Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam süpersin valla. Kızım ben kimseyi tavlayamıyom yaa o yetenek yok bende. E anneminde vermeye niyeti yok gelenleri ben görmeden şutluyo. Kalık olcem yakında, e malum kış için turşu lazım kadıncağız kendini düşünyo...
cimcime eses hoş geldin canım... a.s.
Böcük o değilde özlem sana ne diyo böyle yaaaa. Ben olsam özleme hemen bir şarbonlu zarf yollarım.
Burcu :mymeka:
deyyos ne dıyuon sen nan :mymeka:mendebur garu
ben yıyom ama kurt gıbım o hayvanın adı bılem pıs ıykk
neoldiii,.. rengin soldii??? -tatlicadiarzu-
kıme dıon nan koca bulaman dıe baa deıl ınşş
kendine koca bulamayanlara diom olm... hihoyyyt
lem cimcime dogru bildin ben beklemekten baskalarina saldiriyom :) uyuz oldum laa beklee beklee neree kadar.. ama neyse en azindan yanimda askimcim varr bereber bekliyos istee..:1hug:
kis istanbul gibi bi yerde nasil olurda bidene koca bulaman? hmmm.. sasirdim (sahika)kaydirigubbakcemile3
bende koca cok her gıttığım yede kısmet cıkıyo
ınanmazsn burcuya sor :dilcikar:
kendı manıtan senı ekıyy kızım ekıyy yıllardr
ben hayatıma gırene dıom evlencez demı 2 ay sonra yok derse hıc konusmam bıle:roflol:
lem okadar kismetin varsa niye yanalizsin osaman... :mymeka:
hmm..dimek ondan seni 2inci aydan sonra terk ediler... :roflol:
bende koca cok her gıttığım yede kısmet cıkıyo
ınanmazsn burcuya sor :dilcikar:
kendı manıtan senı ekıyy kızım ekıyy yıllardr
ben hayatıma gırene dıom evlencez demı 2 ay sonra yok derse hıc konusmam bıle:roflol:
yalnız olmak ıstıyom belkı saane şakkıdı
kaydirigubbakcemile3 osaman niye koca bulamadin diye yakinion
yakndığımı kım söyledı nan ben ısetmıyom dıom evlenmeyı düşünmuyom hele bı sevgılım olsın hıc ıstemıyom
böle mutluyum:1closedeyes:
nan gıt ondanda hayr yok bız en ıysı bıdaha buluşak kaydirigubbakcemile3Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. :roflol::roflol::roflol:
Şaka bi yana böcükle bir kere buluştum hemen yanımda talip çıktı kısmetli kız anacağım...
Cimcime yavrimmm özlemle böcük birbirini çok sever biz ne dersek diyelim aralarını bozamayız. sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
benlede buluşunda biraz dokunayım size belki banada uğur getiririz. Yoksa beni bu suratla kimsecikler almaz