• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kizlar kimse yok mu bea :)

ben varım cnm bı pazar sabahı gene evde yalnızm herkes gezmede askım olsaydı keske yanımda:1rolleyes: ama aramızda km ler varsenağlama

çaka cnm dedım askım dedıkı sıvas cad. arka tarafı merkezı bı mahalle dedı ıkı yıl oturmuslar orda ama kendı nerde oturuyo demıyo uyz anladı ya sana dıycemı hatta deıdm kayserıde bı arkadasım var o benı almaya gelcek anakötükedihüso cok kızdı ben varken ona mı dedın dedı cok kızdı şokk oldumm rsmen suprıs yaparım demedım oda yanlıs anladı delü:delphin:

mrb kızlarr bnde bu bölümü yeni gördüm tam benlikmiş =) aah ahh yıllardr bekliom ve beklicemde..aşkımla 5 senedr birlikteyiz,şimdi ikimzde üniv okuoruz bnm dha ilk snem okul btmeden evlenemioruz =( bekliorm yanii geçmek bilmioo zman

mrb kızlarr bnde bu bölümü yeni gördüm tam benlikmiş =) aah ahh yıllardr bekliom ve beklicemde..aşkımla 5 senedr birlikteyiz,şimdi ikimzde üniv okuoruz bnm dha ilk snem okul btmeden evlenemioruz =( bekliorm yanii geçmek bilmioo zman
haaa bende yeni girdimm banada daha var 2010 gelinlerindenim bende sende hoş geldin:1hug:ahhh ahh dahaa çoook vaarrr:delphin:

h geldına.s. bızde aynı sayılırz bende 2010 gıbı ama bakalım hayrlısı olsun:delphin:

hylgzlm hg cnm aramıza hayırlısı olsun gerc olsun ama güç olmasınn gelir inş bekledigin gün birgün

yeni gelenleere hoşgeldiniz dileklerimi bildirmek istiyorum (ay çok kibar oldum )
evet zaman geçiremeyenlerden biride benim allah hepimize sabırlar versin

aaah ablacım ah :) 2011 de okul bitiyor inşallah 2012-13 ancak :( daha vuslat uzak anlayacağın:1no2::asigim::nazar:

aaah ablacım ah :) 2011 de okul bitiyor inşallah 2012-13 ancak :( daha vuslat uzak anlayacağın:1no2::asigim::nazar:

benden küçük musn nan sen ben 21 yaşındayım sen lısede faaln mı okuyorsun :uhm: herseyde vardr bı hayr sız ayrılmayın yeterkı herseyın zmnı gelınce olur merak etme benımde 2010 anca belkı 2011 :delphin:

yok bende 20 sayılır :)tamam canım böcük derim istersen yerimseniben ünierste 2 deyiz.

yok bende 20 sayılır :)tamam canım böcük derim istersen yerimseniben ünierste 2 deyiz.

yok şaşrdım kaydirigubbakcemile3 hanıya deıdm herhal 18 yaşından falan kcuk kız evlenmek ıstıyo:1shok: ayy snra acıklaman ı oldu ha yokcnm ne ıstersen onu de farketmez bılesınyerimseniben

yok canım o kadar da değil:roflol: seninki çok uzak değil böcük şükret bak neler var:sm_cool: hem çeyizler falan derken anca tamamlanır gelir zamana.s.

yok canım o kadar da değil:roflol: seninki çok uzak değil böcük şükret bak neler var:sm_cool: hem çeyizler falan derken anca tamamlanır gelir zamana.s.

en ceyıs resımlerı bölumune ekledıklerımı görmedın sen herhal:dilcikar: bosunamı ceyıs bakanı olduk bende hersey tmm sayılır buyuk esyalar harıc ayy aşkıma hemencık kavuşsam:asigim:

Back