valla sevgılısını karısını aldatmayan erkek cok az oyuzden elde tutmak ıcın bazı seylerı onemsemek gerek,,tavır davranıs goruntu ne bılım..kickbox yapıo he ıyıymııss :)
son yazdıklarımı okumadın herhal
annemle konustum sesı ıyıydı babam bahcedeyken ustune yurumusler babamda almış bıcaği elıne :1shok:gelın lan demıs yeter allah ya sıze verır ya bana onlarda korkmus babam dıo verelımde kurtulalım dıo 3bın euro demısler 1200 euro bızden borc almıslar onu dusunce 3600 tl edıyobılmıyom nolcak allahından bulsunlar
annemın yanına gıdemem hem param yok gelınce cok zorda kalırım hemde annem kızm yok bısey parayı verdık mı boşvercez dıo:asigim:
özlemciim 22 yaşındayım ben ama kendimi bildim bileli yalnızım karşıma adam akıllı biri hiç çıkmadı...
secl h geldın cnm ank daymışın aman ya olmasın boşver bak beımde yok sevgılım neyım
oslem sende arama o aramazsa madem o hatalı askta gurur olmaz ama o bunu fırsat yapar ahh ahh bu erkekler hep böle
dememı bekleme:roflol: ara cnmm merak edıyon sonucta
meryem noldu kılo veermıyon mu baa
amin özlemciim kocaman en içteninden aminnnnnnn rabbim herkesin gönlüne göre verir zaten ben buna inanıyorum ama yinede insanın canı sıkılıyor millet sevgilisiyle gezip tozarken sen arkadaşlarınla geziyosun bu bana bazen koyuyo valla
bend e22 yasındayım ank cok burda bıde ben gıbım manıtası olmayan cok
yok cnm burcunun dedığı olmaz o konunun sonunu okumamış
öle valla özlemciim bakalım hayırlısı neyse o olsun sabrediyoruz işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?