How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

Günaydın bacılar -tatlicadiarzu-
Sohbetiniz baya güzel sürmüş bea oku oku yetişemedim hızınıza kaydirigubbakcemile4
Herkese hayırlı bir gün diliyorum canlarıma.s.

benim ailemde özellikle babam pek bekletme taraftarı değil onun için seneye yaza kadar sabredicez napalım hayırlısı olsun...

Benim ailemde yaza düşünüyormuş okul işi kesinleşince öyle dediler bana.
Tam konuşmuyoruz düğün tarihini. Allah ne zamana kısmet ederse o zamana diyorum ama sanırım çevremizdeki büyüklerin ısrarı ile 2009 yazında olacak düğün gibime geliyor. Ya 2009 yada 2010 Allah'ım hayırlısını ve mutluluk versin ve güç olmasında zamanı fark etmiyor.:utangac:kaydirigubbakcemile2

benimde 5 yıldır güzel giden bi ilişkim var..şu an bitanem askerde bizde askerden önce nişan gibi küçük bi tören yapalım dedik ama bizimkilerde öyle bekleme olaylarına karşı..askerden gelince hayırlısıyla inşallah düşünüyoruz..valla benimde daha var 1.5 sene kadar..ama işte insanın içi kıpır kıpır oluyo bakıyorum öyle arada resimlere modellere fikir olsun diye..kızlar inşallah benim gibi sevdiği insanı bulupta düğün bekleyenlerin muradlarına erdirir Allah...
Allah hepimizin dileğini kabul etsin..

Allah kavuştursun tatlım. askerden dönmesini beklemeniz iyi olmuş. Allah sağ salim dönmesini nasip eylesin. Askerliği nerede yapıyor.

Asker yolu bekleyen arkadaşlar, Allah kavuştursun, hayırlısıyla dönmelerini nasip etsin:Saruboceq:

tencerelerle alakalı mağazayla görüştüm, tırstılar benden galiba kargoyu hemen bugün hazırlyacaklarmışkaydirigubbakcemile5

Hep öyle oluyor ya... İlgilenmezle ilgilenmezler ararsın hemen diye cevap verirler.
Şimdiden güle güle kullanın. kaydirigubbakcemile5

benimde 5 yıldır güzel giden bi ilişkim var..şu an bitanem askerde bizde askerden önce nişan gibi küçük bi tören yapalım dedik ama bizimkilerde öyle bekleme olaylarına karşı..askerden gelince hayırlısıyla inşallah düşünüyoruz..valla benimde daha var 1.5 sene kadar..ama işte insanın içi kıpır kıpır oluyo bakıyorum öyle arada resimlere modellere fikir olsun diye..kızlar inşallah benim gibi sevdiği insanı bulupta düğün bekleyenlerin muradlarına erdirir Allah...

allh kavuştursun şimdiden canım....hayırlısıyla gidip gelsin gerisi kolay..valla çeyiz olayına gelince almaya başla derim hiç öle daha çok var falan demelerine kulak asma sonra çok zor oluyo benim kısmetse 2010 da falan anca olur düğünüm yada 2011:1shok:ama ben almaya başladımkaydirigubbakcemile2

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..benim aşkım tekirdağda askerlik yapıyo..

çeyiz olayına gelince..benim bi arkadaş var onun henüz hayatında biri yok 22 yaşında ama kız şimdiden yemek takımlarını bile almış..benim bitanem bile çiçekli bornoz takımlarını çok beğendim diye hemen gitmiş almış..aşkımın anneside sağolsun çok ilgileniyo..kızım çeyizinde eksik bişi varmı varsa söylede tamamlayalım diyo ama annem ah benim annem deli ediyo beni..geçen çıktık çarşıya dedim anne taksidimiz flnda pek yok çeyizime bitane nevresim takımı al dedim almadı..gitti beğendide kendine aldı..ordaki kızlar bile ısrar ettiler abla kampanyada bitanede kızının çeyizine al diye..bu gidişle ben çeyizsiz evleneceğim heralde...senağlama

Arkadaşlar tencerelerim de geldi sonundahihoyyyt
diğer çeyizler için teyzemle görüşecem...bizim söz olayı kesinleştiğinde o yurtdışında tatildeydi..bugün bize gelince öğrenecek şok geçirecek kadınsırnaşık şey

kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..benim aşkım tekirdağda askerlik yapıyo..

çeyiz olayına gelince..benim bi arkadaş var onun henüz hayatında biri yok 22 yaşında ama kız şimdiden yemek takımlarını bile almış..benim bitanem bile çiçekli bornoz takımlarını çok beğendim diye hemen gitmiş almış..aşkımın anneside sağolsun çok ilgileniyo..kızım çeyizinde eksik bişi varmı varsa söylede tamamlayalım diyo ama annem ah benim annem deli ediyo beni..geçen çıktık çarşıya dedim anne taksidimiz flnda pek yok çeyizime bitane nevresim takımı al dedim almadı..gitti beğendide kendine aldı..ordaki kızlar bile ısrar ettiler abla kampanyada bitanede kızının çeyizine al diye..bu gidişle ben çeyizsiz evleneceğim heralde...senağlama

canım sen çalışıyomusun..kendin almaya başlasan

bacım bizde öyle düşünüyoruz askerden önce nişan olsamı diyee ailem acaba 15 ay nişanlı kalmama razı olurmu diye tereddürümüz varr.. olmazsada 2010nu beklicem artkksenağlamasenağlama

ah ah daha benim üni biticek aşkım askere gidicek.... çok işimiz var çok. ama birikimlere ve eşya almaya başladık. hazırlıklar ztn anca 2-3 yıl sürer. ama gelinlik damatlık yüzük modellerimiz yapıcaımız yer davetiyemiz bile belli :):):)

canım benim bu sene son senem..okul bitmeden bişi yapamam....zaten ufak defek herşey var çeyizimde işlemeler danteller fln koca bi sandık dolusu var..ama ben büyük malzemeleri almaya başlasam diyorum işte..taksitle alsam sevgilim gelen kadar bitirmiş olurum..şimdilik uygun bi iş bulursam ilk işim güzel bi porselen takımı almak olacak..şöyle baya süslü 5 10 yıl geçsede modası geçmeyecek bişi..ayy bide şu gelinlik gibi süslü nevresim takımları varya tüllü fln onlardanda çok istiyorum...zaten benim isteklerim hiç bitmiyo..etrafımdakilerin çekeceği var benden..

slm kızlar benim de okulu bitirmeme 2 yıl aşkımın da 1 yılı var askere gitcek gelecek iş bulunacak paralar birikecekkk ohoo valla şimdiden herseye sadece BAKIYORUM ve iç geçiriyorum tarihi belli olmayan bişi için henüz hazırlık yapmak istemiyorum.annem de zaten sadece ufak tefek bi şeyler yapmış hiç çeyizim yok yani zamanı gelince kızımla gider begenir alırız herseyin modası cabuk geciyo kendi begensin dio valla cok haklı ben de istemiom çeyiz falan öyle işte :) :)

bacım bizde öyle düşünüyoruz askerden önce nişan olsamı diyee ailem acaba 15 ay nişanlı kalmama razı olurmu diye tereddürümüz varr.. olmazsada 2010nu beklicem artkksenağlamasenağlama

allahımmmm benimle aynı kaderi paylaşanlarda warmışşkaydirigubbakcemile5 bende sewgilime bunu anlatamıyorum.. bizimkilerin o kadar zaman nişanlı kalamama izin wermiceni ama anlamıoosenağlama bu yüzden aramız buaralar çok kötü bide ben okulumu daha yeni bitirdim 1 yıl stajım war sonra çalışmaya başliicam yani 5 kuruş param yoksenağlamaonun da daha askerliği war hiç bi birikimi onun da yok ama şimdi nişanlancak askerden gelincede ewlencekmişiz(1.5 yıl sonra) nasıl olcaksa bu durumdasenağlamakafayı yemek üzereyim bende.. buarada ceyizimi sayiim 1 adet jumbo çatal bıçak takımı:roflol: bide ananemin hala işlemkte olduğu kanelçe yastık:roflol::roflol:offf daha çok war yani anliicanız ama sewgilim bunları neden anlamıo bilmiorummsenağlama

yalnız değilmişim.. :delphin:
1 ay sonra askere gidecek sözlüm,15 ay sonra Allah kısmet ederse o günleri bize,gelecek hazırlıklar iş durumu ws...2010-11 arası inşallah...

ben geldım kknın en guzel gacısı(hahaha)
benı cok ozledınız bılıuommm bende sızı valla cok ozledımmm
smdı okadar cok sayfayı okuyamam kım benı merak ettı allah sevdığıne hemen kavustrsun kım unutysa kaynanasıyla yasasın

arkadaşlar NİŞANLANDIM dün akşam aile arasında küçük bi törenle yüzüklerimiz takıldı çok mutluyum paylaşmak istedim allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah amin

arkadaşlar NİŞANLANDIM dün akşam aile arasında küçük bi törenle yüzüklerimiz takıldı çok mutluyum paylaşmak istedim allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah amin

cnm allh tamamına erdirsin inş.tebrikler :nazar: düğün ne zaman

Back