hımm dımek öle goruyon mu resmımın bıle bı yararı var söle kuzene:dilcikar: bak daha nelerım var nelerım:1closedeyes: artık kendı bılır alırsa burdayım almazsa boşverdımhee bıde nışanda trabzon hasırı ıstıyorum
:roflol: :roflol: :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm dımek öle goruyon mu resmımın bıle bı yararı var söle kuzene:dilcikar: bak daha nelerım var nelerım:1closedeyes: artık kendı bılır alırsa burdayım almazsa boşverdımhee bıde nışanda trabzon hasırı ıstıyorum
hehe.. en öndeki cok tatli...
killicik memeleri var.. abbbouuu... :roflol:
yerim yaaa.. allah bana 1 tane versinde ilerde yeter.. baska bisi istemiom :Saruboceq:
böcük lemm güzelsin hossun ben begendim begenmesine amma kuzen begenecekmi bakem...
hehe.. en öndeki cok tatli...
killicik memeleri var.. abbbouuu... :roflol:
yerim yaaa.. allah bana 1 tane versinde ilerde yeter.. baska bisi istemiom :Saruboceq:
böcük lemm güzelsin hossun ben begendim begenmesine amma kuzen begenecekmi bakem...
off özlem onu demicekdinn böcük şimdi seni parcalıcak gene bir şöle tokat atıcak :mymeka: ( arayı kızıştıyom heralde sırnaşık şey )
olm 1 tane neye yeter söle ben 11 dene yapcem takım kurmak nıyetındeyım hee bıde bjk o ne lı laa:1closedeyes:
allam yaa görende prens çarli sancak benı alan yaşadı dertlerı kederı boşadı
yalan mı black bacı de hele aksam sen benı canlı gördun senle canlı bağlantı yapmadık mı![]()
ayy allahım sen akıl fıkır ver:roflol: denemekıcın yazıyom yazmış bıde
bebe nıe oynamıyo dıo:roflol: senı gördu ya ondan
burcum kendıne ı bak ustunu basını parcalama allaha emanet ol tatlım gecmıs olsun
oslem olm black bısey yazdı kör musun :dilcikar: yoksam gözun gene mı seyırıyo ozmn resmıme bak