- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben gelirim ozamankaydirigubbakcemile3
böcük kız istanbulda nerdesin sen?ben anadolu yakası üsküdar örnek mahallesindeyim:)))
abinmi var yoksa kız seninn:jeyyar::jeyyar:
böcük kız istanbulda nerdesin sen?ben anadolu yakası üsküdar örnek mahallesindeyim:)))
:roflol::roflol: ozaman kim büyükse önce ona göndersin ben 22 yaşındayım sen böcükk
resmen acık adres vermışın aksama sızn mahalle erkeklerle dolar artıkınn :roflol: yok anam ben avrupalıyamm :dilcikar: avrupa yakası esenler bu kadar yetr mah yasakk yoksa benım gıbı guzelı hemen bulurlarr kaydirigubbakcemile2
anacım varda abim evli barklı çoluk çocuk sahibikaydirigubbakcemile2 bi ara sözlümün kuzenine kız arıyodukda o geliverdi aklımaondan yazıverdimsositososito
kayseriye damat gelirse başımın üstünde yeri varr...yerimseniben
bende 21,5 cnm 04/10/87 senn ama kımlıkte 10/01/87
24/08/1986 hahahahaha demek neymiş önce sıra bende sen sıranı bekleehihoyyyt
anacım varda abim evli barklı çoluk çocuk sahibikaydirigubbakcemile2 bi ara sözlümün kuzenine kız arıyodukda o geliverdi aklımaondan yazıverdimsositososito
24/08/1986 hahahahaha demek neymiş önce sıra bende sen sıranı bekleehihoyyyt
tmm olur ben alırımm onu ne zmn gelcckler ıstemeye 8 tane uclu burma 1 takı setı 2 kelepce ısterımmm laelaelaelaelae