oooo hacer sizin iş zaten ayrılma sayılmaz bencefisfisfis
neden atışmıştınızki
ne sen sor ne ben anlatayım canım :roflol:
zeynoo sizin kadar yakışmadığımız için ayrıldım, hep senin yüzünden kötü örnek :roflol: :dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo hacer sizin iş zaten ayrılma sayılmaz bencefisfisfis
neden atışmıştınızki
hmmmm borcuna sadık olmaması sorun gibi aile olarak da uyumsuzluk önemli bi sorun ama asıl önemlisi arkadaşın da senin gibi düşünüyor mu
hacerim iş mevzunda o sorun değil bence bak senin için 4 yıllığa geçmiş demekki senin gibi düşünüyo değer veriyo
kesinlikle tabi. ama bence öncelikle kafana takılan ailelere henüz gelmeden onla ilgili tedirginliklerin olmalı.ailelerin çok sıkı fıkı olmasına gerek yok iki tarafta çok sıkıntı etmezse o nişan düğün evreleride sorunsuz atlatılabilirse.bence sorumlulukla ilgili bir problem var ve bu çooooooooook önemlii.eğitimiz arasında bence uçurumlar yok oda iş bulduktan sonra çok büyütülcek birşey değil. ama karakteriyle ilgili söylediklerin canımı sıktı açıkçası çünkü gözardı edilcek şeyler değil.karşındaki insana 'tamam budur' diyemiyorsan bi yerlerde sıkıntı var demektir ve sorgulamayı en iyi sen yaparsın.
ya hacercim ben bu konuda belki geri kafalıyım ama senden borç neden alır ki dostluk başka alışveriş başka ben böyle şeylere dikkat ederim