Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde 5 yıldır güzel giden bi ilişkim var..şu an bitanem askerde bizde askerden önce nişan gibi küçük bi tören yapalım dedik ama bizimkilerde öyle bekleme olaylarına karşı..askerden gelince hayırlısıyla inşallah düşünüyoruz..valla benimde daha var 1.5 sene kadar..ama işte insanın içi kıpır kıpır oluyo bakıyorum öyle arada resimlere modellere fikir olsun diye..kızlar inşallah benim gibi sevdiği insanı bulupta düğün bekleyenlerin muradlarına erdirir Allah...
Allah hepimizin dileğini kabul etsin..
kızlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..benim aşkım tekirdağda askerlik yapıyo..
çeyiz olayına gelince..benim bi arkadaş var onun henüz hayatında biri yok 22 yaşında ama kız şimdiden yemek takımlarını bile almış..benim bitanem bile çiçekli bornoz takımlarını çok beğendim diye hemen gitmiş almış..aşkımın anneside sağolsun çok ilgileniyo..kızım çeyizinde eksik bişi varmı varsa söylede tamamlayalım diyo ama annem ah benim annem deli ediyo beni..geçen çıktık çarşıya dedim anne taksidimiz flnda pek yok çeyizime bitane nevresim takımı al dedim almadı..gitti beğendide kendine aldı..ordaki kızlar bile ısrar ettiler abla kampanyada bitanede kızının çeyizine al diye..bu gidişle ben çeyizsiz evleneceğim heralde...senağlama
benimde 5 yıldır güzel giden bi ilişkim var..şu an bitanem askerde bizde askerden önce nişan gibi küçük bi tören yapalım dedik ama bizimkilerde öyle bekleme olaylarına karşı..askerden gelince hayırlısıyla inşallah düşünüyoruz..valla benimde daha var 1.5 sene kadar..ama işte insanın içi kıpır kıpır oluyo bakıyorum öyle arada resimlere modellere fikir olsun diye..kızlar inşallah benim gibi sevdiği insanı bulupta düğün bekleyenlerin muradlarına erdirir Allah...
Allah hepimizin dileğini kabul etsin..
bacım bizde öyle düşünüyoruz askerden önce nişan olsamı diyee ailem acaba 15 ay nişanlı kalmama razı olurmu diye tereddürümüz varr.. olmazsada 2010nu beklicem artkksenağlamasenağlama
arkadaşlar NİŞANLANDIM dün akşam aile arasında küçük bi törenle yüzüklerimiz takıldı çok mutluyum paylaşmak istedim allah herkesi sevdiğine kavuştursun inşallah amin