Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaa seni tam can evinden vurmuş güzelim tavlamış kısaca sırnaşık şey sen şeyi açtın camı yani :roflol: ee sonra neler oldu hayran hayran sana baktımı :asigim:
he benım seyımden kalbmden vurdu:asigim: yoo hayrancanez bakmadı yada bana herkes hayran bakıyo ayırt edemedım:roflol:
ne bılem ıste baktı sureklı guldu bende ona baktım desem yalan olur senın up uuzuuunn maılını okuyodum kımle konusuyon dedı bende garular kulubunden ark dedım erkek yokmu dedı yok laa dedımolsa karısıklar kulubuolur sonra guklduk
snra sana cam actım masallah sendekı guzellık gözumu aldı kapkara bıseysın:roflol: sonra senı kapattım ona actım
sonraaa:jeyyar:
pempe bana kımse slm cakmadı anacımkafamçokkarıştı yanı yoksa kesın cvp verırdım
bak uuupp uzun maılı bılem okudum o arada
olm sonrasını merak etmıyonus herhal anlatmıyom::dilcikar:
pempe bana kımse slm cakmadı anacımkafamçokkarıştı yanı yoksa kesın cvp verırdım
bak uuupp uzun maılı bılem okudum o arada
olm sonrasını merak etmıyonus herhal anlatmıyom::dilcikar:
anlat anlat sen yazıyorsun diye bizde bekliyoz :roflol:
sonraa:jeyyar:
konustuk az ama ne konustum unuttum cok unutkanım hee kalabalıktı dığer polıs ark ıle aynı evde yasıyo kac kısı var laa orda dedım 4 bazenn 7 olıyy nasıl dedım kız mı goturunuz çakallar:roflol: yok dığer ark oturmaya gelıy
durduk yere bıze yemek yaapn yokkı dedım napım anacım evlenın ozmn dedım yanı hep kaçamak cvp verdım belkı yarında gtmem bılmım sonra bb dedım kapattım
hee sonraaa ıse sey oldu:jeyyar:
pempe valla dun msn sorun vardı cnm bu garu bana lınk verdıkce kapandı ama ınan gormedım gorsem vermes mıyım yaa:çok üzgünüm:
sonraa:jeyyar:
konustuk az ama ne konustum unuttum cok unutkanım hee kalabalıktı dığer polıs ark ıle aynı evde yasıyo kac kısı var laa orda dedım 4 bazenn 7 olıyy nasıl dedım kız mı goturunuz çakallar:roflol: yok dığer ark oturmaya gelıy
durduk yere bıze yemek yaapn yokkı dedım napım anacım evlenın ozmn dedım yanı hep kaçamak cvp verdım belkı yarında gtmem bılmım sonra bb dedım kapattım
hee sonraaa ıse sey oldu:jeyyar:
ne oldu bakam :jeyyar:
pempe valla dun msn sorun vardı cnm bu garu bana lınk verdıkce kapandı ama ınan gormedım gorsem vermes mıyım yaa:çok üzgünüm:
sonrası yohh artık sız düşününn
olm nolcak ı aksamlar dedık kapattık:roflol:.