• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Sorun değillll böcükk..bk orda cok dogru dedın ne dertlerı olan ınsnrl var...hem 22 yasındasn senı daha neler buluuur neeleeerrr takma kısss kaydirigubbakcemile5

Gerçekten senden çok iyi bir eş olacak, bu kadar çeyizi bol bu kadar becerikli bir kız var mı şu başlıkta.
:1hug::1hug::1hug:

uyy ceyıs sorun deılde benı ve onları hak edecek bulmak laızm cok korkuyom he okadr özenıyom annemın dedığı gıbı odun cıkarsa karsıma suplalarımı kafasına gecırırım :mymeka:
ayy recep ıvedık ızlıycem daha h.sonu :jeyyar:

Sorun değillll böcükk..bk orda cok dogru dedın ne dertlerı olan ınsnrl var...hem 22 yasındasn senı daha neler buluuur neeleeerrr takma kısss kaydirigubbakcemile5

he yaa 22 oldum ya kımseye dıyemıyom daha 21 cok ıyı alışmışım yaşın kac dıolar 21 dıom hala :dilcikar:
ı aksamlarŞeniz

uyy ceyıs sorun deılde benı ve onları hak edecek bulmak laızm cok korkuyom he okadr özenıyom annemın dedığı gıbı odun cıkarsa karsıma suplalarımı kafasına gecırırım :mymeka:
ayy recep ıvedık ızlıycem daha h.sonu :jeyyar:

İzle tatlım alışman lazım öyle bir kocaya, bakarsın evleneceğin adam İvedik'e benzer.

sırnaşık şeylaelaelaelaelaesırnaşık şeylaelaelaelaelae

nan sus allah korusun o mınıbusten gıderken ağznı acıy ya amanen benım kafam sığar onun ağzına:roflol:

höööööttt
ayy sus nan cok guldum ayy son 2 gun heycan bastı sonu nolcak acep:jeyyar:

ben bırazdan cıkcam bılıyon demı bak konusmak ıstersen ara cekınme:roflol:

Tamam canım iyi akşamlar sana bu akşam bizim eve arkadaş kardeşimle bana ağda yapmaya gelecek. :)

Çok korkuyom hayatımda ilk defa ağda yapacam :1no2:, korkudan ölmezsem ararım. senağlama

kıslarr nasılsınız siz bu msj sabah alcaksınız oyuzden hepinize şimdiden günaydın MERYEMciğim geçmiş olsun.....böcüğüm dövücem seni üzülmeda sen sakrak bi kızsında gel öpeyim seni yanaklarından Şeniz burcum özlem gasoline nasılsnız cok özledim sizleri hadi ii gecelerrr

Günaydın kızlar,

Benim moralim çok bozuk dün benimkiyle kavga ettik çok kötü. :( Bakın olayı aynen anlatacağım. Kim haklı, kim haksız söyleyin hadi...
Anneanesi 4-5 gündür hastanede yatıyor 2 gün önce ameliyat oldu kalpten. Onunla uğraşıyorlar... Sevgilimin bu aralar işleri çok kötü ve işe gitmiyor hep evde yani... Bizde babam gittiğinden beri benim hep haftasonu işlerim olduğundan ve zamanımı anneme ayırmak istediğimden Pazarları hiç buluşmuyoruz, yani 3 aydır hiç bir şey yapmadık birlikte hoş kendisi de hiç bir istekte bulunmadı dışarı çıkalım falan diye neyse... Sadece akşamları beni almaya geliyor yarım saat o arada otobüste bir sürü insanın içinde görüşüyoruz o kadar... Her defasında diyorum neden bizim için hiç bir şey planlamıyorsun, birlikte bir şeyler yapalım demiyorsun diye. Senin pazarları işin oluyor genelde diyor, ama bana dese ki bu haftasonunu bana ayır, anında tüm işlerimi iptal ederim, ya da bir iş çıkışı beni 1 saatliğine bile bir yerlere götüremez mi? Ben her gün akşam beni almaya gelecek diye heyecanlanıyorum, akşam 19,30 olunca pırr kaçıyorum iş yerinden ona kavuşacağım diye... Dün akşam beni almaya geldi, durağa gittik bende offf bugün Cuma çok trafik olur, eve gitmem 1 saat sürecek yine dedim... O da " O zaman otobüs boş gelirse sen bin git, dolu gelirse ben senle geleyim, anneanemin yanına gitmem lazım, kötüymüş" dedi... Tabi ben delirdim, kızlar nolursunuz yanlış anlamayın oraya gitmesine bir şey demiyorum... Bütün gün evdeydi, gündüz gitmiyor, gece gitmiyor neden tam beni almaya geldiği saatte gitmek istiyor... Bu sırada otobüs geldi ve ben hadi görüşürüz dedim otobüsün içi kalabalıktı o da dur bende geleyim dedi bende " hayır gelirsen eğer gitmem" dedim... ıyi tamam dedi ve ben arkama bile bakmadan otobüse bindim... Ama oobüste nasıl ağlıyorum. :( Mesaj gönderdim sonra: Ne kadar aptalım seni göreceğim, yarım saat sana doyacağım diye akşamı sabırsızlıkla bekliyorum, neye maruz kalıyorum, bundan sonra beni almaya gelirsen ve ben seninle gelirsem dünyanın en ş.... dedim. :(:(
O da mesaj gönderdi saçmalama diye, gece aradı naptın canım diyor? Hiç bir şey yok gibi, bende ne diyorsun sen ya benle dalga mı geçiyorsun dedim, ağzıma geleni söyledim ve kapattım telefonu... Ne yapayım ben şimdi kızlar, ağlamaktan gözlerim şişti, işe bile gelmek istemedim. :(

bence kımse haklı deıl ıkınızde haksızsınz
cunku bırbırınızın kıymetını bılmıyorsunuz:mymeka:
bı sevgılım olsa keske aksamları alsa benı sadece yarım saat görsem razıyım
ama ınsan oğlu doyumsuz
ben askerdeyken 4 ay hıc sesını duymadım 15 ay yolunu bekledım sozlendık belkı 2 hafta bı görustuk onuda fasla deıl yok yok sımdıkıler kıymet bılmıyo kımse alttan almak ıstemıyo
neyse bence barışın ve ona de acık acık bu pazar gezmek ıstıyorum dıe tabı bıde calısmıyo parası var mı sor:delphin:

ne desem bılemyom aranısda halledın benı katman:roflol:
neysem takma kafana alttan almayı bılmek lazım
nan ağda yaptın mı:jeyyar:

Yapamadım, gittim kardeşime yapıyordu bizim komşunun kızı hiç canı acımayan bile kardeşim çığlık atınca ben yaptıramadım. süprizzzzz

Napacağız bu ağda meselesini ya offf. :oklava:

korkma nan bende hıc yaptrmadım
bı kez yaptrdım ama gorsen cok komıktı
ben gıttım aldım ılık ağda sonra komsunuz kızı geldı ısıttık soğuktuk derken sıra geldı yapmaya vazgectım kız dedı napcan yap ya olmas dedım attım çöpe:roflol: sonra karar verdım olm dedım bndan mı korkcak komsu kızları cağırdım kankalarım benım onlar canlarım neyse
bırı yapıstrdı bacağıma bırı elımı tuttu lafa tuttu derken çartttttt gıttı ben ölekı acımadkı acımadıkı :roflol: dedım ama bıdaha yaptrmadım cunku epılasyonumu kendım yapıyom ağdayı bı kez denedım hıc acımıyo

Bilmiyorum ben çok korkuyorum, bu konuda çok hassasım, iğneden bile korkarım bayılacak gibi olurum. Laser'e gideyim diyorum borçlarım bitince ama o da acıyormuş. benneyaptımki

nan takma valla acımıyo bak epılasyon daha kötu
tek tek koparmak var hepsını bı seferde koparmak var zatı uyuşuyo anlamazsın
allah askına sen napıyon ozmn

Back