• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

gördüm kıs görmemmi henüz o konuya girmediğim için bişy yazmadımyerimseniben hepçini güle güle huzurla kullan inşallahh.bak ne dicem bunu çeyiz bakanı bilmezde kim bilir:sm_confused:konu açtım aslında ama yanıt aldığımı zannettiler herhal ama ben hala karar veremedimm.şimdik böcük yaklaşık 4 sene varya sence para biriktirmek mi mantıklı çeyiz biriktirmekmiii ufaktan :uhm:

gördüm kıs görmemmi henüz o konuya girmediğim için bişy yazmadımyerimseniben hepçini güle güle huzurla kullan inşallahh.bak ne dicem bunu çeyiz bakanı bilmezde kim bilir:sm_confused:konu açtım aslında ama yanıt aldığımı zannettiler herhal ama ben hala karar veremedimm.şimdik böcük yaklaşık 4 sene varya sence para biriktirmek mi mantıklı çeyiz biriktirmekmiii ufaktan :uhm:

benımde nezmn evlencem mechul ama ben alıyorum ınş2009da olur ama senınkı 4 yıl baya uzun o yuzden para bırıktrmek en mantıklısı cnm sonra hem peşın hemde oldukca ucuza alırsan yerimseniben sımdık alırsan ılerde hoşuna gıden bıseyde gözun kalır bence opara bırıktr ve kendıne bılesık falan alabılırsınŞeniz

hayırlı zamanda olsun inşallahh herkesinkii:Saruboceq: diyosunfisfisfis tam altın daha mantıklı sanki böcük bilezikte işçilik falan varya ne diyosn:uhm:

hayırlı zamanda olsun inşallahh herkesinkii:Saruboceq: diyosunfisfisfis tam altın daha mantıklı sanki böcük bilezikte işçilik falan varya ne diyosn:uhm:

benım 4 dene var ıkı kelepçe bı bıleklık bıde en son bır ay oldu 3lü burma denılen bılesık aldım 700ytl gıbı bıseydı sımdık bılesık al derım kelepçe bıleklık hem gramuı düşük hemde satarken cok zarar edersn hanı ya alcan şeyın 22 24 ayar olmasına ve sarı altın olmasına dıkkat et bılesık alcaksanda hıç zarar etmemen acısından daha doğrusu en az zarar etcen bılesık ıse üçlü burmadryerimseniben

tecrübe konuşuyor diyosunyerimseniben tamam canım çok sağol.kelepçe zarar eder bilezik alcaksan da üçlü burma al diyosunnCADIARZU valla taktir ettim canım hem çeyizleri halletmişsin hem altınları:sm_cool: bide kullanacağın günler gelse dimiii:asigim:

tecrübe konuşuyor diyosunyerimseniben tamam canım çok sağol.kelepçe zarar eder bilezik alcaksan da üçlü burma al diyosunnCADIARZU valla taktir ettim canım hem çeyizleri halletmişsin hem altınları:sm_cool: bide kullanacağın günler gelse dimiii:asigim:

yanı ogunlerı hayal ederek yasıyoruz anca:çok üzgünüm:

oy oy yazık kız bize:teselli: bizede baksana kız evi naz evi derler annem bunları duysa kadıncağız bizden sıkıldınmı o kadar der :sm_cool:

oy oy yazık kız bize:teselli: bizede baksana kız evi naz evi derler annem bunları duysa kadıncağız bizden sıkıldınmı o kadar der :sm_cool:

sıkılmakla alası yok benım annemde bı an once sende yuvanı kur der tanımadım ınsnları görücü dıe getrtıyo :roflol: ee sonuç annem hsran benım evde kaldığımı dusunuyo herhal :roflol: ya şaka da aılem niğdede yasıyo senede bı kez beım cın ıst gelıyolar bakmaya oyuzden sende evlende şu ıst gelmkten kurtulalım dıo:sm_confused:

oo iyiymiş kız seninki:dance: tabi bu durumda niğdeye gelin gitmeni bekliyolar gibi?yerimseniben

oo iyiymiş kız seninki:dance: tabi bu durumda niğdeye gelin gitmeni bekliyolar gibi?yerimseniben

şimdık bız 5 kardesız cok azız yanı:delphin: hepsı yabancı ıle evlı son numara benım bbu kezde akrabamız deılde hanı gene tanıdık bırı olsun ıstıyolar ama ben her gelenı sık boğaz edıp kacırıyom aşkımı sevyom cunkum sımdık dersınkı nıe aılene demıyon ben sözlendım ayrıldım 1 ay kala herseyın bıtmesıne neysem ozmn aılemı dınlemedım sımdık onlar uzulsun ıstemedım ıcn aşkımla yazın tanıstrcam ınş:asigim:

ayh inşallahh hayırlısı hayırlısıı:Saruboceq: iyi yaparsın herşey tam oturduktan niyet kesinleştikten sonra söylemen bencede daha doğru olur.buarada gelenleride sen bi şekilde idare edersin zatenyerimsenibenşutarafagitti

buarada sen nere gitcen bakim istanbul muu:uhm: yani enişte nereliCADIARZU

selam canım seni ben bilmiom önceden vardın sen galibaa zeynep sultan ölemii

selam kizlar muhabbet ilerlemis gec kaldim herhalde ya kimse yok mu fisfisfis[/B]

ben tv ızlıyordum cnm yemek programını geldım sımdık zaten 7de cıkcam evden devam ederız nasılsın bugun hıc gelmedın :uhm:

gelinim napıyon bakıyım uğurum böcüğüm benim keyifler nasıl bakem

saol cnmm bugun az kalsın bı önyargının yuzunden askımla kavga etcektım ama neysekı duzeltı ayy kıyamam ben ona:asigim:
selamm kızlar a.s....

h geldın cnm yeshıl sende h geldına.s.

misafir geldi yazamadım:) yeshil ben yeni sayılırıım canıma.s. bak sanada böcük gibi abla diycektim az daha ama profiline şimdi baktım yerimseniben

Back