Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

lan delı ozlemmmmm....benımkıyle kavga edınce ben yemekelre sarılıorum
Kızım hem kendımzıı bırısne begendrdık alan almıs satan satmıs deyıp salarsaaak olmaaaaaaass..ben gorunumume onem verırıımmm,,ilk gunkı gıbı yanına gıderken suslenp püslenırım..hem oda kıloyu sefmıoo...dıokı bana sadece 1 cocuk yapcz nıyemıs dıooomm ,Fiziğin bozulmasın dıye dedı ve gayette cıddıydı vallah

Ben 54 kiloyum bende 2-3 kilo vermek istiyorum boyumda 1,58. :S:S

Özlem bencede ara gurur yapmaa

böcüüümmm geldiiiiiiiiiii Şeniz

Özlem hadi araaaa ,beklıos cvbınıı emınım guzel konusck senle ve sende rahatlıcaksınnn,,,gercı bugun kı gordugum ozlem bu aksm arıck dıoo oyuzdne bekleme hadıııı

Lan özlemmm yamultrum senı haaa,şişko deılımm nan bennn,,,jenıffer lopez poposu var accık,belım ıncecık :1closedeyes:

geldım senağlama bıraz uzgunum okuudun mu nan burcu:mymeka:

meryem sen fazlaları baa versene

geldım senağlama bıraz uzgunum okuudun mu nan burcu:mymeka:

meryem sen fazlaları baa versene

balım okudum yorum yapmak için gelmeni bekliyordum...

Bence yapacağınız tek şey şikayette bulunmak, kimse yapmıyorsa sen yap bunu, akraba olaylarını geçin artık adam olsalar bunu yapmazlar sana eğer fırsatın varsa izin al anneciğinin yanına git biraz sen hem annene hem sana iyi gelir... Böyle şeyler için canını sıkma, burası Teksas değil saçmalamasınlar yaa, bence abinle konuş hukukla halledin meseleyi bi tanem

Meryem bir çocuk mu yapıcınıs siz, benimki 4 tane istiyor.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet ole dıoo dıs gorunume cok onem verıo benımkı.ama yınede sımdıdden dusundugu seye bak adamın..ben onu kandırıp ıkı tane yapacm ama sositososito :)

Secl bıtkısel falanda olsa ılac ve tablet gırdımı ısın içine sevmıyorum ben....hıc kullanamdımm ınş kullanmk zorundada kalmam

yaa kalbim küt küt atiyoo offf heyecanlandim bayaa siz ara diyince delikafadulden
ben niye bukadar heyecanlandim yaaf.. sanki ilk kezmi konuscem.. alla alla..

hmm benim boyum 1.63dü en son :)) kilomda 53
50kiloya insem süper olcekk... benim kalca var yaa off.. belde incecik.. barii omuzlarim genis olsaydii ne güsel olcektii ama omzlarimda dar oyüsden pek ii durmuyo :)) ama ossn.. ben memnunum begenmeyenin kafasini patlatirim valla :))

canım benim kendin bilirsin ben geçen cuma endokrinoloji uzmanına sordum oda elma kromun hiçbir zararı olmadığını hatta diyet yapamayn insanlara kendisininde elma kromu önerdiğini epeyde zayıflattığını söyledi benden söylemesi canım

son yazdıklarımı okumadın herhal
annemle konustum sesı ıyıydı babam bahcedeyken ustune yurumusler babamda almış bıcaği elıne :1shok:gelın lan demıs yeter allah ya sıze verır ya bana onlarda korkmus babam dıo verelımde kurtulalım dıo 3bın euro demısler 1200 euro bızden borc almıslar onu dusunce 3600 tl edıyo bılmıyom nolcak allahından bulsunlar
annemın yanına gıdemem hem param yok gelınce cok zorda kalırım hemde annem kızm yok bısey parayı verdık mı boşvercez dıo:asigim:

çünkü hala yalnız ve mutsuzum da ondan offffff :çok üzgünüm:

benimkisye kiloya pek önem vermioduu.. aah aahh
kendisi kickbox yapioo.. bende arada bi yüsmee gidiom :))

özlemciim 22 yaşındayım ben ama kendimi bildim bileli yalnızım karşıma adam akıllı biri hiç çıkmadı...

secl h geldın cnm ank daymışın aman ya olmasın boşver bak beımde yok sevgılım neyım

oslem sende arama o aramazsa madem o hatalı askta gurur olmaz ama o bunu fırsat yapar ahh ahh bu erkekler hep böle
dememı bekleme:roflol: ara cnmm merak edıyon sonucta

meryem noldu kılo veermıyon mu baa

valla sevgılısını karısını aldatmayan erkek cok az oyuzden elde tutmak ıcın bazı seylerı onemsemek gerek,,tavır davranıs goruntu ne bılım..kickbox yapıo he ıyıymııss :)

BÖCÜK aslnda evet resımelrını gorduydum bı ara sana gerek anacım kılo bı sag popo bı sol popo ama accık verırımm hee bana da lazım çünkü :içelim:

evet uğur böceği bende ankaradayım heralde aramızda benim gibi ankaralı çok -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…