Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm benımde sevgilim var 2 yıldır ama hala beyefendıden tık yok zamanı gelince olucak herşey sen bunları düşünüpte kendini yorma diyo..tabi bende fitil oluyoru.. ailesiylede tanıştım anneleri bize geldiler sagolsunlar tanıştılar oda askerden 9 gunu kaldı ama hiç konuşmaz alsa böyle şeyleri yan sanırım ben evlenmicem:)
yaa kızlr napıonuz benım moralım cok bozukkkkkk....fala ınanırmısnız ..ablam benım için baktrmıs,sevdıgımı alamıckmısım bn,,yok hayrılı deılmıs yok bılmem ne cok morlaım bozukkk,,aslında ınnanmamak lazım bole seylere bılıom ama ne bılım bazı seyelrde cokk yolunda gıtmeyınce ınsn kaptırıo kendını,,umutsuzluga kapıldm cok bugnnnnn,bazen cocuk gıbı oluyorum ben bıle ınanamıyorum kendıme ama hıslerım bunlr engel olamıyorumm ((
annaaamm sizdemi vadiyi izliyonuz... Ay hiç gelemem o tür filmlere benim favorim Canım Ailem, Avrupa Yakası'dır. Duygusal film izleyipte ağlamak istemiyom. Hele vadide bi kesme sahnesi vardı hatta geçen sene izlemiştim o gün bugündür islemiyom...