• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

merhaba kzıalr bugn ıslerım coktu ugrayamadım..dünki paranoyaklıgım geçtııı...yanı dunkı gıbı deılım en azından..çok kızıorum kendıme çokk...hayırlısını ıstıyorum tabıııdee,olmassa çok uzulcem ama başa gelen çekılck napalım.kaderde ne varsa onu görcez dımı burcu :P

off cnm sıkıldı hee
kk acamadımda:delphin:
neyse cıkıyom cok yavas zaten hadın ı aksamlar

biz henüz sevgiliyiz ve o simdi asker gelince bişiyler olcak illaki ALLAH ın da izniyle ama ben şimdi 21 yaşındayım o da 23 2 sene sonra ben 23 o 25 olcak ve ban göre erkennnnnnnnnn yaaaaaaa

öle degil miiiii?sonuçta evliliği heves ve oyun zannettmemek gerek bence evlilik ciddi bir müessese dienlerdenimmmmmm heh heeeeeee

Şu an nerde olduğunu bilimmmm ama birazdan seni öyle bir yere yollicam ki görecen

kaydirigubbakcemileÇok üzgünüm çoook:mymeka:

Ah ahhh...
bu iki sözcügü son günlerde kac defa demisimdir kim bilir :utangac:
Benim dügünüm Ekim'de olcakti ama malesef kriz yüzünden dügünde yapamiyoruz seneye kaldi artik, nikahimizi yapmistik dügünü bekliyorduk ki döndük yine en basa. :çok üzgünüm:

hevınım cnm sefkılım h geldın aman ya hayrlısı tatlım yaa

burcu alırsın makarnayı sen aksam mgt yap ben yedım

Afiyet olsun aç karııı :dilcikar:

hevin bak ne güzel senin evlilik tarihin yakın bizim ne zaman olacağı bile belli değil. :(

hevınım cnm sefkılım h geldın aman ya hayrlısı tatlım yaa

burcu alırsın makarnayı sen aksam mgt yap ben yedım

durusuna kurban oldugum böcügüm sende hosgeldin Şeniz
neyli yaptin makarnayi yogurtlumu salcalimi cokacimcoook

Afiyet olsun aç karııı :dilcikar:

hevin bak ne güzel senin evlilik tarihin yakın bizim ne zaman olacağı bile belli değil. :(

yakindi canim cok yakin hemde ama olmadi malesef :çok üzgünüm: neyse ne yapalim bi sene daha bekleriz

Back