How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

şeker valla ole sekerımmm bız gelınlre onları edıoyz bende onları beklerım altına cok duskunumde ama ask daha onemlı tabee
esra nen var senınn bak numare ypma acındrmak ıcın benı alcak ıstee

hayrola esracım neyin var tatlım anlat dinleyelim

sevgilim olacak insanla ilgili canımm.. bi insana ömrünü yüreğini verirsin ama o hatalar üstüne hata yaparr.. artık affetmekten sıkıldımm.. ama çok seviyorum herşeyi onla yaşadım güldük ağladık resmen onunla büyüdüm.. o yüzden kestirip atamıyorumm..

sevgilim olacak insanla ilgili canımm.. bi insana ömrünü yüreğini verirsin ama o hatalar üstüne hata yaparr.. artık affetmekten sıkıldımm.. ama çok seviyorum herşeyi onla yaşadım güldük ağladık resmen onunla büyüdüm.. o yüzden kestirip atamıyorumm..

haklısın tatlım ama bu hataları gözardı etme derim sengözlerimebaksanabçünkü hatada biyere kadar sürekli tekrarlanırsa çok sıkılırsın ki sıkılmışsında bazen sevgide biyere kadar
belki benim için söylemesi kolay ama ileride başının ağrıcağını hissediyosa kestirip at zararın nersesinden dönersen kardır tatlım:enbuyukkk:

haklısın tatlım ama bu hataları gözardı etme derim sengözlerimebaksanabçünkü hatada biyere kadar sürekli tekrarlanırsa çok sıkılırsın ki sıkılmışsında bazen sevgide biyere kadar
belki benim için söylemesi kolay ama ileride başının ağrıcağını hissediyosa kestirip at zararın nersesinden dönersen kardır tatlım:enbuyukkk:

işte olmuyo canım benim dönülmüyoo.. aman neysee konumuza dönelim sıkmıyım sizide...:delphin:

beni sıkmıyosun ama sen kendi canınıda sıkma Allah herkese hayırlı kısmet nasip etsin.kızlar herkes işyerindemi?

kucuk sorunlarr buyuk nedenler doğurur cnm affetmene alısmış oda oyuzden surekılı yapıyoo cok özur dılemekte cok hata yapmaktr bence bak bennde sözlumden ayrıldımm ılk askım deıldı ama herseyımdı 3 yılımı verdımm neyse hata yaparsa affedemem cunku ılersı ıcın cok onemlıı kcuk bı ornek verım hız motoru vardı dedımkı ıstemıyom sat satmadı noldu kendı kaybettı sımdı alsın koynuna motorunu :roflol: bence sende affetmeye alışma demesı kolay cnm yapması daha kolay bak bı kere dön arkanı nasıl koşcak pesınden eğeer yok gelmez dersen senı sevmıyo demektr cnm ( amma cok yazdım haa) ama işte ortada koca bı sevgı varsaa sen bılrısınn ayrıca basımızı hıc şişmez bızım sen anlat anlat bende yazam duramm yerimseniben

yok ben izinliyim bugun dün gece 01:30da geldim eve canım çıktı.. yeni sezonu açtıkya...
evett affetmeme alışkın ama bu sefer çok ciddiyim konuşmuyorumm bi süre daha konuşmucam artık yaptığı bardağı taşırdı...

maaleseff zengın bı koca buluna kadr burdayımm senağlama

alemsin kız zengin kocayı kim kaybetmişki sen bulacan umarım bulursunkaydirigubbakcemile5 Allah ım önce kalp zenginliği versin,sonrada biraz para versin yeter herşeyin orta kararlısı iyidir diğer türlü ne çok fazla nede çok az olmuyo kızlar yanlışmıyım

alemsin kız zengin kocayı kim kaybetmişki sen bulacan umarım bulursunkaydirigubbakcemile5 Allah ım önce kalp zenginliği versin,sonrada biraz para versin yeter herşeyin orta kararlısı iyidir diğer türlü ne çok fazla nede çok az olmuyo kızlar yanlışmıyım

Allaha şükür durumumuz çok iyi ama ailemde ufacık huzur yokk herkes kendi halinde.. o yüzden aradıgım sadece sevgi saygı tabi parada olsun hiç olmasın demiyorum:1rolleyes:

Allaha şükür durumumuz çok iyi ama ailemde ufacık huzur yokk herkes kendi halinde.. o yüzden aradıgım sadece sevgi saygı tabi parada olsun hiç olmasın demiyorum:1rolleyes:

merak etme güzelim huzursuzluk her ailede zaman zaman olur bizde olmuyomu sanki ama gerçekten parada önemli yeteceği kadar bu zamanda önce insanlık,sevgi,saygı,sadakat arıyo insanlar herşey okadar çok para olmuşki bu devirde paran varsa insanlar çevrende,paran yoksa etrafında kimseyi göremezsin belki 1 veya 2 dostum,kardeşim diyebileceğin insanların dışında.

allahımm cok verıp azdrtmasınn az verıp aratmasınn :Saruboceq:

yok ben izinliyim bugun dün gece 01:30da geldim eve canım çıktı.. yeni sezonu açtıkya...
evett affetmeme alışkın ama bu sefer çok ciddiyim konuşmuyorumm bi süre daha konuşmucam artık yaptığı bardağı taşırdı...

aferın kızz bu erkkelere anca böle yaranılıyoo ben cok denedım pesınden kosuyoo konusma sen bırazz bak ozmn kaydirigubbakcemile
evt bencede her aılede hzursuzluk kesın oluyoo benm aılemdede var yok mu ama cok deıl allah sabrını denermış sevdığı kulun bıze sabretmek duser yalan dunyada uzlcek daha baska ne buyuk sorunlar vardr kımbılırr :sm_confused:

Back