• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

selam mermaidcikcik :))

Naılsın cnmmm?Bugün Cuma demi edilen dualar kabul olurmuş bende bi dua etmek istiyorum belkim kabul olur........Allahh evlerimize huzur sağlık şifa ve bereket versin..Bizleri her daim iyi ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın...Hayırlısyla yuvamızı kurup ,sevdiklerimizi alıp ,mutlu günlerimize şahit olduğumuz günleri bize göstersin İNŞALLAHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNN,amin diim bakim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

geldım amme heran gıdebılıırım cunku elekrtıkler yok jeneraötrle nereye kadr gıderse

burcu sorma ya neler neler dıycektım bıde dıkkat ettın mı avatarına kadının yuce kıtabımızda bıle PEYGAMBER EFENDIMIZ dıo erkeklerın kadınlara kötu davranmayınız onlar sıze RABBINIZIN bır emanetır dıe

mermaıd h geldın gecmıs olsun ne dedı dr emmı

Sorma bacım ya burnumda kemik eğriliği var herhal nefes alamıom bazen,sonuca bakcaz haftaya.. inş amelıyat dimezz

ınş cnm gecmıs olsun tekrar
nan bugun keyfım yok bu hafta hıc yok nedensem param olsa harcasam acılırım aslında

Mermaid hoş geldin canım geçmiş olsun, özlem Bir Derdim Var bölümünde bir konu var ondan bahsediyoruz...

Böcüğüm zaten için az bir şey ALLAH korkusu ve vicdan olan insan ne böyle bir olayı kabullenir ne de yapar... Para falan harcamam nan, havlu alacağız.

bahsettıgınız yorumu bı kac gun once okumustum sanrsam,kadına aıt usb ve ıcınde resımlerı oldugunu gorunce dovmustu bıde pesıne cınsellık ıstemıstı,ondan mı bahsedıosunz...ama kızalr hıc buyuk konusmayın yanıı heerkesın basına gelebılrı Allah sevdıkelrımızı kocamz olack ınsnları ıyı huylarla donatsın... çok zorrr,bır de ben burdakı bazı örneklerı okuyunca hemen benımkıne dıom sen evde kotuluk cıkarırmısn kavga edermısn dıe ?benı kızdırmadıktan sora neden yapayım huyumu bıldıkten sora kızdıracgnı bıldıgın seyelrı yapmassan nedn yapım dıo ama ne bılım paranoyaklık var ya aslında cok okumamak lazım bole seylerı ınsan etkılenıo

burcu ben çok etkılendım sanada telde dedım :delphin: rabbım hayrlısını versın

Naılsın cnmmm?Bugün Cuma demi edilen dualar kabul olurmuş bende bi dua etmek istiyorum belkim kabul olur........Allahh evlerimize huzur sağlık şifa ve bereket versin..Bizleri her daim iyi ve hayırlı insanlarla karşılaştırsın...Hayırlısyla yuvamızı kurup ,sevdiklerimizi alıp ,mutlu günlerimize şahit olduğumuz günleri bize göstersin İNŞALLAHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNN,amin diim bakim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

AMINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq: INSALLAH HERSEY DILEDIGIMIZ GIBI OLUR..:Saruboceq:

MERMAIDCIK iim aksami bekliyom iste biran önce eve gidebilmek icin delikafadulden
off calisasim yok.. keske suan deniz kenarinda olsammm... kimse rahatsiz etmese soru sormasa... sadece günesin altinda güneslenip kafammi dinlesem.. suyun sesini dinlesem.. aah ahh:smiley-cool:

he bu arada GECMIS OLSN canmcim...a.s.

Özlem aşağıdaki linkten bakabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-inanamiyorum-lutfen-sonuna-kadar-okuyun.html

Bende çok etkilendim böcüğüm ya. :1shok::1shok::a015:

Mermaid doğru söylüyorsun neyin ne olacağını bilemiyoruz, bende bu konudan çok etkilendim ve hep acaba aşkımda evlenince dğeişir mi bana böyle yapar mı diye düşündüm hatta dün ona da bahsettim böyle böyle bir şey gelmiş bir KK üyesine aklıma hemen ya sende yaparsan diye geldi dedim, deli bana nikahı bastığım ilk gün kıracam bacaklarını dedi. :uhm: tabi şaka yapıyor ama inan böyle bir şey benim başıma gelse kafayı yerdim sanırım... Lii yine çok güçlü bir kızmış...

Özlem aşağıdaki linkten bakabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...-inanamiyorum-lutfen-sonuna-kadar-okuyun.html

Bende çok etkilendim böcüğüm ya. :1shok::1shok::a015:

Mermaid doğru söylüyorsun neyin ne olacağını bilemiyoruz, bende bu konudan çok etkilendim ve hep acaba aşkımda evlenince dğeişir mi bana böyle yapar mı diye düşündüm hatta dün ona da bahsettim böyle böyle bir şey gelmiş bir KK üyesine aklıma hemen ya sende yaparsan diye geldi dedim, deli bana nikahı bastığım ilk gün kıracam bacaklarını dedi. :uhm: tabi şaka yapıyor ama inan böyle bir şey benim başıma gelse kafayı yerdim sanırım... Lii yine çok güçlü bir kızmış...

her sakanin altinda bir gercek yatar :jeyyar:

Eeee ne düşünüyorsun Özlem????

Bende 4 istiyorum 2 kız 2 erkek ama sadece istiyorum doğum yapamam çok korkuyorum.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben korkmuyom olm melekler gelcek dunyaya hem cok cocuk yapmak laızm:jeyyar:
burcu aksam arada konusak nan bende knt az

milletin sorusuna cvp verirken :delphin: ifadeyi kullanmasi tuhafima gitti..

allah korusun ben o durumda olsam sanirim bilgisayar basina bi müddet gecmem vede yanimda olan ve güvendigim arkadaslara anlatirim derdimi.. yani üzüntüden bide internete yazmayi düsünecek degilim heralde
(kendi adima konusuyorum)

evet burcucum Lii güçlü ama bu derdı Allah kıme verırse o gücü de verır sanırım yapack bırseyın olmuokii..Benım ablamda evlılıgnde böle deıl ama benzer sorunalr yasadı ama dayanılıo başa gelince...ama bazen dıyorum kı bız bayaanlara da iş düşüo,erkeklerımızı ıyıce tandııktan sonra kızdırmamak gibi...mesela Lii nın kocası demekkı kıskancc,kocasının ksıkanc oldugunu bılıosa o hafıza kartını neden ondan gızleyerek tutuo,en basta ben olsam ,kocacım usb alıp resımelrımı koymak ıstıyorum ne dersın dıye sorarımmm......Yıne örnek verıcem...Erk arkım facebook umu kapamamı ıstedi o da kapadı...kapattık...gecen ay acmak ıstedımmm telefonda 'canım face ımı acabılrımıyım dedım ,neden deyınce oylesıne işte arklarımn reısmelrını goruorum ordan dedım..'ne geregı var Meryem dedi,bende tamam hayatım acmıyorum ozmn dedım...ve Konu kapandııı ama ben gızlıce acsaydm ogrensyedııı noolurduu ii şeyler olmazdııı,, oyuzden kocişlere yalan solemekkk yoookkk

Lıı allah sabır versın ne denırkı
oslem sen erkekler pek ıyı tanımıyon galba aynı zmnda liide cunku yalan konuscak bırı deıl
daha yenı evlılık fotolarını görduk ya cok mutluydu allah sabır versın ben ınandımkı tecrubeyle sabıttır yalan konu bızm kızların gözunden kacmas merak etme

Back