• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Ya hep kaçırıyom yazılanları ülen yavaş yazında takip etmesi kolay olsun. Bi itiraf yazısı okudum çok kötü oldum yaa. Nasıl insanlar var şu dünyada (insan kelimesini haketmiyolar ama)

cımcıme nerdesın olm sen
burcunun dedığımı o yazı bı bak gecmıs sayfaya:delphin:

sonra cok zaırfsın falan dedı adımda zarıf dedım :1shok:
neyse ayy kendımı dısarı zor attım para verdım ustunu vermıyo neyse dedımkı gıdem ben dedım
elnı uzattı tuttum tokalasmak ıcn anam bırakmıyo dısarı cıktık anam cadde herkes bakıyo sonra dur nolur telını ver falan dedı bende vermedım tabe o bı kağıda yazıp nosunu verdı:utangac:
:jeyyar: :jeyyar:
yok aramam
olm erkeklere guven mı oolar en son olayıda bılıyon demı ya
soğdum valla boğazdan atlasan askımdan ınanmam gayrı be bebem:delphin:
ben bilmiim benneyaptımki
ben deılımm be burcu son olayda benı cok kırdı yaa
ahh ahh dıyom boşa deıl ama
ahh tolga ahh
bana annatmamıştım o ka annat dedim :dilcikar:
kendime yapılmış gibi hissettim o kızı düşünüyorum. :(

kim o kız ya :1shok:

Nan böcük ben 1 hafta yokum napacan bensiz?
nereyeee :delphin:
Bu işte bak oku burdan balım. :(

Karadeniz Bölgesi'nin güzide ilçelerinden birinde çalışırken şahit olduğum bir olay hala tüylerimi ürpertir... Hastanenin acil servisine getirilen 15 yaşında bir kız çocuğu ve kızın 3. karısı olduğunu söyleyen 45 yaşında bir adam. Kendilerine çift diyemiyorum çünkü insanlıktan çok uzak olan bu adam, gerdek gecesi kıza 9 defa tecavüz ederek karısının(!) tüm genital organlarını paramparça etmiş. Küçük kadını hemen ameliyata aldılar ve hayatı kurtuldu, hayatının geri kalanında ise hiçbir zaman orgazm olamayacağını ve büyük tuvaletini tutamayacağını söylemek bana düştü. Şimdi soruyorum size ey site sakinleri, kafalama magmaya gitmesi gerekenler kimler?

Allah belasını :1closedeyes:
:kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın:

sensin nan o kaydirigubbakcemile

bende özleyecem beee, ararım tabeeee

lady kuzum izne gidiyorum 1 hafta yokum, memlekete babamın kabrini ziyarete gideceğiz. :(

Gitmeden görem seni ladyimmm gel şu buluşmaya yolum uzun gidip de geri dönmemek var. :)

Böcüğü gördük hadi .):)

Back