How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Slm kızlar bende nişanlıyım düğüne daha var aşkım askerde çünküsenağlama sağ salim gelsin uygun 1 zamanda bizde hayatımızı birleştiricezkaydirigubbakcemile2a.s.

mrb kızlar muhabbetinizi okudumda üzüldüm valla..kız yemişim parasını çok seviyosan yerini başkası dolduramaz diyosan barış işte..bizde sevinelim senin adına..ayy ben çok üzülürüm böyle şeylere..bi düşün canım onsun bi başkasıyla evlendiğinde yaşayacağın hayatı düşün..bide yanında o varken yaşayacağın ömrü yetiştireceğiniz çocukları düşün...oda barışmak istiyomuş seviyomuş..

bak sana bi örnek vereyim bizim burdada bi abi vardı oda size benzer sorunlar yaşadı paraydı geçimdi..onlarda ayrıldılar bişiler oldu...yapamadılar çok seviyolardı..en sonunda herkeze rest geçtiler herşeyden geçtiler abi kızı kaçırdı getirdi..tabi siz böyle yapmayında..:) şimdi bebekleri olacak evliler ailelerde bi küs kaldı iki küs kaldı barıştılar sonra..kaçtığı için biraz sıkıntı çekti mahalle biraz dışladı ama şimdi görsen nasıl mutlular akşamlar genç karı kocalar çıkıyolar kol kola dışarı bizde imreniyoruz acık..görsen öyle mutlularki ikisinin yüzündede güller açıyo..durumlarıda iyi değil zor geçiniyolar ama işte mutlular oda yetiyo ikisinede...
darısı başımıza..ahhh ahh benim aşkımın askerliğide bit bitse..

evet kizlar beni de araniza alabilirsiniz..uzun zamandir beraberiz ama evlilik ne zaman henuz belli degil. ve belirsizlik ikimizi de sinir ediyor. ben yeni mezun oldum, sevgilimin okulu hala devam ediyor. seneye master'a baslayacagim kismetse ve babam okul bitince diyor ama benim master tam 4 sene suren bir program. dahasi benden 9 yas buyuk ablam ve 6 yas buyuk abim var. ikisi de bekar...onlardan once evlenmem tuhaf olurmus falan filan..yani nedenler saymakla bitmez. ama artik beklemekten ikimiz de biktik...ikimizin de duzenli isi var, planimiz falan belli, onun ailesi bizi desteklerken benimkiler biraz daha bekleyin diyor...sinirlerim cok bozuluyor..herkes evlilik ne zaman diye sorduklarinda, bir sey diyememek coookk sinir bozucu acikcasi. senağlama

ailemi karsima almak istemiyorum cunku evlilikde anne ve babanin duasini almanin onemine inanan biriyim ama sabrin da bir sonu var...cok canim sIkkIn kizlar... :1no2:

valla canim ben de derdimi anlatmaya calisiyorum ama anlamiyorlar..zaman kazanmaya calisiyorlar sanirim okulu bahane ederek -ki zaten benim sevgilim de okuluma destek olmaya hazir, uni.de bile destegini hic uzerimden cekmedi...ben washington dc'deyim canim yani baskentte...senin nisanlin nerde?

cnm ya anlıyorum seni ...bu evlilik kısmet işi kısmetini bulan evlensin hem okulla ne ilgisi var ..benim kaynım abd..eltimde orada evlendikten sonra master başladı ve şuan hala 8 yıldır okuyo doktorası bitmek üzre ...
sen abd neresindesin ..bende oraya gidicem nişanlım abd yaşıyor ..herşey gönlünce olsun byeeeeeeee

vallaha çıldırıcam artık yaa benim dümbük sevgilim kpssyi kazanırsa daha askere gitmicekmişş deliricem yemin ederim bekle bekle nereye kadar yaa benimkide cann..senağlamasenağlama

Günaydın Arkidişleeeeeeeeeeeeeeer
Çeyiz hazırlıklarına tam gaz devamhihoyyyt bu aralar teflon tencerelere dalmış durumdayım. daha sonra da ufak tefek elk. ev aletlerine başlayacamkaydirigubbakcemile4

evet kizlar beni de araniza alabilirsiniz..uzun zamandir beraberiz ama evlilik ne zaman henuz belli degil. ve belirsizlik ikimizi de sinir ediyor. ben yeni mezun oldum, sevgilimin okulu hala devam ediyor. seneye master'a baslayacagim kismetse ve babam okul bitince diyor ama benim master tam 4 sene suren bir program. dahasi benden 9 yas buyuk ablam ve 6 yas buyuk abim var. ikisi de bekar...onlardan once evlenmem tuhaf olurmus falan filan..yani nedenler saymakla bitmez. ama artik beklemekten ikimiz de biktik...ikimizin de duzenli isi var, planimiz falan belli, onun ailesi bizi desteklerken benimkiler biraz daha bekleyin diyor...sinirlerim cok bozuluyor..herkes evlilik ne zaman diye sorduklarinda, bir sey diyememek coookk sinir bozucu acikcasi. senağlama

ailemi karsima almak istemiyorum cunku evlilikde anne ve babanin duasini almanin onemine inanan biriyim ama sabrin da bir sonu var...cok canim sIkkIn kizlar... :1no2:

ayy cnm bıraz kotu durum ama eğıtımde cok onemlı hem eğıtım hemde evlılık çok zor yuruyoo ıyı dusunmen gerek benneyaptımki aılenın duası gercekten cok onemlı sabırlı olmaktn başka care yokk ama 4 yılda cok uzun seneye nışan yapıp evlılık 2 yıl sonrada olsa olmaz mı benım coğu arkadasım öle yapıyoo hem 1 yılın kalmıs olur hemde bazı hazrlıkları yapmış olursunn son senendede evlılıkle okul arası sıkıntı olmaz dıye dusunuyomm bıde sızde sanırsam sırayla evlılıkk bızde öle bısey yokkk ama sıryla gıttı ben son kucuk ve bekarımm ıns hayrlısı olurr yardımcı olabılırım sana yeterkı gel topıcmıze kaydirigubbakcemile5

vallaha çıldırıcam artık yaa benim dümbük sevgilim kpssyi kazanırsa daha askere gitmicekmişş deliricem yemin ederim bekle bekle nereye kadar yaa benimkide cann..senağlamasenağlama

nışan yapınnn öle bekle sen hazrlıkları yaaprken oda eğıtım alır aılesıde ona yardımcı olursa maddı konuda sanmam bı skıntı olsunnn

sende hakısın ben sözlendım yrıldım ya sımdı sevgılı deılde dırek nışanlı arıyom herseyım hazr haa nısanlıkı cafe yuzukler var mı tanıdık hahaha

Back