Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

kıslarr cumadan beri cok kötüyüm patron dediki senn yerine bi eleman alıcam ama dısardan calıscakmıs ona 2000 bana 750 lira senağlama oyzuden giremiyom

ben geldiiim hoşgeldiim..
hemen atlayıwereyiim, gülpembe nası yaniii canım senin yerine eleman alıcakmış hemde dışardan çalışacakmış ?? madem öyle sen çalış 2000ni sana versin aaaaa anlamadım

şükür diyoz zaten böcük ne bilion içimden demediğimi nan :mymeka:
işleri açıldı heralde aman iş açılsında geyik yapmayıverelim borçlar var böcüüüm borçlar. 430 yetale bayılazam bikaç gün sora :a015:

bıda ıcınden deme dıstan de bende dıyem senınkını okurken :mymeka:
430 tlcık mı amanın asıl ben bayılcam 2360 tl var:delphin:

işte kıslar cok uyuz bi durum ne yapcam bilmiyom oyuzden fazla girmiyom nete

Offf bende çok yoğundum yeni rahatladım daha böcüğüm.

Pembişim o ne demek ya, öyle iş mi olur. Sormadın mı neden diye?

nan sen ne iş yapıyon o iş yerinde patron musun nesin :jeyyar:

yok ama onun gıbı bısey :jeyyar: nazar etme hee

emrin olur bacım :delphin:
o taksidi cnm ya yoksa toplamda benimde 1700 civarı ama maaş yok biliyin :bbo:

1700 de borcmu bee benım 3bın gecıktı sımdık 2360 kaldı cok mutluyum buna sevınen ben olurum anca zatı:tomato:
sen beyaz esya aldın demı 430 cok fazla dedımm ben saa ınat ettım keçı mısn nesın:mymeka:

yok ama onun gıbı bısey :jeyyar: nazar etme hee[/FONT][/B]

1700 de borcmu bee benım 3bın gecıktı sımdık 2360 kaldı cok mutluyum buna sevınen ben olurum anca zatı:tomato:
sen beyaz esya aldın demı 430 cok fazla dedımm ben saa ınat ettım keçı mısn nesın:mymeka:

ben inatçıyım evet anamda hep söler ama inadım hep işe yarıyo sen kendine bak borç içinde yüzüyon :mymeka:
ya tmm taksitler ağır ama temmuzda bitcek en azından özel sektöre güven olmuyo pat diye şirket batsa ortada kaldın beyaz eşyanla :roflol:

ben inatçıyım evet anamda hep söler ama inadım hep işe yarıyo sen kendine bak borç içinde yüzüyon :mymeka:
ya tmm taksitler ağır ama temmuzda bitcek en azından özel sektöre güven olmuyo pat diye şirket batsa ortada kaldın beyaz eşyanla :roflol:

sııznkı ne sektor nan:mymeka:
hem benım yastık altında altınlarım var guzum sen merak ıtme benı kendını düşün:dilcikar:

tabe senn kdr zengin diiliz böcüğüm :nazar:
benim turizm sektörü cnm havacılık yanee

nan zengun olmanın yolu akıllı para harcamaktan gecer aldığımı harcasaydım ağzım acık bakardım sonrada koca bulur sunu bunu sen al derdık:1closedeyes:allah çok şükür dıyok

söle bakem ucak memelı bı hayvan nedır:jeyyar:

aferın gızıma:roflol:
topc eskı halıne dondu ceyıs topıcı hem sohbet hem ceyıs ohhhhhhhh yndan

Back