• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

meryem yanlış anlamışın konuyu cnm şölekı
kız kartı saklamıyo ustune basa basa dıo ıcındekı resmlerı sevgılıyken bıle gördu baktı bısey demedı kız ondan bişey saklamamış

gelınlık resımlerını görelımde ama sayfa kac unuttum harıka bı gelınlık off allahım bundan sonra bahtını acık etsın

oslem bende hıc guvenmem yanı ben bıle derdım askımı tanıyom 3 yıldr bağırmak nedr bılmezken sözlendık ayrıldık sebepsız demekkı erkeklerın gercek yüzü tanınması ıcın ılla daha yakın olmak lazım

Sanırım resimlerini kaldırmış.

Konunun yalan olduğunu sanmıyorum.

Mermaid insan kocasını ne kadar tanırsa tanısın hiç bir sebep bir kadının kemerle dövülmesine neden olamaz bence... Açıkçası karısını onu aldatırken görse bile bunu yapmamalı... Yine de ne olacağını bilemiyoruz işte. :( Umarım ablanın sorunları bitmiştir.

Böcüğüm konuşalım canım, benimde knt az yüklicem bu aralar konuşuruz sürekli ;)
Çocuk çok istiyorum ama burda bir konuda canlı doğum izlemiştim o zamandan beri çok korkuyorum. :(

gelınlık resımlerını görelımde ama sayfa kac unuttum harıka bı gelınlık off allahım bundan sonra bahtını acık etsın

oslem bende hıc guvenmem yanı ben bıle derdım askımı tanıyom 3 yıldr bağırmak nedr bılmezken sözlendık ayrıldık sebepsız demekkı erkeklerın gercek yüzü tanınması ıcın ılla daha yakın olmak lazım

sözlümüydün sen kiz?? abooww..
gecmis olsn

oslem adamı hasta etme bılmıyomuydun nan harbı

burcu nan benımde 30 kalmış:delphin:

tabiikii bu adama karısını dövme hakkını vermıo ama erkekler oyle bır yaratıkalr kii sınırlendılermı gözlerı bırsey gormuo ve cogu bolee,,,oyuzden kızdırmamaya ozen gosterılmelı dmeek istedım ben....Burcu ablamın sorunalrı bıttı ama bı 3-4 senesı sıkıntılıydı cok sukur şimdi oturttular...Of ya dıom bıktım sızden bıtane gusel ornek olmasmı :P zaten paranoyağım bıle bunalrı gorunce....:(

tabiikii bu adama karısını dövme hakkını vermıo ama erkekler oyle bır yaratıkalr kii sınırlendılermı gözlerı bırsey gormuo ve cogu bolee,,,oyuzden kızdırmamaya ozen gosterılmelı dmeek istedım ben....Burcu ablamın sorunalrı bıttı ama bı 3-4 senesı sıkıntılıydı cok sukur şimdi oturttular...Of ya dıom bıktım sızden bıtane gusel ornek olmasmı :P zaten paranoyağım bıle bunalrı gorunce....:(

bendede var paranoyaklik :1ninca:
ve hic kolay kimseye güvenmiyom.. süpheci biriyim :1ninca:

ama birazda böyle bi huya sahip oldugum icin sansliyim..
cünkü bugüne kadar allahima sükürler olsun pisman olacak seyler yapmadim.. insallah bundan sonrada öyle olur... :Saruboceq:

birde benim erkeklere karsi sert bi tavrim var.. bundan 3 4 sene öncesine kadar cok gaddardim erkeklere karsi... :lepi:
ama simdi birazda olsun degistim - askim sayesinde

Benimde 50 kalmış sana gönderimm böcüğümmm gamyoncuiremsu

Harbiden ya bundan sonra hayatta bir derdim vara bakmam içim kararıyor.

Özlem çok gaddar gördüm seni. :CüvCüv:

oslem sevdığıne guvenıyon mu pekı

meryem ya sen barı yapma onların herseye hakkı varda kadınların yok mu ben cok sınırlı bı ınsanım vara cekemem öle kabrıslı sınırlı erkeklere kusura bakmasın alttan hıc alamam suclu sucunu bılecek lii en doğrusunu yaptı gerı donmes bıda

burcu yok nan saol
180 dk belestı bıttı 150 knt azcık kaldı herkesı arıyom KKdan falan dedıkodu yapıyok neyım
off burcu nolcak bı işin sonu

oslem sevdığıne guvenıyon mu pekı

meryem ya sen barı yapma onların herseye hakkı varda kadınların yok mu ben cok sınırlı bı ınsanım vara cekemem öle kabrıslı sınırlı erkeklere kusura bakmasın alttan hıc alamam suclu sucunu bılecek lii en doğrusunu yaptı gerı donmes bıda

ya anlamıosunuz benı o sıze haksızken bagırınca susun demıomkı ben.....sadece onları haklı duruma sokmayalım dıom...Bence bır erkege erkek oldugunu hıssettıreceksın.....o da bunu hıssedınce yumusyaıp sana kadını gıbı davranack..ya kızlar bılmıom benım ılıskımde bu bole belkı ondan bole yazıorum...öncelerı çok dişliydm baslarda yapacaksn edeceksn yapacam yaparım gıbıydım....ama hergun kavgaydı....şimdi yapsak mı etsekmı dıorum ortak fıkrı alıyoruz..yap et,yada yapalım yapmasak daha ıı dıo...belkı baska erkeklerde farklı olru bu durum,,,,yanı bu ıyı nıyetı kullanmk ısteyen erkekler olabılır

Ben sana haber veririm böcüğüm nolacak her şey haftasonu belli olur. :) :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Bizim ilişkide de sinirli taraf benim....

Back