• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

hii.. ankaranin neresinde peki?
bende ankaraliyim bacm.. ama maaaaalesef orda kalmiyorum yurtdisinda yasiiyorum :çok üzgünüm:

bu arada özlem arkadaşım işine karışmış gibi olmayım ama bence guru yapma sen onu ara eğer o konuşmak istemezsede sen bidaha aramaz onun kafasını toplamasını beklersin o seni arar elbette alkisalkisalkis

özlemciim ben ank.da bahçelide oturuyorum kızlaydada çalışıyorum bende çok seviyorum ank.yı e gel bekleriz bacım seni buralara kaydirigubbakcemile5

Özlem bilmimmm böcükkk kayboldu be.

Meryem neden rejimdesin, neden özellikle Temmuz'a kadar kilo veriyon yoksam bir şeylere hazırlık mı başlıyor. :)

ahh burcu yokkk beee bız söz nişan için şu şu tarih dıyemıyoruz ama allahtan bi manı gelemsse 2009 sonuna kadar bırseyler olmus olack inşş ayni....temmuzda tatıle cıkacmm zayıf olmam gerekkk

dün aksam aktara gıttı...adama dedım bak mayıs ayı geldı yıne benn karsındayım kaydirigubbakcemile3
lahana çayını çok onerdı onu aldım ,beşi bır yerde cayından daha ıyıymışş.....birdeee,lahana yağı aldım.aksam her yerıme surdum strecledımm evde spor yaptım......aksmları bıde yuruyuse baslıcamm...bu topıkte benden baska kılolu yok herhal

Secl ; sende mı ahhh ahhçısınn?
kızım özlem 59 dum koca bı kışta 64 olmusum ,balık etlendım senağlama

balik etlenmismisss :)) demiyokii SISKO oldum ben hahahaha balik etli dio bidee..
kizzz delüü seni begenen begenmis daha neetcen kiloyu miloyu..
ona evlendikten sonra dikkat edecen.. kaydirigubbakcemile3

Slm kıslar napıyanız...Ya şu kilo sorunu bende de var ama kendime engel olamıyorum ya. Hayatta rejim yapamam yemiyeyim dediğim zaman daha çok yemek geliyor içimden. Yakında bastırılmış toplara benzicem. Bu seferde tam evde kalcem

bu arada özlem arkadaşım işine karışmış gibi olmayım ama bence guru yapma sen onu ara eğer o konuşmak istemezsede sen bidaha aramaz onun kafasını toplamasını beklersin o seni arar elbette alkisalkisalkis

güzel söyledin kiizz.. alkisalkisalkis bravo
ben hem inatciym hemde gurur yapiom ... :delphin: ama artikn oda sökmüyo ona .. :bbo:

özlemciim ben ank.da bahçelide oturuyorum kızlaydada çalışıyorum bende çok seviyorum ank.yı e gel bekleriz bacım seni buralara kaydirigubbakcemile5

insallahh temmuzun basinda geliyomm... insalllaaahh :Saruboceq:
bende keciörende kaliom :)) galiba inatci olusum ordan kaynaklanio laelaelaelaelae

Kıs özlem sakın elimdekini kaybedem deme bulamazsın bak bidaa...Bak ablacıklarını öz önüne al, sende biraz alttan alıver emi ;))

nan varyaa burhan altintopa döndüm yaaa.. ben ama makbuleden degil benim avanakdan telefon/mesaj bekliyom kaydirigubbakcemile3

mermaid bak benim kilo verme formulum sevguluyle arayi bozmam.. osaman iii kilo kaybediom kaydirigubbakcemile3
ama tavsiye etmem tabii... hihihihi
Sabahlari ilik su ic bide aksam yatmadan önce...

cimcimem bende az deli sayilmam pek alttan alamiyom ama busefer beni cok kirdi oyüzden yoksa gercekten arardimm..

bende bir kuzen var. Onu bir taktiği vardır, o çok sinirlenince sen alttan alıcan ama siniri geçince bu sefer sen üste çıkcan derdi. Kız kuralı uyguluyo varya çocuk süt kuzusu gibi. Aman nazar değmesin

bende bir kuzen var. Onu bir taktiği vardır, o çok sinirlenince sen alttan alıcan ama siniri geçince bu sefer sen üste çıkcan derdi. Kız kuralı uyguluyo varya çocuk süt kuzusu gibi. Aman nazar değmesin

bende öle yapiom zaten ama eger o an seni kiriyosa sende onun sakinlesmesini beklemiosun bile..
benim taktigimde oydu simdiye kadar.. ama bazende iste bende tutamiyorum kendimi.. herzaman bu taktigi uyguliyamiyosun canim..simdi arasam bile ne dicem bilmiyorum.. ilk kelimem ne olur diye düsünüyorum.. beni terslerse acaba naparim diyorum..
ya bide 4.5 senelik iliski ailelerde biliyo..simdi ayrilir giderse naparimd iye düsünüyorum tepkim ne olur.. ben nasil yaparim fln derken düsünmekten kendimi alamiyorum..zaten kafama herseyi takan biriyim :çok üzgünüm:

yav özlemciim gurur yapmaaaaaaaaaaaaa ben sana ne diorum gurur yaparsan mazallah kaybedersin sonra oturup derdine yanarsın allah korusun bende ahçıyım erkekler bizi bu duruma düşürdü ahhhhhhhh ahhhhhhhhhh..... bu arada kızlar aramızda zayıflamak isteyende varmışşş haberiniz olsun elmakrom baya zayıflatıyormuş bende krom ilacı kullanıyorum...

Back