Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

anacıımm, hihoyyyt iyi ki doğduuun böööcüüüüüüüükkk, iyi kiii doğduuuun böcüüüükk, iyi ki doğduuun iyi ki doğduuuunn iyi ki dooğduuuunnn böööööcüüüükkk :teytey:

Böcüğümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ıyi ki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Doğum günün kutlu olsun

:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

senağlamasenağlamasenağlama

günaydın şekerler

aaa böcüğün doğumgünümü ağla kız yaşlanıosun :roflol:
iyiki doğdun canım nice mutlu seneler diliyorum. inşallah rabbim sana yeni yaşında sağlık mutluluk para huzur bir de koca nasip eder :))))

Günaydın kızlar..........Bu arada bözük arkadaşımız NİCE SENELERE,yeni yaşın sana umutlarını getirsin inş.....Bu arada ben çok takip edemıyorum szi ama hayranım sıze,,,foruma ve topiğinize olan baglılıgınızdan dolayı...Çok şekersiniz gerçekten kızlar :CüvCüv:

evet bende yenı gordum ne buluşması bu.,,,böle bulusuomusunz sız hep,valla işi reale tasımıssınz siz bravoo,,ama benim aşkım gelıyo bu h sonu,,ıst da yasamıoda kendılerı :çok üzgünüm: ama sık sık tekrarlanan bır programsa eger bır dahakıne gelmeyi ısterımmm

yani sizler bırbırınızı ılk defa mı gorceksınız.......ıyı bı kaynatırsınız artıkk:1rolleyes:

Slm kızlar
Burcums msj atmışsın am ben ank.dayım cnm ist.da olsa gelirdim ama bizde kızlarla buluşcaz burda:))

off anam off yaşlandık 1 yaş daha gıttı olduk 22
ınş seneye bı goca bulurmda yalnız kalmam amınn

nerdesınız nan sız adamı hasta etmen:mymeka:

ayy nugun SAKIP ağa mıznda ölum yıldonumu cok ıyı bı ınsandı guler yuzlu yardım sever eğıtıme ve kulture onem veren allah mekanını cennet etsın
bıde POLISLER gunu allah onları basımızdan eksık etmesın amın
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…