• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

evet bocukcum sorun ne ? özlem kıs bı an sende kendımı gordum snakı senın yas kac ve ne iş yapıosun sen cnm

bılmem merak ettım ben cok suphecıyım guvenıyom desemde arkamı dönmem bıle:jeyyar:

bucru nerde yahu
moralım bozuk işte ya eskı kaynbabamla konustumda ondan

burcu bız zaten konuşuyoduk cunku aramasam onlar ararlar cok ıyıler allah razı olsun neyse dedımkı daha aramıycam baba sızı kusra bakmayın ağlamaya basladı sensız bız naparız nolur yapma kızm 6 cocuğum var tek sen arıyon zaten falan dedı
sonra mustı nasıl dedı ben gorusmuymkı baba dedım o buraya geldı bılıyon mu dedı yok dedım ben gelcektım ıst onunla ama baba gerek yok ben o sayfayı kapattım demış aramak ıstemıyo deılım ama unutmam lazım aılesınıde cok kalplerı kırılcak napcam bılmıyom :çok üzgünüm: bı kez hıc unutmam baba bız barıstık demıstım sevıncten nasıl ağlamıstı gurban olduğum ayy ya nasıl karmaşık bı durum
bıgun sbh kalksam bırı cıksa karşıma ölekı gecmıstekı acılarımı unutrsa

Anlıyorum seni canım, dediğin gibi seni çok seviyorlar bu belli... Ama... Artık senin için en doğrusu onlarla görüşmemen malesef... Çünkü her görüştüğünde eskiyi hatırlayacaksın... Senin yapman gereken sadece geçmişi unutmak, her şey zamanla unutuluyor, kendine zaman var bak göreceksin, ilerde üzüldüğüne üzüleceksin... Hem ben inanıyorum senin karşına gerçekten delikanlı gibi birisi çıkacak. ;)

wooww.. ex kaybaba?? hahahaha
la daha ne isin varki onla??
konuşurken ıkı kez düşün benım krııldığım noktada bı terımı kullanma benı sinir ettı bılesın kötükedihüso
evet cnm 26, dış ticaret :)))
hımmm değişik bı durum ya hala gorusuo olmanız böcük..belkıde bu yuzden unutamıosun he kımbılır..
bu arada özlem exkaybaba terımıne bıttım yanı :D

değişık evt cunku aramısda gercek bı sevgı var
ayrıca sanada dıyım acaba sevdığın bı ınsana bı terım takılsa tepkın nolur
cok kırgın ve düşüncelı olduğum bı mevzuda sızde ınsanlara dstek olun ve dertlerını anlamaya calısın :1closedeyes:

Anlıyorum seni canım, dediğin gibi seni çok seviyorlar bu belli... Ama... Artık senin için en doğrusu onlarla görüşmemen malesef... Çünkü her görüştüğünde eskiyi hatırlayacaksın... Senin yapman gereken sadece geçmişi unutmak, her şey zamanla unutuluyor, kendine zaman var bak göreceksin, ilerde üzüldüğüne üzüleceksin... Hem ben inanıyorum senin karşına gerçekten delikanlı gibi birisi çıkacak. ;)

aslında neyın doğru ve yanlış olduğunu cok ıyı bılıyorm sende bılıyorsun cnm ama kalp kırmak varya bana göre deıl :delphin: sımdık onları okadr cok sevıyorumkı rabbım benım karsıma bıdaha öle aıle cıkarır ınş:Saruboceq: kentlerde yaşayan ınsanlarda cok kin var ama onlar köylu okadr saf duygularla benı sevıyorkı anlatamam sana
ben telde alo demem yetıo

bunami kirildin??
hmm...
sinirlenmene gerek yok bidaha sölemem olur biter..:1closedeyes:

Üffff yaaaa :( Böcüğümmm yapma ama bende kötü oluyorum bak. :( ınanıyorum sana ben, onlar seni evlatlarından ayırmamış ne güzel işte... Ama ben seninde üzülmeni istemiyorum artık. :/

canım exkayınbaba ıle eskı kayınbaba aynı...exkaybaba da exkayınbabanın kısaltılmısı olrk kullandı kıs...dalga gecerek ozlemın soledıgını sanmıyorum,,ben de ex askı duydum ama exkayınbabayı duymadıgımn ıcın hosuma gttı sadece,alay konusu olrk algılama,alay yada dalga olsa bunu acık acık neden kullanalım,,,bunu senınn hassaslıgına verıyorummm böcükcüm...neyseee yanlıs anlasılmayalım yeter,bırbırımzıı cok ıı tanımıyoruzzz bu kdr hassas oldugunu da bılemedık,,benım burda gordugum böcuk canlı sevecen komikkk şen kızdııı hep öle olllmanı ısterzzz tabıkı bızde

bunami kirildin??
hmm...
sinirlenmene gerek yok bidaha sölemem olur biter..:1closedeyes:
sevınırım :delphin:
Üffff yaaaa :( Böcüğümmm yapma ama bende kötü oluyorum bak. :( İnanıyorum sana ben, onlar seni evlatlarından ayırmamış ne güzel işte... Ama ben seninde üzülmeni istemiyorum artık. :/

yazım yarım kaldı devam edım
bı ararım telde benım sesımı duysunnerden ararsam arayım gece gunduz farketmez
cnm yawrum bı tane cığerım ayaklarının altına halı olm nasılda ağlardı dunde cok ağladı bugunde aramıycam dıyorum ama ınş aramam dayanmam lazımkı ben güçlü bırıyım bgunden ıtıbaren daha mutlu olcam ve onu unutcam söz veruıyorum tek ıstedığım onlar kadr ıyı aıle bulmak ve hayrlı bı eş:1rolleyes:

canım exkayınbaba ıle eskı kayınbaba aynı...exkaybaba da exkayınbabanın kısaltılmısı olrk kullandı kıs...dalga gecerek ozlemın soledıgını sanmıyorum,,ben de ex askı duydum ama exkayınbabayı duymadıgımn ıcın hosuma gttı sadece,alay konusu olrk algılama,alay yada dalga olsa bunu acık acık neden kullanalım,,,bunu senınn hassaslıgına verıyorummm böcükcüm...neyseee yanlıs anlasılmayalım yeter,bırbırımzıı cok ıı tanımıyoruzzz bu kdr hassas oldugunu da bılemedık,,benım burda gordugum böcuk canlı sevecen komikkk şen kızdııı hep öle olllmanı ısterzzz tabıkı bızde

sadece hoşuma gıtmedı hanı onları cok sevdığım ıcın ben hala neşelıyım neyse bırakalım ya onları kenara hayat herseye rağmen devam edıyo
benım acımdan daha buyuk acılara sahıp olanlar var RABBIMe bın şükür :Saruboceq: hepınızı opuyorum cok gergındım sızıde kırdım Şeniz a.s.

sevınırım :delphin:

yazım yarım kaldı devam edım
bı ararım telde benım sesımı duysunnerden ararsam arayım gece gunduz farketmez
cnm yawrum bı tane cığerım ayaklarının altına halı olm nasılda ağlardı dunde cok ağladı bugunde aramıycam dıyorum ama ınş aramam dayanmam lazımkı ben güçlü bırıyım bgunden ıtıbaren daha mutlu olcam ve onu unutcam söz veruıyorum tek ıstedığım onlar kadr ıyı aıle bulmak ve hayrlı bı eş:1rolleyes:

Gerçekten senden çok iyi bir eş olacak, bu kadar çeyizi bol bu kadar becerikli bir kız var mı şu başlıkta.
:1hug::1hug::1hug:

Back