• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

bende c.tesi günü annemle gidip güral porselan takimina baktim.. ama pek begenmedim türkiyeye gidince insallah ankaradan alcam..
kizlr bildiginiz baska markalar varmii iyi olan..??

kıs böcük hepsiciğini ii günlerde kullan cok güzeller o dolap süsleri beraber almsıtık dimi

bende c.tesi günü annemle gidip güral porselan takimina baktim.. ama pek begenmedim türkiyeye gidince insallah ankaradan alcam..
kizlr bildiginiz baska markalar varmii iyi olan..??

Hmmm...Ben de öle çok çok iyi bılmıyorum cunku porselen işini en sona bıraktım ama orjianl bişe dersen karaca güral dısında bırsey bak.Şimdi köşeli tabaklar moda ve de sade gülsüz budaksız yani:) Porland porseleni de arastır bi derim ben

sgl cnm...
ama köseli tabaklar pek hosuma gitmedi ya neyse ben yinede bi bakarim belki kararim degisir ve köseli porselan takimi alabilirim.. :))
off yaa ben bu yaz iflaz edecem galiba..

pempe evt cnm beraber almıştık keske daha ucuz olsaydı daha cok alsaydım neyse borclarım azalıyo alırım gene
saolun kızlar
oslem benımkı kutahya cnm cok guzel modeller var karacada guzel aslında jumboda olabılır ymk takımları var onemlı olan model beğenmek mesela ben kare olanları sevmıyorum ama gunluk olarak kare alabılırım yanı 82 parcanın hepsı kare olmasın drım

pempe evt cnm beraber almıştık keske daha ucuz olsaydı daha cok alsaydım neyse borclarım azalıyo alırım gene
saolun kızlar
oslem benımkı kutahya cnm cok guzel modeller var karacada guzel aslında jumboda olabılır ymk takımları var onemlı olan model beğenmek mesela ben kare olanları sevmıyorum ama gunluk olarak kare alabılırım yanı 82 parcanın hepsı kare olmasın drım

efet bende kareli olanlari pek begenmemisdim ama yine bakarim belki firkim degisir...
ben gürala baktim simdilik. Tr ye gelince karacaya bakarim bide,..
ya böjük bide ordaki fiyatlari söylesene bana bi.. ben baktigimda güral porselan 82 parc. 490 ytl'ydi.. oda kampanyada
TR'deki fiyatlar nasil acaba aynimi yoksa dahami pahali... bu yaz annemler arabayla gitcek Tr'ye bende diyorum aliyim böyle güsel yemek takimlari ceyizlik esyaylari iste artik ne gerekiyorsa.. annemler arabayla getirsin... yerimseniben

değişıyo cnm
burdada 500den baslar 3bıne kadr vardır nettende bakabılırsın fıyatlar yazıyo
bence kare kullanıslı olmas bulasık mak.bıle yıkanması zor
TRden alıp oraya mı gotrcen burda mı kalcak

değişıyo cnm
burdada 500den baslar 3bıne kadr vardır nettende bakabılırsın fıyatlar yazıyo
bence kare kullanıslı olmas bulasık mak.bıle yıkanması zor
TRden alıp oraya mı gotrcen burda mı kalcak

tr'den alip isvicreye getircem cnm
ankaarada olsaydin bana yardimci olurdun kis :1rolleyes:

olurdum tabe
bellı bı yük göturebılıon sanırsam burdan oraya gıderse süper olur pekı gtmezse napcaksın bıde orda bu markalar yok mu
ayrıca celık tencere alcaksan hısar yada korkmaz al benım ıkısıde var karacadan sakın alma

ben kendim insallah ucakla gitcem ve sadece 30kg hakkim var.. ama annemler arabayla gidecegi icin fark etmez..
ya ben Tr den aliyorum cünkü 1. cok daha güzel modeller var 2. biraz daha ucuz oluyor..
ben burdakilerini begenmiyorum..
Celik tencereleri artik nasil yapcam bilmiyorum.. onlar baya büyük oluyo nasil getirceksem onlari.. hmm...

senin ceyizin tammammi kiz böcük??

anladım ama yemek takımı daha ağırdır bılmış o kaydirigubbakcemile3 tencere setıde al derım hazr gelmışken hemde ucuz korkmaz mavıs aldım ben 400 tl ye hemde cezve setı duduklu tencere ve tost makınası var ıcnde 3 buyuk tencere 3 boy boy tava bıde buyuk tava dur resmını bulam sana
yok cnm nerde cok eksık var daha lıstemde karalanmayı bekleyen-tatlicadiarzu-

mv-2.jpg

hii bide catal bicak seti almayi düsünüyrum burda bakdim güzelleri vardi ama cooooook pahali.. anamm fiyati 800-900den basliyoo..

153.02.02.0045.jpg

153.02.02.0049.jpg

usttekını cok beeğnıyorum ama ıkısıde harıka
karaca markası 345 tl cnm ben 250 tl almıştım ozcollecıondan bıde bu ustekını alcam özel gunler ıcın

kütahya yemek takımı
karaca kahvaltı setı
3lu tencere setı(kucuk boylardan )guveç cınsı
korkmaz celık tencere setı
çatal kasık takımı
5 tane nevresım

1saten tac nevresım 1 tac nevresım(kampanyadan gecen hafta aldım)
days ın colours orgu battanıye
3tane battanıye

braun epılasyon
braun saklama kaplı mutfak robotu
katı meyve sıkacağı
narıncıye sıkacağı
ütü masası ütü(tefal)
gunluk yemek takımı
gunluk catal kası(karaca)
karaca teflon set(cıceklı olan)
teflon cem setler
bornoz takımı
hamam takımıyatak örtusu
bulasık mak camasır mak
fırın
yatak odası
saten nevresım takımı(brıllant)
düdüklu tencere(tefal)
tost mak

kepce ve cevız setı
baharatlıklar
saklama kpları tuzluklar sırkelıkler vb

4nevresım 1 pıke 1 gobeklı 1 ara uç dantel 1 bohca ve1 masa örtusu sarılcak ördum
kaz tüyü yastıklar
tek kısılık nevresım
60 dan fazla dantellı havlu tulbentler patıkler
gecelıkler ev terlığı
elektırıklı supurge sarjlı supurge
halı perde
gobeklı takım dantellı mutfak takımı ve pıke hazr
gondol takıımı
fıncan takımlarıyatak korucuları
camasr mak örtusu valla kızlar aklımda bu kadr var
su ısıtıcısı
klozet takımısüzgeç