Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

daha bende neler var neler smıley olaraktan :jeyyar:
herkese yollama nan bekar yakısıklı evı olanlara ver yeter

ben trabzon hasırı ıstıyom mehır nışanlanıncada ımam nıkahı olsun ıstıyom aılemde ole cunku yalnız kalıyok ya o bakımdan:jeyyar:

ben anlamam burcum dini nikahtan mehirden bn ona kavusam baska bişey istemem

kislar patronla konusmam vardi.. isten cikarildimm senağlama
ayy cok kötüyümm agliyabilirim suan.. off yaaa...
herkese cikis vermisler sadece 2 kisi haric.. senağlama

Özlemmm üzülme canım benim lütfen, mesleğin var senin bulursun inşeallah en kısa sürede dualarım seninle...

Pembişşş hiç öyle şey olur mu, mecbursunuz dini nikaha :kızgın:
Hem kavuşacaksın, ne güzel bak aşkın sizin için çalışıyor.

oslem şok oldum hee bulursun ınş dıyorum dua edıym senın ıcn cok zor ama ınş en kısa surede bulursun cnm benım yaa

pembe burcu gelınsene nan msn

he burası parket süpürgenı öle gel ceza verıyom yosamkaydirigubbakcemile4
h geldın şükür kavustuk cnm yaa

tanıstıram bunlar pek önemlı deıller ama sen ölesın yalaka smıle:roflol:
bu bacımın cok gzeller dantellerı el işlerı var kızlar harıka hatta ben cok beğendım albumlerınde reısımler var bı bakın hele

burası cnm bak yazdım ya sana ustte yabancı deıller merak etme

ben yemeğe cıkıyorum 10 dk sonra gelırm tmm mı kacma sakıın:mymeka:

özlem çok üzüldüm ya, hakkında hayırlısı ne diyeyim, inş. en kısa zamanda daha güzel bir iş bulursun :Saruboceq::Saruboceq:

ya ben dini nikah ile ilgili birşeyler yazmıştım ama nereye yazdığımı hatırlmaıyorum :)) yaşlılık iştekafamçokkarıştı
bizde resmi nikahın olacağı gün kıyılır, resmi nikahtan önce, yani sabah-öğlen gibi kıyılır evden çıkmadan önce.
mehir olarak da, henüz bilmiyorum, galiba maddi birşey istemeyeceğim, hac istiyorum ben, daha fazla yaşlanmadan hacca götürsün beni o kaa :))
ay ne makul bi insanım ya, ağırlığımca altın istemiyorum sengözlerimebaksanab

allaahhhhhhhhh burasıymış ben hep başka yer arıyom senın yazdıklarını falan görmemışim acemılık çokzor canım kusuruma bakmayın bırde yaşlılık canım

benimde ceketım var yarım onu tamamnayayım bıtınce sıze göstercam harıka oluyor canım tam baharlık tatlı bır mavı bıtmesı ıçin sabırsızlanıyorum

nuran geldım cnm
gasolıne 25 yasında yoksam 30 muydu:roflol: aman duymasın ama bı askı var 9 yıllık :nazar:

nuran buraya resım ekleyebılırsın cnm yaptıklarıdn

Back