• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

deme kız öyle aaaaa :mymeka: gönüller uyuştumu bitti :asigim: kaçmak yok anlaaaaatkaydirigubbakcemile

zeyno çok tatlısınız az evvel resimlere baktım maşallah:nazar:
yeşilyurttamı takılıyosunuz siz bakem haaa

boşanmayı isteme sebebiniz nedir söyle yavrucuğum falan :roflol: şşş Allah korusun tööbeee.
yeşilyurtta çok fotoğraf var evet yerimseniben

:roflol: ya zeynepcim sen akıl versene bana biraz bu konuda
biz birbirimizi çok seviyoruz ama sanki sonu olmayacak gibi geliyor bana
o yüzden de ayrılmak istiyorum
ailelerimiz, statülerimiz, hayata bakışımız farklı.
bazı şeyleri hoş görüp, orta yolu bulabiliyoruz
ama hallolmayacak şeyler de var
ay bu yüzden üzülüyorum işte,
ne yapacağımı bilmiyorum :a015:

biz de yeşilyurtta schlotsky's de kehve içmeyi çok severdik ama benim midem yüzünden kahve yasak şimdisenağlama

oranın ismini ezberleyemedim bende gitti :)
heceeer nettin şimdi sen banaaa.konu da ciddi ya napsak bilemedim :sm_confused: ileriyi görememek sıkıntı tabi sürekli aklında soru işaretleri oluşuyordur o zaman senin o yüzden kesin kararlar vermekte tereddüt edersin süreklii.önce bir şeyleri oturtmanız gerekiyor sanırım ve aileler konusun da da değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenebiliyormusunuz ona bakmalısınız derim ben. ay çokmu ciddi yazdım ne :)

aklıma gelenleri yazayım :
mesela ben 4 yıllık öğretmenlik okuyorum, o 2 yıllık açıköğretim işletme okuyor, ben bundan rahatsızım diye 4 yıllığa geçiş yaptı

benim ailem dine çok önem verir ve hayatını din üzerine yaşar, ama onun babası içki ve sigara kullanıyor, annesi sigara kullanıyor, ama 5 vakit namazını kılıyor. şimdi yarın bir gün ciddi bir şey olsa, benim babamla onun babası biraraya gelince sıkıntı olacak

benim geleceğim belli, öğretmen olacağım, ama onun geleceği belli değil, daha askerlik yapmadı, işi belli değil, vs

bazı konularda çok mükemmel, ama çok önemli konularda ise çok vurdumduymaz olabiliyor. malum şu sıralar mali kriz içinde herkes, benim için bir erkeğin borcuna sadık olması çok önemlidir, ama o sadık değil malesef..

gibi, gibi, gibi...

buyrun söz sizin

konu ciddi zeyno napalım biz bence de önemli bişey ya sadece boyu posu filan olmuyo bazı şeyler o ne kadar iyi de olsa ne kadar birbirinizi sevsenizde olmayabiliyo allah korusun

hmmmm borcuna sadık olmaması sorun gibi aile olarak da uyumsuzluk önemli bi sorun ama asıl önemlisi arkadaşın da senin gibi düşünüyor mu
hacerim iş mevzunda o sorun değil bence bak senin için 4 yıllığa geçmiş demekki senin gibi düşünüyo değer veriyo

kesinlikle tabi. ama bence öncelikle kafana takılan ailelere henüz gelmeden onla ilgili tedirginliklerin olmalı.ailelerin çok sıkı fıkı olmasına gerek yok iki tarafta çok sıkıntı etmezse o nişan düğün evreleride sorunsuz atlatılabilirse.bence sorumlulukla ilgili bir problem var ve bu çooooooooook önemlii.eğitimiz arasında bence uçurumlar yok oda iş bulduktan sonra çok büyütülcek birşey değil. ama karakteriyle ilgili söylediklerin canımı sıktı açıkçası çünkü gözardı edilcek şeyler değil.karşındaki insana 'tamam budur' diyemiyorsan bi yerlerde sıkıntı var demektir ve sorgulamayı en iyi sen yaparsın.

hmmmm borcuna sadık olmaması sorun gibi aile olarak da uyumsuzluk önemli bi sorun ama asıl önemlisi arkadaşın da senin gibi düşünüyor mu
hacerim iş mevzunda o sorun değil bence bak senin için 4 yıllığa geçmiş demekki senin gibi düşünüyo değer veriyo

evet canım, o da bunların farkında. ama erkekleri bilirsin, bazı şeylerin kolayca hallolacağını sanırlar. her şeyin sevgimiz ile hallolacağını, bizim sevgimizle her şeyin üstesinden geleceğimizi sanıyor. ama benim şimdi vereceğim karar çok önemli. eğer yola devam dersem, Allah biliyor ama işin sonu evlilik olur. ikimizin de ailesi biliyor zaten.
ama benim iyice düşünüp taşınmam lazım, bile bile lades mi diyorum, yoksa çok mu büyütüyorum bilemedim benneyaptımki

kesinlikle tabi. ama bence öncelikle kafana takılan ailelere henüz gelmeden onla ilgili tedirginliklerin olmalı.ailelerin çok sıkı fıkı olmasına gerek yok iki tarafta çok sıkıntı etmezse o nişan düğün evreleride sorunsuz atlatılabilirse.bence sorumlulukla ilgili bir problem var ve bu çooooooooook önemlii.eğitimiz arasında bence uçurumlar yok oda iş bulduktan sonra çok büyütülcek birşey değil. ama karakteriyle ilgili söylediklerin canımı sıktı açıkçası çünkü gözardı edilcek şeyler değil.karşındaki insana 'tamam budur' diyemiyorsan bi yerlerde sıkıntı var demektir ve sorgulamayı en iyi sen yaparsın.

canım, benim ona karşı gram güvensizliğim yok, kendimden çok ona güvenirim. hayatımda ailemden sonra en sevdiğim, en güvendiğim insan o. aileler tabiki beraber yaşamayacak, ama insan istemez mi ailesine yakın bir aileye gelin gitmeyi. bu borç meselesi şöyle, açıklayayım.
krizden dolayı onların da işi durdu, o şu anda babasının işini yürütüyor. ben ona borç para verdim zamanında, neyse. o benden bu parayı 1 haftalık diye aldı, ama aradan 2ay geçti, hala para yok. onun da parası yok zaten. işler durdu neredeyse. ama o eline geçen ilk para ile bana pahalı bir kolye aldı, gösterdim size resmini az önce. ben buna bozuluyorum. insanın parası yoksa, ona göre davranır değil mi? buna takılıyorum işte. sizce çok mu ince düşünüyorum benneyaptımki

ya hacercim ben bu konuda belki geri kafalıyım ama senden borç neden alır ki dostluk başka alışveriş başka ben böyle şeylere dikkat ederim

sonuçta evleneceğin insana karar veriyorsun canım doğrusu da böyle yapman zaten.olaylara,tepkilerine bi yabancı gibi bakarak yorum yapmaya çalış.mesela aynı durumda bir arkadaşın olsaydı sana sevgilisinin böyle böyle davrandığını anlatsaydı ona nasıl yorum yapardın.mantıklı olanı bu şekilde görebilirsin.seni taşıyabileceğinden şüphen olmaması lazım.

ya hacercim ben bu konuda belki geri kafalıyım ama senden borç neden alır ki dostluk başka alışveriş başka ben böyle şeylere dikkat ederim

canım, bizim aramızda asla böyle şeyler sorun olmadı. ben Belçika'da okurken de yeri geldi, o bana para yolladı. Maddi şeylerin önemi yok benim için. Üstelik o borç istemedi, ben ona verdim. Almak istemedi, zorladım; çünkü zor durumda. İyi günde yanındayım da, kötü, zor gününde mi olmayacağım. Şimdi lazım olsa cebimdeki son parayı veririm ona. Güvenim sonsuz. Mesele para değil zaten, sözüne sadık olmaması. Ama diğer yandan da düşünüyorum, parası yok gerçekten. Bu yüzden haksızlık mı ediyorum acaba diye düşünüp duruyorum.

Back