Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız cimcime kaç yaşındasın sen bakim?oh oh adet bilmemeleri ne güzel işte. Bizim adette var diyip herşeyi yaptırın anasını satayım. Evli arkadaşlarım hep derler, nişanlılıkta yaptırabildiğin kadar yaptır evlendiğinde avucunu yalarsın diye. Tamammı canım al sana bir abla nasihatı kaydirigubbakcemile3
en küçük ve tek erkek, ablaları var onlar da evliler. Kuzeni falan da yok, onlar çok az kişiler, biz de ordu gibiyiz, yavrumun gözü korkuyo ödü kopuyo, bayramda gidilicek kapıları sayıyorum ona,delikafadulden manyaklaşma aşkım ben hayatım boyunca o kadar bayram ziyareti yapmadım sen bana bir bayramda mı bu kadar yere gideceğimizi söylüyosun diyo:roflol:Gasoline canım tek çocuksa yaşadınız siz altınlarla desene. :)
Pembemmmm hoşgeldinnnn
Kızlar benimki Erzincan'lı... Adetlerini de bilmiyorum nasıl acaba???
kız cimcime kaç yaşındasın sen bakim?
ayıptır sülemesi 23 buçukuma girdim... Şu forumdaki evlenemiyom diyen 19-20 yaşındaki gacılardan çok büyüküm... Abla değelmiyin yane??şakkıdı
Yok güzelim ne ablası ya :))))
ben ablayım burda, 27,5 tan 28 im ben :roflol:
ben bekarım nan daha doğrusu dul ama olsun bıdaha evlencem olamas mı yane cımcıme hanım :1closedeyes:
ben altını cok severım valla ılkte sız bılırsınız dedık hata ettık sımdık derım bıleklıkler bılesıkler setler
he ülemi düzeltiyim o zaman... Sen onu kardeş nasihatı gibi kabul olarmı ablacım :1hug: