• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

gunaydın mirmirmirmir
aksam cağrı atamadım cunku annemler bugun gıdıyo ıcim cok bürük cok uzgunumde senağlama

Cuma akşamdan binsen sabah ordasın nan nolacak? :mymeka:

yaa sen uyyon galıba hala bı vuramda uyan:mymeka:
bılet 55 tl gelıs gıdıs 110 tl yemek harıc
sonra cuma aksamı bınebılır mıyım sence ctesı bıle calısıyok
sonra dıyelımkı bındım annemı öpem gerı donem ozmn :mymeka:

Tamam nan vurma manyaqq oldum senin yüzünden. kaydirigubbakcemile

Ben ayın 20sinden sonra memlekete gideceğim babamın mezarlığına o sırada Çamardı'da kuzenim var ona uğrayacağım. Sizin köye de gideyim mi? :jeyyar::jeyyar:

Ben hatay'lıyım canım ama kuzenim Çamardı'da görev yapıyo hemşire. Bebeği oldu ona hayırlı olsuna uğrayacağız giderken.

böjük neye üsülüyosan üsülme..gecer!
bende hala gribim... :bbo:
burda kimsecikler kalmamis yaa.. noldu bu topice??

uğra anama babama slm ver:delphin:

oslem sen domus grıbı mı oldun ne gecmedı nan bı turlu:roflol:

ülen topic almış başını gitmiş beni yeni gördüm iimi... Benimde daha var ama neye? Ben şimdi bekarım birini bulup evlenmeye daha çok var...:1hug:

ülen topic almış başını gitmiş beni yeni gördüm iimi... Benimde daha var ama neye? Ben şimdi bekarım birini bulup evlenmeye daha çok var...:1hug:

senin isin daha zor anam..
daha birini bulcennn.. onu evlenmeye ikna edecenn.. ailenle tanistiriceenn.. eger hersey yolunda giderse evlenecenn... kaydirigubbakcemile3
daha coooooooooook var... (nasil moral veriyorum ama :jeyyar:)
alkisalkisalkis

tam süpersin valla. Kızım ben kimseyi tavlayamıyom yaa o yetenek yok bende. E anneminde vermeye niyeti yok gelenleri ben görmeden şutluyo. Kalık olcem yakında, e malum kış için turşu lazım kadıncağız kendini düşünyo...

bilmem CADIARZU

lemmm domus gribi olsa olsa sende olur domus gibi ha bire yemek yiyon :roflol: :roflol:
deyyos ne dıyuon sen nan :mymeka:mendebur garu
ben yıyom ama kurt gıbım o hayvanın adı bılem pıs ıykk

sen o maynak karıya bakma benımde manıtam yok o kolay tarafı sen ceyıs hazr mı ondan haber et -tatlicadiarzu-

sen o maynak karıya bakma benımde manıtam yok o kolay tarafı sen ceyıs hazr mı ondan haber et -tatlicadiarzu-[/QUOTE]

ooooo neler neler yaptım bi görsen.(2 tane havlu kenarı yaptım gerisini annem :)) yarında havlu günümüz 7 tene havlu gelcek. Bitane bulsam çeyiz işin düşünmicem ben bulur buluştururum...

cimcime eses hoş geldin canım... a.s.

Böcük o değilde özlem sana ne diyo böyle yaaaa. Ben olsam özleme hemen bir şarbonlu zarf yollarım.

:roflol::roflol::roflol:

Back