• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

hoşgeldin hayatım nasılsın kızlar anlatın bakıyım bayramınız nasıl geçiyor

iyiyiimmm benn:sm_cool:bayram telaşı bilindiği gibi kalabalık curcuna..sen nasılsınnn

ben hiç iyi değilim çıldırmak üzereyim valla bu misafirler deli etti beni ya yoruldum sinirlerim bozuldu yarında geçseydide hayat normale dönseydi keşke ya bu ne böyle

ben hiç iyi değilim çıldırmak üzereyim valla bu misafirler deli etti beni ya yoruldum sinirlerim bozuldu yarında geçseydide hayat normale dönseydi keşke ya bu ne böyle

allah eksık etmesın kız deme öle:1closedeyes: bende sıze gelmem aman dedı lafa bak helekaydirigubbakcemile3
bende resmımı ekledım nan bugun ne gıydın bölumune ne şugar olmuşum :dilcikar: ne şugar

ahhhh ahhhh bende geldımmm.bu topık bana uymus...bıtanemle evlenmemıze daha cokkkkk var 2012 agustosu ıns.ama çok sevıyorum bıtanemı beklemeye razıyım.acıkcası bende korkuyorum uzun zamnı olması daha ıı:)

bu topiğin açılması gerçekten çok iyi oldu benim gibi bu konuda dertli olanlarla tanıştım evet ilişkilerin uzun olması en iyisi yani birbirinizi tanımak adına çok güzel bende hla kulağım seste aşkımdan gelicek teklifi bekliyorujm

yenı gelenler h gelmışler 2012 cok uzun bı zmn ama sevgı için beklenır cnm

canlarım benim nasılsınız ben pek iyi değilim valla üşütmüşüm galiba belim ve sırtım pek fena kızlar dikkat edin valla kendinize havalar berbat

kızlar şimdi komşunun bebekini ziyarete gittik de daha 2 haftalık oyy ne tatlıı yaaaaaa Allah hepimise hayırlı zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah:Saruboceq::asigim:

Back