Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım benim inşallahh yaa bizde mezuniyet günü bekleyenlerdeniz mirmirmirmir kaçıncı yılınız.buarada samsun hangi bölümde erkek arkadaşın bizde samsundayız :)
anom anom baaak seeeen hemencik anlat bakıyım özet geç baştan sona sendeee seni de uzun uzun bilmiyorum bennn.
canım biiiiz işte samsunda tanıştık :) ben zonguldaklıyım burda öğrenciyim o buralı zaten.2. sınıftayız henüzz.1 sene 3 ay olmuş:) ahhh ya bak o günleri hatırladım buraya nasıl ağlayarak geldim tercih yaptığıma nasıl pişman olmuştum yaa ama şimdi ağlayarak gidiyorumkaydirigubbakcemile3 annem duymasınsırnaşık şey işte boooleeee:asigim:
ben samsunluyum anne tarafım orda bi tatil filan olcak da samsuna gitcem diye can atıyorum valladelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
hacer gözün aydın mı deyim ne deyim ben de pek bilmiyorum anlat bakalım 3 tembel kaynatalım barikaydirigubbakcemile
kızzzz ben ayrılmıştım, 1 yıl, 1 ay, 3gün sonunda ayrılmıştık :roflol:
baya olaylı oldu ama, seviyoruz ikimiz de birbirimizi
ben o gece atıştım onunla, o da yanıma geldi çat kapı
o akşam konuştuk, ama ben o kadar ağladım ki sonunda sinir krizi geçirdim
nefes alamadım, elim ayağım titremeye başladı, hastaneye kaldırıyorlardı neredeyse
neyse ayrıldık o gün, ben zaten yarı baygındım
konuşuyoruz hala telefonda
bakın bana ne almış kızlar
anooooom:asigim: niye kavga ediyosunuz bakayım neyi paylaşamıyorsunuzklava:
ya bizim bütleri de dönem sonlarına aldılar çok kötü oldu yaaaa inşallah kalmayız dakafamçokkarıştı ne güzel bir bahane yazın buraya geliyordum :roflol: