Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

eee bizde har vurup harman savurmadık böcüüm hesabını bilioz :delphin:
valla bizim şirkette bisürü uçan memeli var :roflol:
yafff ne yoğun bi gün böleee

eee bizde har vurup harman savurmadık böcüüm hesabını bilioz :delphin:
valla bizim şirkette bisürü uçan memeli var :roflol:
yafff ne yoğun bi gün böleee

kendınınkılerı bıter bana yardıma gel:1closedeyes:
bı suru mu aboww :jeyyar:

Böcük bugün iş ilanları arasında bir firmaya Kadınlar kulubu Uzmanı arandığını gördüm bence tam senlik

:roflol::roflol::roflol:

Dün bu konu altından yaptıgınız yorumlardan dolayı bu yazıyı yazma geregi duydum.
Sitemizin bazı kuralları var lütfen bunlara uyalım ve böyle sorunlar yaşamayalım.
Var olan konuların devamında konu acmak yasaktır. Üstelik ben size düzenleme nedeniyle konuyu kitledigim hakkında acıklama yaptıgım halde spekülasyonlar yapıyorsunuz.
Konun icindeki açıklama sizi tatmin etmiyorsa bana ö.m yoluylada ulaşabilirsiniz.
Keza bazı arkdaslar ö.m ile bana yeni konu acalım mı diye msj atmış cevabını beklemeden başka biriniz konuyu açmış.
Konu icerisindeki bu yönlü mesajlarınız şuanda inceleniyor incelenme işlemi bittikten sonra mesajlarınız temizlenicek.
Bilginize

şuan msj atabılıyor muyuz acaba konu kılıtlı deıl ama kafam ck karıstı

ıyi de böcüğüm zaten başlıktan diğer arkadaşlar gitti yeni açılan başlığa bizim başlığımızda bir sorun olmaması lazım.

kızlar dün nooldu ya öyle kafam karıştı. biz burdayız bi yere gitmedikki başka başlık açan mı oldu?

Canım sen yokken, başlığı kapanan arkadaşlar burda toplandı, sonra bizim başlıkta kapandı. :) Ardından onların başlığı açılınca geri gittiler, bizimde başlık açıldı. :)

Bu arada herkese günaydııııınnnnn

Böcükkkk, pembişşş, Gasolineeee nerdesiniz...

gunaydın:kahve: aslında ben kalkalı saatler olıyy 6:20de kalkıyommirmirmirmir
bugun cok ıyyım cok şükr sağlığımda yerınde sızler nasılsınız kızlar

günaydın kıslar ben cok kötüyüm bugun parcamı yolcu ettim senağlama senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

zırlama nan gelır hele bı gtsın şafak saymaya baslasan ıyı olur bacım elbet bı yerden baslıycaktı:teselli:

:1closedeyes: tööbe yaa
hayırlı sabahlar herkesee. Bugün kimse biyere kaybolmasın :mymeka:

canım üzülme şöyle düşün sonuçta senin için gitti ve zaten sana bağlı sadık biri kafandan kötü düşünceler geçirme hem belki ailen için bile bu artı puan olur hani damatlarının yurt dışı deneyimi olması fln ne biliim pozitif düşün canım sayılı gün çabuk geçer inşallah.

pembe nan uzulme gecelere akarız senle:jeyyar:
aksam bı mısır yedım catlayana kadr hatta bıtmedıde bugune sakladın camış gıbım yedım ama aklımda hep sız vardınız

Böcük sana ne desem ki, kız diyo sevdiğim gitti sen diyon mısır yedim. :)

aman yaa gıden elbet gerı gelır bacım canımı sıkamam yanı külpembeyı cok ıyı anlıyorum bende 15 ay asker yolu bekledım ızıne gelmedı bazen 3 ay sesını duymadığım oldu sonuc ne benı nışanlı ıken yarı yolda bıraktı oyuzden artık fazla takmıyoum
hem en ıyı desteğı ben verıyom baksana kımseye demem öle gecelere akalım dıe neyımsengözlerimebaksanab
ohh yaz gelıyy kendıme manıta yapmam lazım yaa sezonu acmam lazımdelikafadulden ama olmazsa bız sureklı bulusur gezerız amannn

Back