kart karıı :dilcikar: :dilcikar: bak şeker o kart sen benı al tazecığım ben daa acılmamş gonca gulu
gadamı al sen benimm hıhh:dilcikar:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kart karıı :dilcikar: :dilcikar: bak şeker o kart sen benı al tazecığım ben daa acılmamş gonca gulu
anaa başka kat,yat istermisin:uhm:desene ben bedavaya gidiyorumsenağlama
hayrola esracım neyin var tatlım anlat dinleyelim
şeker valla ole sekerımmm bız gelınlre onları edıoyz bende onları beklerım altına cok duskunumde ama ask daha onemlı tabee
esra nen var senınn bak numare ypma acındrmak ıcın benı alcak ıstee
şeker valla ole sekerımmm bız gelınlre onları edıoyz bende onları beklerım altına cok duskunumde ama ask daha onemlı tabee
esra nen var senınn bak numare ypma acındrmak ıcın benı alcak ıstee
sevgilim olacak insanla ilgili canımm.. bi insana ömrünü yüreğini verirsin ama o hatalar üstüne hata yaparr.. artık affetmekten sıkıldımm.. ama çok seviyorum herşeyi onla yaşadım güldük ağladık resmen onunla büyüdüm.. o yüzden kestirip atamıyorumm..
haklısın tatlım ama bu hataları gözardı etme derim sengözlerimebaksanabçünkü hatada biyere kadar sürekli tekrarlanırsa çok sıkılırsın ki sıkılmışsında bazen sevgide biyere kadar
belki benim için söylemesi kolay ama ileride başının ağrıcağını hissediyosa kestirip at zararın nersesinden dönersen kardır tatlım:enbuyukkk:
sevgilim olacak insanla ilgili canımm.. bi insana ömrünü yüreğini verirsin ama o hatalar üstüne hata yaparr.. artık affetmekten sıkıldımm.. ama çok seviyorum herşeyi onla yaşadım güldük ağladık resmen onunla büyüdüm.. o yüzden kestirip atamıyorumm..
beni sıkmıyosun ama sen kendi canınıda sıkma Allah herkese hayırlı kısmet nasip etsin.kızlar herkes işyerindemi?
maaleseff zengın bı koca buluna kadr burdayımm senağlama
yok ben izinliyim bugun dün gece 01:30da geldim eve canım çıktı.. yeni sezonu açtıkya...
evett affetmeme alışkın ama bu sefer çok ciddiyim konuşmuyorumm bi süre daha konuşmucam artık yaptığı bardağı taşırdı...
alemsin kız zengin kocayı kim kaybetmişki sen bulacan umarım bulursunkaydirigubbakcemile5 Allah ım önce kalp zenginliği versin,sonrada biraz para versin yeter herşeyin orta kararlısı iyidir diğer türlü ne çok fazla nede çok az olmuyo kızlar yanlışmıyım
Allaha şükür durumumuz çok iyi ama ailemde ufacık huzur yokk herkes kendi halinde.. o yüzden aradıgım sadece sevgi saygı tabi parada olsun hiç olmasın demiyorum:1rolleyes:
alemsin kız zengin kocayı kim kaybetmişki sen bulacan umarım bulursunkaydirigubbakcemile5 Allah ım önce kalp zenginliği versin,sonrada biraz para versin yeter herşeyin orta kararlısı iyidir diğer türlü ne çok fazla nede çok az olmuyo kızlar yanlışmıyım
yok ben izinliyim bugun dün gece 01:30da geldim eve canım çıktı.. yeni sezonu açtıkya...
evett affetmeme alışkın ama bu sefer çok ciddiyim konuşmuyorumm bi süre daha konuşmucam artık yaptığı bardağı taşırdı...