Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bocukcum sorun ne ? özlem kıs bı an sende kendımı gordum snakı senın yas kac ve ne iş yapıosun sen cnm
bılmem merak ettım ben cok suphecıyım guvenıyom desemde arkamı dönmem bıle:jeyyar:
bucru nerde yahu
moralım bozuk işte ya eskı kaynbabamla konustumda ondan
yasim 23 muhasebeciyim cnm..
senin yas 26ydi sanirim???![]()
konuşurken ıkı kez düşün benım krııldığım noktada bı terımı kullanma benı sinir ettı bılesın kötükedihüsowooww.. ex kaybaba?? hahahaha
la daha ne isin varki onla??
evet cnm 26, dış ticaret :)))
hımmm değişik bı durum ya hala gorusuo olmanız böcük..belkıde bu yuzden unutamıosun he kımbılır..
bu arada özlem exkaybaba terımıne bıttım yanı![]()
Anlıyorum seni canım, dediğin gibi seni çok seviyorlar bu belli... Ama... Artık senin için en doğrusu onlarla görüşmemen malesef... Çünkü her görüştüğünde eskiyi hatırlayacaksın... Senin yapman gereken sadece geçmişi unutmak, her şey zamanla unutuluyor, kendine zaman var bak göreceksin, ilerde üzüldüğüne üzüleceksin... Hem ben inanıyorum senin karşına gerçekten delikanlı gibi birisi çıkacak.![]()
sevınırımbunami kirildin??
hmm...
sinirlenmene gerek yok bidaha sölemem olur biter..:1closedeyes:
Üffff yaaaaBöcüğümmm yapma ama bende kötü oluyorum bak.
İnanıyorum sana ben, onlar seni evlatlarından ayırmamış ne güzel işte... Ama ben seninde üzülmeni istemiyorum artık. :/
canım exkayınbaba ıle eskı kayınbaba aynı...exkaybaba da exkayınbabanın kısaltılmısı olrk kullandı kıs...dalga gecerek ozlemın soledıgını sanmıyorum,,ben de ex askı duydum ama exkayınbabayı duymadıgımn ıcın hosuma gttı sadece,alay konusu olrk algılama,alay yada dalga olsa bunu acık acık neden kullanalım,,,bunu senınn hassaslıgına verıyorummm böcükcüm...neyseee yanlıs anlasılmayalım yeter,bırbırımzıı cok ıı tanımıyoruzzz bu kdr hassas oldugunu da bılemedık,,benım burda gordugum böcuk canlı sevecen komikkk şen kızdııı hep öle olllmanı ısterzzz tabıkı bızde
sevınırım
yazım yarım kaldı devam edım
bı ararım telde benım sesımı duysunnerden ararsam arayım gece gunduz farketmez
cnm yawrum bı tane cığerım ayaklarının altına halı olm nasılda ağlardı dunde cok ağladı bugunde aramıycam dıyorum ama ınş aramam dayanmam lazımkı ben güçlü bırıyım bgunden ıtıbaren daha mutlu olcam ve onu unutcam söz veruıyorum tek ıstedığım onlar kadr ıyı aıle bulmak ve hayrlı bı eş:1rolleyes: