Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

aman yaa gıden elbet gerı gelır bacım canımı sıkamam yanı külpembeyı cok ıyı anlıyorum bende 15 ay asker yolu bekledım ızıne gelmedı bazen 3 ay sesını duymadığım oldu sonuc ne benı nışanlı ıken yarı yolda bıraktı oyuzden artık fazla takmıyoum
hem en ıyı desteğı ben verıyom baksana kımseye demem öle gecelere akalım dıe neyımsengözlerimebaksanab
ohh yaz gelıyy kendıme manıta yapmam lazım yaa sezonu acmam lazımdelikafadulden ama olmazsa bız sureklı bulusur gezerız amannn

:roflol:

burcu msn acık deıl mı senın bacı acıksa bende acım konuşakk:dilcikar:

Günaydın, hatunlar :)
gülpembem hayırlısı ile gider gelir inş:Saruboceq:, senin şimdi dua etmen de lazım, sağlıkla gidip gelsin bol paracıkları kazansın yuvanızı rahat rahat kurun diye:teytey:

burcucum nasılsın? konuşamıyoruz birkaç gündür :)

böcükçüm manita yap tabi ama düzenli manita yap, geçici olmasın sositososito sen mısır dedikçe benim canım çekiyo ya, afiyet olsun, haftasonu yiyim inş ben de cokacimcoook

kalıcı olmuyo anacım çeneme dayanan olmadı sımdıye kadr bakalım kısmer aman sızdende hıc ark olmas hee:dilcikar: bı ayar cekemedınz bana

Evet ben iyiyim de Gasoline, yalnız bulduğunuz çeyiz başlığını böcükle sen bizi ihmal ediyonuz. :kızgın:

Şaka yapıyorum canım ya, daha çok burda olunda mesajlaşalım :)

Sende artık birini bulda o çeyizler eskimesin böcükkk :mymeka:

Evet ben iyiyim de Gasoline, yalnız bulduğunuz çeyiz başlığını böcükle sen bizi ihmal ediyonuz. :kızgın:

Şaka yapıyorum canım ya, daha çok burda olunda mesajlaşalım :)

Sende artık birini bulda o çeyizler eskimesin böcükkk :mymeka:

aboww:1shok: olm ben burda anında cvp verıyom sız yoksunuz saa bışi sordum onu ble gormedın:mymeka:
bulmak kolayda adam akıllı herf yok ortalıkta gecımde zor evı olmayanı almam :dilcikar: sende yardım edersın bana bulurkgamyoncuiremsu

böcüğüm sen beni eklemedin herhal benim msn açık pembişle hep konuşuyos ama sen yoksun Çok üzgünüm çoook

dımek öle hee bıde bıze dıon orda kendı basınıza konuşun sız bız yokuz gıbı:mymeka:

kıslar cok tesekkür ederim gerçekten dua edin bizim için bende hep ediyom sizin içinnn

nan burcu guzellığımden mahrum kaldın hee benden dımesı sansına küs be bacım patron geldı ayrıca smıleylerımı çalma:mymeka:

külpembe ben yok mu dedım ayda yılda ılk kez actım nan burcuda al ekle benım bacım ayıpsın

gasolın sanada yazarım balım merak etme

oslem yolmım sımdık senı saat kaç oldu:mymeka:

hiç smileyım yok çalarım sanane :jeyyar:

Pembişe ben veriyom, msni hatta listemdeki herkese mail mi atsam. :jeyyar:

Gasoline canım beni ekle mesaj atacam sana canım. ;)

Hadi kızlar aranızda cevap vermeyenler var, dini nikah ve mehir hakkında planlarınız ne?

Back