Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha cok var, sabirsizlanmak degilde hemen gelsin istiyor insan o günü :)
yeni evli ciftlere imrenerek bakiyorum
:Saruboceq:kapar bakalım kısmettt okulum bi bitsinde.:dance:
Offfffffff offffffffff var anam varr 3 seneeee :'(
neden nan ımrenıyon aman yemek derdı yok sıpa derdı yok ütü bulasık camasr yok :lepihh bekarlık
genede evlenek demı ama:roflol:
YA EVET BAZEN BENDEDIYOM SIMDI GIT EVE ISTEN YAT YEMEK HAZIR OHHH :içelim: GEL KEYFİM GEL EVLENINCE HEPSI BANA BAKACAKKK kafamçokkarıştı
AMA DEIDIGN GIBI YINEDE ISTIYO BE INSANNNNN Şeniz
YA EVET BAZEN BENDEDIYOM SIMDI GIT EVE ISTEN YAT YEMEK HAZIR OHHH :içelim: GEL KEYFİM GEL EVLENINCE HEPSI BANA BAKACAKKK kafamçokkarıştı
AMA DEIDIGN GIBI YINEDE ISTIYO BE INSANNNNN Şeniz
al bendende okadr be bıde ben cocukları pek sevmem :roflol: yanı ufak cocukları ay hep yığenlerım yzunden anacım ben napım-tatlicadiarzu- cok yaramazlar ama askımdan bı cocuk olsa :asigim:
:ecrin_bebek: aha bende sevmöıyom cocuk yanı sevıyom da uzaktan kaydirigubbakcemile3
öyle cocuk hastası degılımdır nısanlımda sevmıyor gamyoncuiremsu
bize dıyoalr sız evlenın kesın hemen cocogunuz olur sevmıyorsunuz ya
:ecrin_bebek:Ay ben bayılırım bebekleree küçücük hele doğumdan sonra kucaağına alma duygusu bir başkadır heralde bu benim bebeğim midüşüncesii güzeldir bencee benim bebeğimin ismide hazır.uğur böcüğü benm lakabımda böcük aşkım bana böcük der hepsırnaşık şey..esmy senin nişanlına bebek deyince tüyleri ürperiyorr..kaydirigubbakcemile3
valla en kötünüz benim sanırım daha lisenin bitmesine 2.5 yıl var üniversite bitcek iş buluncak sonra bi sevgili buluncak nikah masasına otutmaya çalışcam oooo çok var anlayacağınız ben bitmişim (ben biraz evlenme hayranıyımd :d)
kızlar yeni buldum burayı.. bende sizdenim.. sewqilim war ama ewlenmemize daha cok war... 4 yıl okul sonra onun askerliqi iş felan derken çok war yaaa... su iki yıl qecsin ben onada razıyım yaaa. bi nişan felan yapardık..
ayy ne qüzel ya darısı bana we tüm bekarlara...
bilmemki zor mu olur acaba en azından kendimizi onunla awuturuz diye düşünüyodumm..
daha bizim ilk senemiz yaa bide ayrı sehirlerdeyiz özlemde qirdi araya hiç dayanamaz olduk yaa... offf...
banada tam tersı sen cocuk yapman ayy valla 2 3 yıl anca belkı hayat pahalı onun için para koymam lazım kenara sonra bıraz olsun ısteğım gelır ama ılk yıllar askı doyasıya yasamak var benım abımın 9ay oldu gelın hemen hamıle kaldı daha gecen ay 1 yıl oldu sankı suan 40 yıllık evlı gıbıler bırbırleıne vakıt ayırmıyolar saçma oyuzden gec olsun güç olmasın
ne guzel benımkısıde öle dıyı ondan sey ettım ama gercek adım da güzel zarif adımdadelikafadulden
heralde bizimkide bi 8 seneyi bulur..4 bucuk senesi qectii bide qerisi qecseydiide bende bi nişanlansadım...:bbo:
neden nan ımrenıyon aman yemek derdı yok sıpa derdı yok ütü bulasık camasr yok :lepihh bekarlık
genede evlenek demı ama:roflol:
hask bekle bekle gecer nan aman koca dıo baska bişi demıyı bunlar :jeyyar: