• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

yoo bence deıl cunku dığerlerını parca parca alsan aynı paradanfazla bılem cıkar 210 ytl pahalı deıl bence

evt cnm resmını yarın eklerım sımdık cıkıyom ı aksamlar fıstıklaırm

hayrlı cumalar RABBIM tum dularımızı kabul etsın ınş

nasılsınız kızlar ben cok ıyıyım allaha sukur

merhaba kıslarrrrrrrrr...
Hayırlı cumalar.....
Rabbim herkesin gönlüne göre versin inş tüm dualarımızı kabul etsin Amin

ı cnm senden nbr aslında kımse uğramıyo ama olsun gelenler saolsun dıorum

kızlar mı sankım ortada kız varda yok hepsı kocaya kaçmış bız kaldık:delphin:

kızlar ben cıkar yanı belkı bıda gıremem ısten cıkmam 2bucuk olur evde net yok ı tatıller ptesı ınş gorusmek uzre optum

benim bütün umutlarım suya düştü çünkü o artık ailesini tercih etti ve bende bitirdim yani daha çokkk zamanım var senağlama

benim bütün umutlarım suya düştü çünkü o artık ailesini tercih etti ve bende bitirdim yani daha çokkk zamanım var senağlama

:1shok: hiç üzülme ınan erkekler buna değmez aılesını secmesı normal yanı bennde secım yapsam aılemı secerdım her konuda ama sakın uzulme hayrlısını dıle evlılık suprıs olur belkı bı anda aşık olup belkı bıandada evlenırsın Şeniz

cnm hersey nasip kısmet üzülme bir bakarsın karsına biri cıkar aniden evlenirsin hayırlısı de:teselli:

her şeyin hayırlısı canım sıkma canını karşına ne zaman neyin kimin çıkcağı hiç belli olmaz daha karşına ne sürprizler çıkcak kim bilir..

Back