• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

gunaydın kkızlar nasılsınz bugn ayy ben cok yoğunum arada gelcem artık:delphin:

selam kıslarrrr
böcük gene arada gelin giden yawrı
neyse işine bak yakalanma patrona:))

hayırdır böcük ne yüzünden tartıştınız kırma bizim oğlumuzun kalbini :)

bu kız ne dıo dıyorum bende anam dün hallettık o konuyu bu sımdık f.. adlı bı sıteye uye olmuş benım haberım yok sonra bana maıl atmıs askım profılıma bak dıe kıl oldum ne işin var dedım tabı dunde onun ılk iş gunydu telı unutmş iş yenı olduğu için baya ulasamadım sonra aksama doğru konustuk bana guven dedı kım o kızlar dedım 3 kız vardı yabancı tanımıyom davet etmısler reımlerı cıkıyo dedı bana şifresını verdı sengır bakarsın askım dedı öle barıstık sorun çözuldu ama cok korktum bıde dun bu msn sandım babasıymıs msj attım :roflol: ınş anlamadı

ay Allah iyiliğini versin senin emi neyseki halletmişiniz sevindim aman be böyle basit şeyler yüzünden kırmayın birbirinizi ne olmuş benimkide benden habersiz üye olmuştu ben hiç bişey demedim valla bende üye oldum o ona yetti zaten anladın dimi

anladım cnm anlamam mı ama ben sevmedığım için öle sıtelerı uye olmak gıbı bı karslık vermedım zaten onun en cok kızdığı şey karslık verılmesı yanı bana hata mı de duzeltımm der yoksa zıttına gıdersem daha kötu olur

gunaydın kızlar
nerde bu tobıcın sahıbı kımblır:mymeka:
çaka gokselıf sızler nerdesınız hepınıze güzel bir gün geçırmenızı dılıyorumŞeniz

burdayız canımcım biraz hasatalıkla uğraşıyorum o yüzden dinlenerek geçiriyorum günlerimi siz neler yapıyosunuz

burdayız canımcım biraz hasatalıkla uğraşıyorum o yüzden dinlenerek geçiriyorum günlerimi siz neler yapıyosunuz

bende işlerım vardı onları halettım geldımkaydirigubbakcemile4 yoruldum bırazdanda programım baslar ınş bakabılırım patron bısey demezdekaydirigubbakcemile3
velved cnmm özelden sebebını bana yaz msn acamıyom bugun patronunn yığenı açmışta onu kapatamam sımdık:1closedeyes:

[link=http://www.TickerFactory.com/exercise/ws5iq1N/]
[image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/ws5iq1N/exercise.png[/image]

kızlar neredesiniz yav

Back