Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Çok kötüyüm, 2 gündür dua ediyordum ama olmadı... :(

Muhsin Başkan ve yanındaki kardeşlerimiz kurtulamadı. :(:(

senağlamasenağlamasenağlama

geldım ama işim var cıkcam
1 kişiyi yasıyormuş allahım dığerlerıne rahmet eylesın

gasolıne hele bı olsun hergun sıze macera anlatcam bacılar söz

oslem neden öle ettın laa ceysım var dedım dıe mı:roflol: alcam laa tanıstrmadınkı ben napım

böcügüm.. cocuk artik italydada kalmicek muhtemelen.. :D
isvicreye gelcek sanirim.. ii düsün derim.. ben senin yerinde olsam ceys neym düsünmem hemen kosarim.. koca adayi bulmusken kaydirigubbakcemile3

GÖZ SEYıRMESı

Dışardan bakıldığında farkedilmeyen ancak verdiği kıpırtı ile insanı rahatsız eden göz seyirmesi, göz çevresinde bulunan kasların titremesinden ileri gelir, Genelde göz kapağında veya gözün alt kısmında mey*dana gelen bu rahatsızlığa yolaçan sebepler arasında yorgunluk ve sinir gerginliği başta sayılabilir.

ya bide isden cikis yedigim icin ona moralim bozuk. ögrendigimden beri pek iyi uyuyamiyorum.. sanirim ondan oluyo..:çok üzgünüm:

off çok üzüldüm adına inan heryer böyle güzelim psikolojik o zmn seninki kafanı başk şeylere yor belki o zmn stresini atarsan gecer

oslem gözunu kapa ve eve öle gıt aksama kadr acma bızde senden kurtulak bugunluk:roflol:

ya pek baska seylere vermiyorum kafami cünkü is aramak zorundayim.. red geldikce dahda moralim bozuluyo..
amann bee... eniyisi ev hanimi olcan calismican.. birak kocan baksin sana:jeyyar:

böcügüm.. cocuk artik italydada kalmicek muhtemelen.. :D
isvicreye gelcek sanirim.. ii düsün derim.. ben senin yerinde olsam ceys neym düsünmem hemen kosarim.. koca adayi bulmusken kaydirigubbakcemile3

:mymeka: olm benım hayranım cok ne dımek bulmuşken ayy bıda vurcam:mymeka:
olm okadr seyı burda mı bırakcam söle ona ucak tutsun olmadı tır kıralasın anacım:dilcikar: neysem yaşı kac adı ne boyu kac anlat sen beğenırsem alırım sonra msn sey acarım ona cam:jeyyar:

ya pek baska seylere vermiyorum kafami cünkü is aramak zorundayim.. red geldikce dahda moralim bozuluyo..
amann bee... eniyisi ev hanimi olcan calismican.. birak kocan baksin sana:jeyyar:

bencede ahh nerde öle rahat hayat bende evlenince çalışmak istemiyorum kocam bana baksın ama bnm masrafım çok olur bu yüzden çalışmak zorundayım birde iş bulmam lazım ama işde yok :kızgın:

black sus gız:mymeka:
bı kızı 1000 kişi ıster 1 kişi alır
ama bu oslem yamuk yapıyy ben nas etcem yerde o edıy olm benden olsana bee guzellığım dılere destan

Back