• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

cımcıme gecmıs olsun komsumuzun kızı oldu ama aynı amelıyat mı bılmem sınır damarlarını almışlardı bılektekılerını
ama hala cok sınırlı ınanırmısn kocasının evınede gtmıyo sabaha kadr 2 cocuğuna beddua edıyo ayy nasıl bağırıyo gorsen delı olcam alt katta:kızgın:

Ayy Allah korusun yaa zaten kadın sinirli kışın ameliyat oldu rahmini aldılar, inşallah öle bişey değildir yaa...

benım annemın 10 yıl önce aldılar yumurtalıklarını ama onla sınırın alakası yok
belkde bızm komşu tam bı bakırkoyluktur bılemzsın cnm hemenkaramsar olma demek ıstedığım zor bı amelıyat deıl

ınşallah canım yaa babamdan sonra annemi düşününce çok korkuyorum, annemde herşeyi kafasına takıyor çok fazla stres yapıyor, hep diyorum yapma böle kendine zarar veriyorsun ama elinde değil galiba...Allah hakkımızda her zaman hayırlısını versin hayat çok zor çok

baız ınsanlar cok takıntılıdır
annemle babam bırbırınıznn cok zıttı karakterlerler
annem cok takar gunlerce uyyamaz
babamsa hıc umrunda olmaz
cocuklarınıa bısy olcak dıe annem cok korkarken babam umursamaz olan olur önune gecılmez der

uyy sıkıldım hee sıcak bastı darlandım baa bısıler olıyy -tatlicadiarzu-

nan nolıyy
durun ben hepınıze yeterım gayrı
altımı brınız ustumu bırnız alın

hevın burda kal
ısmını yazmayım ama o lafları dedıkten sonra aram naısl olabılrı sadece paramı alabılmek ıcın katlanmak zorundayım tatlım
ya yoksa işe gelmek bıle ıstemıom

anladim canim,
ne yapilir ki bu durumda sikayette edemezsin isyanda edemezsin,
:1no2:

birak sen hic cevap verme yine bisey derse, Allah görüyor ya herseyi o yeter :çok üzgünüm:

Back