• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

masallah hamarat böcügümüze Şeniz
napim bacim ya bildigin gibi hala ayniyim,
dün komsular geldi aksam sagolsunlar gündemi degistirdiler biraz,
bana diyorlar ki cok zayiflamisim cökmüsüm bilmem ne yok dedim hala ayniyim annemde demez mi orda bütün herkesin icinde sevgilisini özledi benim kizim diye :oklava: ne utandim ya, icimdende diyorumki sen öyle zannet elime bi gecse pisman edicemde onu nerdeee :mymeka:

abowww anca geldım ama sor bı nıe bjk maçını ızlerım buda sıvasa ezıklere kapak olsun :hooray:

Ahhhhh ah artık bende katıldım sanırım daha evliliğe kim bilir ne kadar var diyenler kervanına :kızgın: Şimdi askerlikte uzadı düğündü nişandı kim bilir ne zmaana. Neyse Rabbim yardım eder inşallah. Biz birbirimizden hiç ayrılmayalım sağlıklı, sıhhatli, beraber,mutlu,huzurlu,sevdiklerimizle olalım da düğünde varsın geç olsun beklerim Allah ın izniyle. Yeterki Rabbim bizi birbirimizden hiç almasın..

Günaydınn, bak bu kez ben geldim başka kimse yok, neyse iyi haftalar inş. herkesee a.s.

Ohhh hadi sevindim senin adına. -tatlicadiarzu-

Ben 21inden sonra 1 hafta yokum haberin olsun, izne ayrılıyorum.

hihoyyythihoyyyt

Babamı ziyaret etmek istiyoruz. :(

Özledik ve iş yerinden çok bunaldım bir süre ayrı kalmak istiyorum bu iğrenç yerden. :(

Birde bayramda memlekete mezarlığa gideceğimiz için arası biraz olsun dedik.

tmm askım sefkılım benım içinde dua et babacığına mekanı cennt olsun
ınş

gasolıne sen buralara gelır mıydın:

babanın kabri burada değil sanırım, uzak olması zor değil mi ya? neyse Allah mekanını cennet etsin inş.
işim çok kızım ondan gelemiyorum, şu bikaç gündür biraz daha fazla takılabiliyorum gerçi.

nick olayına gelince, darkwing duck(kara kanat ördek) denen bir ördek in çizgi filmi vardı, bayılırdım ona, gasoline de onun yeğeniydi, yani profil resmim deki kız, acayip tatlı birşeydi.
gasoline (gazolin, gesolayn gibi şekillerde okunabiliyor) : benzin, petrol demek :)))

Anammm o çizgi filmi bilmem mi, sabah erkenden kalkıp onu izlerdim millet uyurken. Bende en çok şirinler ve heidi izlerdim.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Babamın kabri memlekette Hatay'da canım, o hep öyle isterdi çünkü o yüzden oraya defnettik, biz burada yaşamak zorundayız malum hayat şartları bu yüzden bizde sık sık ziyaret etmeye çalışacağız.

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

olsun şekercim, imkanın var da bak gidebiliyosun, ya gidemeseydin :teselli:

heee benzin nolmuuşş :dilcikar:
sen bi kere o kızı bi seyretseydin biterdin hıh :dilcikar: o da senin gibi bıcırık bişey :dilcikar:

Back