• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

daha cok var, sabirsizlanmak degilde hemen gelsin istiyor insan o günü :)
yeni evli ciftlere imrenerek bakiyorum

neden nan ımrenıyon aman yemek derdı yok sıpa derdı yok ütü bulasık camasr yok :lepi:ohh bekarlık
genede evlenek demı ama:roflol:

:Saruboceq:kapar bakalım kısmettt okulum bi bitsinde.:dance:

olur oda olur buda olur:emir_bebek: kızınız olursa adını benım adım koyun ama böcuk deıl hadelikafadulden

neden nan ımrenıyon aman yemek derdı yok sıpa derdı yok ütü bulasık camasr yok :lepi:ohh bekarlık
genede evlenek demı ama:roflol:

YA EVET BAZEN BENDEDIYOM SIMDI GIT EVE ISTEN YAT YEMEK HAZIR OHHH :içelim: GEL KEYFİM GEL EVLENINCE HEPSI BANA BAKACAKKK kafamçokkarıştı
AMA DEIDIGN GIBI YINEDE ISTIYO BE INSANNNNN Şeniz

YA EVET BAZEN BENDEDIYOM SIMDI GIT EVE ISTEN YAT YEMEK HAZIR OHHH :içelim: GEL KEYFİM GEL EVLENINCE HEPSI BANA BAKACAKKK kafamçokkarıştı
AMA DEIDIGN GIBI YINEDE ISTIYO BE INSANNNNN Şeniz

al bendende okadr be bıde ben cocukları pek sevmem :roflol: yanı ufak cocukları ay hep yığenlerım yzunden anacım ben napım-tatlicadiarzu- cok yaramazlar ama askımdan bı cocuk olsa :asigim:

al bendende okadr be bıde ben cocukları pek sevmem :roflol: yanı ufak cocukları ay hep yığenlerım yzunden anacım ben napım-tatlicadiarzu- cok yaramazlar ama askımdan bı cocuk olsa :asigim:

:ecrin_bebek: aha bende sevmöıyom cocuk yanı sevıyom da uzaktan kaydirigubbakcemile3
öyle cocuk hastası degılımdır nısanlımda sevmıyor gamyoncuiremsu
bize dıyoalr sız evlenın kesın hemen cocogunuz olur sevmıyorsunuz ya

:ecrin_bebek:Ay ben bayılırım bebekleree küçücük hele doğumdan sonra kucaağına alma duygusu bir başkadır heralde bu benim bebeğim mi:emir_bebek: düşüncesii güzeldir bencee benim bebeğimin ismide hazır.uğur böcüğü benm lakabımda böcük aşkım bana böcük der hepsırnaşık şey..esmy senin nişanlına bebek deyince tüyleri ürperiyorr..kaydirigubbakcemile3

:ecrin_bebek: aha bende sevmöıyom cocuk yanı sevıyom da uzaktan kaydirigubbakcemile3
öyle cocuk hastası degılımdır nısanlımda sevmıyor gamyoncuiremsu
bize dıyoalr sız evlenın kesın hemen cocogunuz olur sevmıyorsunuz ya

banada tam tersı sen cocuk yapman ayy valla 2 3 yıl anca belkı hayat pahalı onun için para koymam lazım kenara sonra bıraz olsun ısteğım gelır ama ılk yıllar askı doyasıya yasamak var benım abımın 9ay oldu gelın hemen hamıle kaldı daha gecen ay 1 yıl oldu sankı suan 40 yıllık evlı gıbıler bırbırleıne vakıt ayırmıyolar saçma oyuzden gec olsun güç olmasın:utangac:

:ecrin_bebek:Ay ben bayılırım bebekleree küçücük hele doğumdan sonra kucaağına alma duygusu bir başkadır heralde bu benim bebeğim mi:emir_bebek: düşüncesii güzeldir bencee benim bebeğimin ismide hazır.uğur böcüğü benm lakabımda böcük aşkım bana böcük der hepsırnaşık şey..esmy senin nişanlına bebek deyince tüyleri ürperiyorr..kaydirigubbakcemile3

ne guzel benımkısıde öle dıyı ondan sey ettım ama gercek adım da güzel zarif adımdadelikafadulden

valla en kötünüz benim sanırım daha lisenin bitmesine 2.5 yıl var üniversite bitcek iş buluncak sonra bi sevgili buluncak nikah masasına otutmaya çalışcam oooo çok var anlayacağınız ben bitmişim (ben biraz evlenme hayranıyımd :d)

valla en kötünüz benim sanırım daha lisenin bitmesine 2.5 yıl var üniversite bitcek iş buluncak sonra bi sevgili buluncak nikah masasına otutmaya çalışcam oooo çok var anlayacağınız ben bitmişim (ben biraz evlenme hayranıyımd :d)

otur oturdun yerde
ahh keske okusam bee lıse yılları aklıma geldı 4 yıl oldu mezun olalı ben okurken lıse 4 yıldı ben süper lıse okudum 4 yıl keske hıc bıtmeseydı:delphin:ahh ahh hıc svgılım olmadı nan benım anca okuduk sımdık var ama sen bekle hele sıranı çakallkaydirigubbakcemile3

canım benim ne bu aceleekaydirigubbakcemile3hem ablalarını bekle bak daha burda sırada kimler var:oklava::sm_cool:

kızlar yeni buldum burayı.. bende sizdenim.. sewqilim war ama ewlenmemize daha cok war... 4 yıl okul sonra onun askerliqi iş felan derken çok war yaaa... su iki yıl qecsin ben onada razıyım yaaa. bi nişan felan yapardık..

ah canım benim bende aynı durumdaydım ama çok şükür bizim son senemiz yaza düğünümüz var bide sana şöyle söyleyeyimki bende hepşu iki yıl bari geçsede nişan yapsaydık diyodum öylede oldu ama inan çok daha zor oluyo nişanlı olarak beklemek hayırlısı olur inşallah senini çinde

ayy ne qüzel ya darısı bana we tüm bekarlara...
bilmemki zor mu olur acaba en azından kendimizi onunla awuturuz diye düşünüyodumm..
daha bizim ilk senemiz yaa bide ayrı sehirlerdeyiz özlemde qirdi araya hiç dayanamaz olduk yaa... offf...

ah ah bende ıyı bılırım okul askerlk derken8 sene gectı nısanlandk sonunda Şeniz

banada tam tersı sen cocuk yapman ayy valla 2 3 yıl anca belkı hayat pahalı onun için para koymam lazım kenara sonra bıraz olsun ısteğım gelır ama ılk yıllar askı doyasıya yasamak var benım abımın 9ay oldu gelın hemen hamıle kaldı daha gecen ay 1 yıl oldu sankı suan 40 yıllık evlı gıbıler bırbırleıne vakıt ayırmıyolar saçma oyuzden gec olsun güç olmasın:utangac:

ne guzel benımkısıde öle dıyı ondan sey ettım ama gercek adım da güzel zarif adımdadelikafadulden

ya bebek guzelde bende uğur böcegıne katılıyom su konuda evlılıgın tadı cıksın bi
goruyoz cocukluları gezmeye gıdemez uyku yok zamanı gelınce olsun tabi ama once ALLAH ısteyenle:asigim:re versin

anam sınavlar oss kpss ehliyet subaylık cavusluk 2 yıl oldu bıten gecen gıden sınav yokk ha bire sınav yaa yeter artıkk ıstıyorum evlenmekk nisan olsun herkes bılıyor resmıyete de dokebılsek mevzuyu yaakaydirigubbakcemile:bbo:

hask bekle bekle gecer nan aman koca dıo baska bişi demıyı bunlar :jeyyar:

hay delu giz korktu yeni gelinler yanimiza yaklasmiyo.. biraz tutuacaz kendimizi napalim. hanim hanim oturim azicik kösemde..:teytey: baska baliklarda görüsmek üzere not (delirdim evlenemk istiyorum,anne ben manyak oldum vb. topigidir muhtemelen)sırnaşık şey

Back