Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ya bende bi ara gözün segirdigi zaman basina kötü bi olay gelcekmis diye duymustum ama hangi gözde bilmiom :)
ama ben pek inanmam böle seylere..

a.slm hşgdin özlem hangi gözün seğiriyor bnmde öle inançlarım varda sağ gözüm seğirince iyi söleyen sol gözüm olunca kötü konuşuyorlar diye yoruyom kendime

he bu arada hosbuldum cnmcm..
ya ne gözmüs.. hala segirio kafamçokkarıştı

off dikkatini dağıt o zmn cnm bi yüzünü yıka istersen ben kendimde sol gözüm olunca kötü oluyor ama sende nedir bilmem cnm

annen doğru dıo balım bazıları bu dusunceye ters ama ben pek adetlere bağlııyım sen ben yapmazsak bu adetlerı cocuklarımız nerden bılckler ıyıce yabancılar zaten topluma genclr:delphin: hepsı bı telden gdııyo adam gıbı adam yokkı evlenek
kımısı aldatır kımısı keser doğrar kımısı cok sver para olmas
gencler ıse barlardan cıkmas olmus kızları anlıyomda erkeklerde ıyıce kaybetmışler benlıklerını:delphin: ayy ben bu konuda cok dertlıyım

sanırım en çok benim beklemem gerekecek :) 18 yaşındayım, 1 yıldır aynı kişiyle birlikteyim va daha hiç kayda değer bir tartışmamız olmadı, evlenilecek nadir erkekelerden olduğunu düşünüyorum....ama daha benim okulumun bitmesine 4 yıl var.o benden 6 yaş büyük, okul biter bitmez evlensek- ki çok zor ama olsun varsın :D - ben 22 o 28 yaşında oluyor. yani en az 4 yıl var işte niye bu kadar uzattıysam:)

didar hoşgeldin, o dört yıl dediğin öyle çabuk geçiyor ki, ben daha dün tanışmış gibiyim aşkımla.

Böcüğüm doğru aslında ama onun anlamı çok çirkin geliyor bana ya. :S

ben onun o anlama geldığını düşünerek taktrmıyorum ablamlarda evlendı yengemlerdede vardı hıc dusunmedım taakı burda bı yazıyı okuyunca ınsan nasıl bakarsa öle gorur cnm ben olaya hıc o gözle bakmadım bakmamda

dıdar h geldın cnm aman ya evlılık nekı benuım sevgılım bıle yokgız daha:delphin: ama bak cok ceyısım var:roflol:

hele bı koca bulam ben neler neler etcem durun sız:jeyyar:
seni seni, kızım kesin hergün ayrı bir srpriz ayrı bir heyecan ayrı bir vukuat olcak sen de, bekliyoruz dört gözle hayırlısıyla inşallah, senin ki garanti çok keyifli şenlikli bişey olur, bir de sen seviyosun ya detaylarla falan da uğraşırsın anacım atom karınca gibisin kafamçokkarıştı

Bende bağlatmak istemiyorum ama annem evden bağlanmadan çıkamazsın diyor. senağlama
ah kıyamam, Allah tan anacım öyle diil, tutturmaz kuşak diye, aplamda da yapmamıştık zaten. ben de adet ve gelenek konusunda orta yolu bulmaya çalışıyorum kendimce, bazılarını severek yapıcam zaten, bazılarını istemesem de sırf adetlere bari azıcık uygun olsun diye yapıcam, bazılarıyla da hiç uğraşamam laelaelaelaelae

yaw ben fransız kaldım nerde ne yazmıslar kusakla ilgili :uhm:

Pembemmm ben sordum kırmızı kuşak takacak mısınız diye. :)

Gasoline canım bende bazı adetlere gerçekten çok seviyorum ama bazıları da son derece anlamsız geliyor yahu.

ben onun o anlama geldığını düşünerek taktrmıyorum ablamlarda evlendı yengemlerdede vardı hıc dusunmedım taakı burda bı yazıyı okuyunca ınsan nasıl bakarsa öle gorur cnm ben olaya hıc o gözle bakmadım bakmamda

dıdar h geldın cnm aman ya evlılık nekı benuım sevgılım bıle yokgız daha:delphin: ama bak cok ceyısım var:roflol:

:dilcikar:

Back