Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ben geldım kızlar
dün patronum aradı yarında iş yok dıe (bugun)o yuzden yoktum
tek dıleğım artık işlerımın yoluna gırmesı
evde ınanılmaz sıkılıyorum yanı işyerım kapalı deıl hep maas zamanı böle oluyor iş bulurum ama yüzüstü bırakamam kımseyı bunu yapamadığım için elım kolum bağlı -tatlicadiarzu- gecelerı bıle uyyamıyorum normalde zaten cok kafama takarım herseyı bu işszlık cok kötu bısey yaa
ayrıca öncekı gun msj yazdım bırınız bıle cvp vermemışınız yanı aşk olsun hıc özleyende olmamış demekkı
ayrıca oslem ben sana ozellıkle yazdım ama cvp vermedın eğer bu msjımada vermezsen sana bundan sonra bişey yazmayı düşünmuyorum :1closedeyes: kımseye yalvarmam önemsedığım ınsanlara şaka yaparım bunu bil
burcum gasolıne pempem ...hepınızı cok ozledım ınan ısım yazamam ama hep aklımdasınız kızlar
bıde buluşma yaklastı burcum zaten sende telım var sımdık bıkac arkdasa daha vercem belkım bu haftacalsmayız

günaydın kıslar nasılsınız inanın cok özledim sizleri giremiyorum da doru dürüst :1no2: okadar yogunumki ama hep aklımdasınız hepinizi öpüyorum Şeniz

gunaydın kzılar
nerdesınız nan toplaşın cabuk:mymeka:
pembıss kıolay gelsın aman iş olsun yeterkı bende yoğunum bugun

Günaydın kızlar,

Böcüğüm gelmiş hoşgeldin bi tanem çok özledim seni o nasıl söz, sen yokken 1 sayfa bile ilerleyemedik.

Gasoline, iyi diyeyim canım, aslında biraz moralim bozuk.

Pembem sana da günaydın,

Moralimin bozukluğuna gelince, iş yerine 3 ay önce giren bir kız vardı, çok iyi anlaşıyoruz o da buraya üye ve Pazar günü buluşmaya gelecek, dün ona hırsızlık iftirası attılar ve bugün o istifa edecek, çok üzgünüm ya, bende burada çok kötüydüm onun sayesinde biraz daha iyi geçiyordu günlerim o da gidince napacağım ben. Ona da çıkma diyemiyorum çok haklı bana da yapılsa çıkardım zaten.

burcum ya ıftıra cok kötu bende cıkardım şahsen
ayy pazr gunu bulusma olcak dıe elbısemı gıydım denedım mını eteklı super ama ogun hasta olcam yaa genede gıyerım

Evet Pazar günü buluşuyoruz :):) Ne güzel...

Böcük giyinme mini etek falan bi kaza çıkar sonra elimizden. :)

ayy halam geldı laa yok annem gıymek cok ıstıyom bakalım olmadı yırtık pantolonumla gelcem:roflol: aman dıyım dılencı sanman he

günaydın bacılarım:teytey:
Böcüğe de be yakışır elbise, aman aman, fıstık olucam diyosun yaniyerimseniben
Burcucum arkadaşına da çok geçmiş olsun, ay ne kötü ya, düşünemiyorum bile Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

Böcüğüm sana ne giysen yakışır.

Gasoline geliyosun di mi sende bi tanem ya.

Gitti arkadaşım çok üzgünüm kızlar şirkette tek bayan kaldım. O benim en büyük desteğimdi yanımda.

böcük yazdiklarini simdi okudum...

sen bana demedinmi senin ananla eben hala yasiyormu diye???
ben buna kizdim iste...

oslem yaa ınanmıyorum valla şakaydı hee sende bana desen ben evt derdım yasıyor ben bunda sorun görmedım ama neysem özur dılerım bıdaha saka yapmam sana

sakani yapda bu tür sakalar yapma... sevdigim insanlar hakkinda saka yapilmasini istemiyorum..

neyse ben kactim... öpt

Bu böcüğün her zaman herkese yaptığı şeylerden birisi bence, özlem kırılma sen ona kötü niyetle söylemez böcüğüm.

black hoşgeldin zeytin çekirdekleri nasıl bana hiç bir faydası olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…