• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

canım benim inşallahh yaa bizde mezuniyet günü bekleyenlerdeniz mirmirmirmir kaçıncı yılınız.buarada samsun hangi bölümde erkek arkadaşın bizde samsundayız :)

aynen pazartesi sınav var sırnaşık şey kızlar bizim burda ne işimiz vaaaar :roflol:

tembelleriz iştekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile inşaatta o ikimizin de son senesi inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

he yaa hacer biz de böyle mezun olcaz da atancaz da kocaya gitcez bideee laelaelaelaelae

anooooom kız az kalmışşşşş kaydirigubbakcemile4 hadi bakalım inşallah burda evlendirecez seni :)

anom anom baaak seeeen :utangac: hemencik anlat bakıyım özet geç baştan sona sendeee seni de uzun uzun bilmiyorum bennn.
canım biiiiz işte samsunda tanıştık :) ben zonguldaklıyım burda öğrenciyim o buralı zaten.2. sınıftayız henüzz.1 sene 3 ay olmuş:) ahhh ya bak o günleri hatırladım buraya nasıl ağlayarak geldim tercih yaptığıma nasıl pişman olmuştum yaa ama şimdi ağlayarak gidiyorumkaydirigubbakcemile3 annem duymasınsırnaşık şey işte boooleeee:asigim:

ben samsunluyum anne tarafım orda bi tatil filan olcak da samsuna gitcem diye can atıyorum valladelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hacer gözün aydın mı deyim ne deyim ben de pek bilmiyorum anlat bakalım 3 tembel kaynatalım barikaydirigubbakcemile

gel gel sürpriz yap enişteye okula gidersin benim yanımada geeell kaydirigubbakcemile2

bu sefer ben gelmicem o gelcek bakalım nasıl olacaksa hayırlısıyla onun da sınavları bitsin de büte filan kalmadan çabucak gelse

haceeeeeeeeeeeeeeer sen kaç topici birden idare ediyosun kız maşallah fisfisfis

kızzzz ben ayrılmıştım, 1 yıl, 1 ay, 3gün sonunda ayrılmıştık :roflol:
baya olaylı oldu ama, seviyoruz ikimiz de birbirimizi
ben o gece atıştım onunla, o da yanıma geldi çat kapı
o akşam konuştuk, ama ben o kadar ağladım ki sonunda sinir krizi geçirdim
nefes alamadım, elim ayağım titremeye başladı, hastaneye kaldırıyorlardı neredeyse
neyse ayrıldık o gün, ben zaten yarı baygındım
konuşuyoruz hala telefonda
bakın bana ne almış kızlar :utangac:
843865W240.jpg

anooooom:asigim: niye kavga ediyosunuz bakayım neyi paylaşamıyorsunuz:oklava:
ya bizim bütleri de dönem sonlarına aldılar çok kötü oldu yaaaa inşallah kalmayız dakafamçokkarıştı ne güzel bir bahane yazın buraya geliyordum :roflol:

Back