• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

nılu burası ucuz ıse sızın orada mıs gıbım havanıs var

ocean nan sıyahını ıstermısn alım yollayım nan

canım benim düşünmem yeterli Şeniz:1hug:a.s.
benim cinstir ayaklarım, denemeden bişey alamam..
terlik için de çok korktum, inş. parmaklarım fırlamaz terlikten diye dua ettimkaydirigubbakcemile3
çok ince ayaklarım var, terlikler olmaz, aldığım ayakkabılar vurur:delphin:

hmm fena değil babetlerın cnm gule gule kullan ama benım tarzım değiller,,birde 15 tl lık babetler hemen deforme oluyo dıkkat et cnm

Günaydınnnn millettt

Böcük bağcıklı babetinin tarzını ben giyemiyom nedense çok düz geliyor bana onlar yürüyemiyorum :D:D:D

Ama beyaz babetin ve çantana bayıldım bana da çanta lazım gelem sizin oraya alam güle güle kullan kuşum.

Gasoline, Mermaid size de günaydınlarrr

gasolıne:mymeka: keske patronları baksa bıde:roflol:
burcu dun ayakkabıcıda bana göz koydu nan elımı tuttu bırakmadı nasıl bakıo bana öle uyyş tıhandım gelısmelerı anltım gelde
meryem cok saol cnm yok cok dıkkatle ınceledım cok sağlam duruyo bakalım ne kadr dayancak
burcu bende topuklu gıyemem ya ayrıca grı ayakkabının rengı bıraz değışık cıkmış

günaydin kizlar..

uzun süre giremedim.. meryemcim sorma ya moralim sifir.. :çok üzgünüm:
benimkiyle 1 haftadir küsüs.. belki ayriliga bile gider.. :çok üzgünüm:
bide daha yeni bi isde bulamadim.. offf ooffff

Nan böcük ayağını tutsa neyse elinle ne işi var. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Anlat bakem neler oldu
:jeyyar::jeyyar:

Mermaid bak başka bir şey istesen olacakmış, özlem geldi bile, kuşum noldu anlat bize de, barışırsınız siz, öyle hemen biter mi aşk.

oslem :teselli: duzelır ınş cnm sende hayrlı bı iş bulursun ınş
burcu mağazaya grdım hemen yanıma geldı ılgılenıyo bı görsen delı mı ne
dedım sunu bunu ıstıyom bı suru ayakkbı verdı nolurr sunu bunu dene dıe-tatlicadiarzu-
neyse bazılarını denedım hepsınde ayy süper ayakkların var dedı:roflol:

sonra cok zaırfsın falan dedı adımda zarıf dedım :1shok:
neyse ayy kendımı dısarı zor attım para verdım ustunu vermıyo neyse dedımkı gıdem ben dedım
elnı uzattı tuttum tokalasmak ıcn anam bırakmıyo dısarı cıktık anam cadde herkes bakıyo sonra dur nolur telını ver falan dedı bende vermedım tabe o bı kağıda yazıp nosunu verdı:utangac:

Anaaaaa :1shok::1shok:

Ne karizmatik gacısın nan sen. Her yerde birini peşine sürüklüyon. delikafadulden

Arayacan mı bari? :jeyyar::jeyyar:

yok aramam
olm erkeklere guven mı oolar en son olayıda bılıyon demı ya
soğdum valla boğazdan atlasan askımdan ınanmam gayrı be bebem:delphin:

Bencede arama balım öyle ayak üstü tanışma olmaz, ben eminim en iyisinden çıkıcak senin karşına

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ben deılımm be burcu son olayda benı cok kırdı yaa
ahh ahh dıyom boşa deıl ama
ahh tolga ahh

Back