• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

herkes için en iyisi olur inşallah..bu başlığa girince gördüm kii her bayan aynı şeyleri yaşıyor "evlilk hazırlığı" bölümünü okuyunca ..:))

günaydın:) nasılsınız bakem evt aynı anda denk gelmıyoruz nedensem:(
caka gecmıs olsun cnm bu arada kendıne ı bak

cidden birimiz geliyoz öbürü gidiyooo denk gelemedik bir türlü yaaa
ahhh ahhhhhh cok var demem geliyo benim buraya gelince :)))

saol böcüğüm benim nasıl az kaldı kız sen ne işler karıştırıyon de bakem bende bugün çeyiz alışverişi yaptım yatak örtüsüyle perdemialdım şimdide mutfak robotu almaya gidicem ah şu düğün yaklaşsa evim bi yerleşseydi kızlae çok heveslendim valla

caka senin hikayeni bilmiyorum ben galibaa:)çok var derken:sm_confused: aldıkları güle güle kullan güzel günlerde inşallah:1hug: ama perdeyi ölçü olmadan nasıl aldın anlamadım kumaş mı:uhm:

caka senin hikayeni bilmiyorum ben galibaa:)çok var derken:sm_confused: aldıkları güle güle kullan güzel günlerde inşallah:1hug: ama perdeyi ölçü olmadan nasıl aldın anlamadım kumaş mı:uhm:

herseyde olduğu gıbı onuda hayal ederk aldı herhal da nasıl olcakkaydirigubbakcemile3

deme kız öyle böcük napalım avunuyoz iişte bizde böyle zaman geçer diyee:teselli::sm_cool:

napıyım canım rast gele aldımişte herşeyi sona koymak istemedim benim yaza olacak düğünüm zeynepciğim

anoom bişey kalmamış canım yaza kadar da bu heyecanlar alışverişler derken geçer hemencik zateenhihoyyyt

caka masalah senın az kalmış nışanlı mısn nan sen:uhm: kafam karıstı
derus ı cnm sen nasılsın bu arada hıc denk gelemıyoruzkaydirigubbakcemile3
zeynep hayal etmek en guzel sey umut etmek beklemek ınş herkesın hayallerı gercek olur:Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar nan böcük ne çabuk unuttun nişanlıyım ben tabi hemde 2 yıldır toplam 5 yıldır beraberiz nişanlımla artık yaza bitiyo bu beklemeler inşallah valla artık hiç geçmez oldu az kaldıkca heyecanda artıyo ama sabır kalmıyo benden sölemesi kızlar ay dün robot almaya gittim demiştimya ya ne kadar pahalanmış bu ürünler krizden sonra iki katına çıktı diyorlar iyiki asıl önemlileri almışım valla çok zor bu dönemde ev kurmak ya

Back