• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Ben şu lanet sivilceler yüzünden gençlik yıllarımda doktora gitmiştim şimdi bin pişmanım. Yüzüm delik deşik oldu, önceki pürüzsüz cilt gitti yerine ıstanbul yol haritası geldi. Aman dikkat et yüz bu başka bişeye benzemez. Bozuverirsin cildini, sonra çıkan kısmetlere niye evet demedim diye yakınırsın

Senin patron izin verir benim ki gibi uyuz değil...

O çocuğa bi de benim için geçir. kaydirigubbakcemile

Cimcimeeeee kendine haksızlık etme. :teselli:

sivilceler bi kac gün soora yok oluyo..
sivilceleri kurutuyo
hem kremi var hem lotionu var ben cok memnun kaldim
fazla sivilcem yokdu ama olanlarida götürdü hemencik..

oslem herkes bişi önerır ama ben yemem hıcbırını kullanmam soncta kımse dr ıyı bılemes ve bu yüz cılt yanı herkese aynı ürün fayda etmes
dr gıdınce yüzüme bakıp alsen bunu kullan derse onuda almam zatı test olmalıyım bılınclı ınsan baska olıyy cnm :1closedeyes:

cımcıme o senın saflığın kımbılır nasıl kullandın :roflol:

oslem herkes bişi önerır ama ben yemem hıcbırını kullanmam soncta kımse dr ıyı bılemes ve bu yüz cılt yanı herkese aynı ürün fayda etmes
dr gıdınce yüzüme bakıp alsen bunu kullan derse onuda almam zatı test olmalıyım bılınclı ınsan baska olıyy cnm :1closedeyes:

ülen sür dedi sürdüm başka ne yapacaktım...

demekkı dr sana test etmedı bende zaten bı dr deıl bıkac dr gtmeyı düşünüyorum yada dırek en guvendığıme bakalım nolcak etkılı olmazsa 1 haftada bırakırım

doktorun dedigini uygula bence daha ne testi yaptiracan :))
yada denize gir.. tuzlu yakar ii gelir.. :lepi:

Denize girdi ve bu yaz yandı diyelim. Teni açılınca yine çıkar. Kızım bu konuda uzman oldum ben kobay gibi herşeyi üzerimde denedim

Denize girdi ve bu yaz yandı diyelim. Teni açılınca yine çıkar. Kızım bu konuda uzman oldum ben kobay gibi herşeyi üzerimde denedim

yooo onu demiom..tuzlu su kurutur sivilceleri.. ii gelir o bakimdan yanee..
bronzlasmasi ayri konu.. zaten süt gibii
:)) lülülülülülü

doktorun dedigini uygula bence daha ne testi yaptiracan :))
yada denize gir.. tuzlu yakar ii gelir.. :lepi:
karar verdım sen bişi bılmıyon :1closedeyes:
:lepi:
Böcük senin yerinde olsam hiç bişi kullanmadan önce doktora giderim

sbhtan berı ben ne dıom:mymeka:

ayrıca denıze gırenlerın vucutları iğrenc olıyy çilli tavıkk gıbım :1ninca:

bronzluk ayrı guzel olıyy ama denıze gıtmedende olanabılıyokı o rıskıde göze alamam ben cok beyaz deılım ama taş gıbım hatunum haa beyaz ha sıyah ama çilli olmıyamda hulya aplamıs gıbım ığrenccc

hülya avsar güsl hatun ama cilleri batirio :))
ama herkes cilli degil ya.. ben denize gittgm zaman öle hülya avsar gibi olmuom :))

ben daa cok sibel cana bensiom osaman :delphin:
onun gibisi varmii...

♥ Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni
cok ozledim. Imza : Manav Osman
:roflol:

biraz gülelim:

SOYADI MAĞDURLARI
* Coşkun Aptal * Emel Yalak * Yusuf Verici
* Vahit Dönek * Ramazan Şapşal * Sultan Kaltak
* ısmail Dümbelek * Gurban Yalama * Ahmet Ali Emici
* Nasır Fırıldak * Şöhret Sıçan * Ayşe Cinsel
* Mehmet Taşak * Yusuf Kız * Aşkın Azgın