• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ocean nesı var nan ayaklarının desene

burcum nerdesın :mymeka: olm işim vardı dahada bıtmedı hadı gel gayrı

off yaaaa hevın nerde kaldın ya olnnn sen benım elıme düşçen turkıyeye gel ozmn goruscem senle

canlarim ben geldimm hihoyyyt
cok kalamicam paydosum var eve geldim anneme bakmak icin gidicem birazdan yine,

bugün cok mutluyum cook :dance: (böcügüm bak bunuda dedim sonunda -tatlicadiarzu- )
dün aksam askimla saatlerce konustuk neleri neleri hemde kiyamam ona ya cok özlemis beni burnumda tütüyosun gel artik nolur diyor senağlama
bu arada dügünümüz kesin erteleniyor seneye, hem annemin sagligi acisindan hemde askimin su anki is durumu acisindan, ve biz aramizda 3 temmuz'a karar verdik insallah bir aksilik olmazda yaz gelini olurum hayirlisi olsun insallah :asigim: simdiden safak saymaya basladim :roflol:

onun disinda annemi sabah doktora götürdüm igne yaptilar, üc hafta sonra bir igne daha sonra akibet belli olcak kesin ameliyat sart diyor baska bisey demiyor :çok üzgünüm:

resim040o.jpg

10 tllık cantam hem askısıda var omuz yada caprazda oluyo 3 gözlu

askim sefkilimm bu cantaya b-a-y-i-l-d-i-m :asigim:
harika gercekten her tarz kiyafetede uyar kesin, güle güle kullan bitanem,
babetlerinde cok cok cok güzel özellikle gri olani cok begendim zevkine hayranim kuzum Şeniz

bu arada o ayakkabiciya benden bi selam söyle, hoooopp sende kimsin nan böcümün elini tutuyosun dis kapinin dis mandali :mymeka:

off yaaaa hevın nerde kaldın ya olnnn sen benım elıme düşçen turkıyeye gel ozmn goruscem senle

anca gelebildim cnm gitmem gerek ama yine bi 10 dk zamanim var,
ah bi geleyimde sen o zaman gör eglenceyi hihoyyyt

hevin hoşgeldin dilerim hakkında hayırlısı olur...

Ben kötüyüm yaaa böcükkk meşhur itiraf sitesinde bir şey okudum ve şoktayım

Son düzenleme:
h geldın askım sefkılım
osledım senı
nan hanı öğlen gelcektın eteklı resmımı koydum senın ıcın zamanınn varsa hemen koyam ama kaldrcam he

ayrıca saol balam
annene cok gecmıs olsun tekrardan
enısteye slm damara devam afeerın hep böle olsun
ee naıslsın aksam barı evde görusek be

hevin hoşgeldin dilerim hakkında hayırlısı olur...

sagol canim cümlemizin insallah :Saruboceq:

Burcums .!.:
Ben kötüyüm yaaa böcükkk meşhur itiraf sitesinde bir şey okudum ve şoktayım

* Karadeniz Bölgesi'nin güzide ilçelerinden birinde çalışırken şahit olduğum bir olay hala tüylerimi ürpertir... Hastanenin acil servisine getirilen 15 yaşında bir kız çocuğu ve kızın 3. karısı olduğunu söyleyen 45 yaşında bir adam. Kendilerine çift diyemiyorum çünkü insanlıktan çok uzak olan bu adam, gerdek gecesi kıza 9 defa tecavüz ederek karısının(!) tüm genital organlarını paramparça etmiş. Küçük kadını hemen ameliyata aldılar ve hayatı kurtuldu, hayatının geri kalanında ise hiçbir zaman orgazm olamayacağını ve büyük tuvaletini tutamayacağını söylemek bana düştü. Şimdi soruyorum size ey site sakinleri, kafalama magmaya gitmesi gerekenler kimler?

:1shok: :1shok: :1shok:

h geldın askım sefkılım
osledım senı
nan hanı öğlen gelcektın eteklı resmımı koydum senın ıcın zamanınn varsa hemen koyam ama kaldrcam he

ayrıca saol balam
annene cok gecmıs olsun tekrardan
enısteye slm damara devam afeerın hep böle olsun
ee naıslsın aksam barı evde görusek be

bende özledim kuzum dur doya doya bi sarilip öpem Şeniz Şeniz
isler cok yogun böcügüm bide sabah gec gittim ise biraz annemi doktora götürdügüm icin, biraz fazla calistim öglen bende, aksamda ne zaman cikcagim belli degil patronum izinden gelir gelmez nöbetci yazdirmis bizi bakalim kaca kadar sürcek :kızgın:

bebem resmi yarin öglen calismiyorum ya o zaman gösterirsin iyice incelerim olurmu simdi zamanim cok az ya inceleyemem iyice delikafadulden

ben cok iyiyim bitanem sen nasilsin keyifler nasil?

cikmam lazim canlarim mesai saati geldi, siz yazin ben girdigimde cevaplarim kaydirigubbakcemile3
görüsürüz daha sonra kocaman öpüldünüz Şeniz

aboo delikafadulden
böcügüm o ne durus ölee sefkilim delikafadulden
mini etek bi insana bu kadarmi yakisir ya süper ötesi durmus vallahi,
babetlerde harika yakismis :asigim: bacaklarinda masallah yani kiz bosuna güzeller güzelim demiyorum sana dimi Şeniz
fizigine kurban olayim masallah Allah nazarlardan korusun bitanemi :asigim: :nazar: :nazar: :nazar:

hadi kactim canlarim gec kalcam yoksa

yalniz aklimi basimdan aldin,
nasil caliscam ben simdi sefkilimm? kaydirigubbakcemile3

öpüldünüz sekerler :1hug:

aboo delikafadulden
böcügüm o ne durus ölee sefkilim delikafadulden
mini etek bi insana bu kadarmi yakisir ya süper ötesi durmus vallahi,
babetlerde harika yakismis :asigim: bacaklarinda masallah yani kiz bosuna güzeller güzelim demiyorum sana dimi Şeniz
fizigine kurban olayim masallah Allah nazarlardan korusun bitanemi :asigim: :nazar: :nazar: :nazar:

hadi kactim canlarim gec kalcam yoksa

tmm tatlım sana gule gule Şeniz aksama ınş gorusuruk
yarında dha erken gel :utangac: Şeniz

burcu o ne bee :1shok: sere...zz herıf yaa ınsan dmeek olmaz bbuna hayvan demek hıc olmas
cehennem kabul ederse şükür etsın ayy ben evlenmekten vazgectım yaa bu nee

zaten alanda yok:roflol:

Back