cnm ya anlıyorum seni ...bu evlilik kısmet işi kısmetini bulan evlensin hem okulla ne ilgisi var ..benim kaynım abd..eltimde orada evlendikten sonra master başladı ve şuan hala 8 yıldır okuyo doktorası bitmek üzre ...
sen abd neresindesin ..bende oraya gidicem nişanlım abd yaşıyor ..herşey gönlünce olsun byeeeeeeee
evet kizlar beni de araniza alabilirsiniz..uzun zamandir beraberiz ama evlilik ne zaman henuz belli degil. ve belirsizlik ikimizi de sinir ediyor. ben yeni mezun oldum, sevgilimin okulu hala devam ediyor. seneye master'a baslayacagim kismetse ve babam okul bitince diyor ama benim master tam 4 sene suren bir program. dahasi benden 9 yas buyuk ablam ve 6 yas buyuk abim var. ikisi de bekar...onlardan once evlenmem tuhaf olurmus falan filan..yani nedenler saymakla bitmez. ama artik beklemekten ikimiz de biktik...ikimizin de duzenli isi var, planimiz falan belli, onun ailesi bizi desteklerken benimkiler biraz daha bekleyin diyor...sinirlerim cok bozuluyor..herkes evlilik ne zaman diye sorduklarinda, bir sey diyememek coookk sinir bozucu acikcasi. senağlama
ailemi karsima almak istemiyorum cunku evlilikde anne ve babanin duasini almanin onemine inanan biriyim ama sabrin da bir sonu var...cok canim sIkkIn kizlar... :1no2:
vallaha çıldırıcam artık yaa benim dümbük sevgilim kpssyi kazanırsa daha askere gitmicekmişş deliricem yemin ederim bekle bekle nereye kadar yaa benimkide cann..senağlamasenağlama
arkadaşlar ya nişan bohçasına neler konulur biliyormusunuz
nışan yapınnn öle bekle sen hazrlıkları yaaprken oda eğıtım alır aılesıde ona yardımcı olursa maddı konuda sanmam bı skıntı olsunnn
sende hakısın ben sözlendım yrıldım ya sımdı sevgılı deılde dırek nışanlı arıyom herseyım hazr haa nısanlıkı cafe yuzukler var mı tanıdık hahaha
selam kızlar nörüyonuz kocamı arıyonuz:))))
evet evett elinde hazır varsa gönder bacım artık benim bekleyecek sabrım kalmadıŞenizŞeniz
yok valla benım suçum yok hepsını o yaptıı esraa ben kımım bura nere aman allahım -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
selam kızlar nörüyonuz kocamı arıyonuz:))))
anacım buluruzda sen taaa kayseridesin-tatlicadiarzu-oraya kocayı nasıl yollayalım kızkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?