• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

günaydın kıslar nasılsınz..bı kac gundur gıremıyorum cünkü dedemı kaybettim :( bizimle kalıodu dedem ve p.tesi sabah 6 da ağlama seslerine uyandım....cok yorucu bı kac gunden sora bugun işe döndüm.sizler nasılsınız ?

günaydin kizlar...

mermaid cnmcim bende seni sorup duruyodm nerde bu kiz diye..
üzüldüm cnm.. Basiniz sagolsun mekani cennet olsn ins.

sağol özlemcim......yaa bizim pazar günü düğünümüz vardı,h sonu ıyıydı,p tesı sabahıda cenazemiz...ne garip ya...siz napıosunuz nsl gıdıo görüşmeyelii?

Mermaid çok üzüldüm canım ya. :( Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşALLAH...

Size de sabır diliyorum...

Bizler iyiyiz böcükle didişiyoruz işte sürekli... :)

Böcüğüm şaka yaptım nan, bence her an geri gelebilirler. Çünkü ıvedik bu belli olmaz. :)

bırak şu ıvedıkı:mymeka: hıc ılgılenmıyom aksıne sınırlenıyomm
oralarda gezcene işiyle ılgılensın az:mymeka:

yapın anasını satayım. And. yakasındakiler kerizmiydilerde taa Avrpa yakasına geldiler he... Sanki sizi Sibirya'ya davet ediyos bak sınırlandım şimdi :kızgın:

yapın anasını satayım. And. yakasındakiler kerizmiydilerde taa Avrpa yakasına geldiler he... Sanki sizi Sibirya'ya davet ediyos bak sınırlandım şimdi :kızgın:

cnm ınan hıc gtmedım oraları hıc bılmem ve tek sorun o deıl maddı olarak sosyal faalıyetlerden uzak kalmam gerekyosenağlama bak burcuya bıle dıom gelebılırsem dıe

Cimcimeciğimmmm aslında ben gelirim belki annemi kandırabilirsem. Ama böcükde gelirse :P

Böcük ne dersin? Bana belki diyemezsin ben sana ne dedim buluşma için illa para gerekmiiiii kalplerimiz bir olsun yeter bi tanem
kaydirigubbakcemile5

cımcım ınş cnm
burcu adamı hasta etme ben orda ceyısler gordum alamadım içime oturdu bee

Back