Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

amaniiiii 1.55 mii?
neyse artikn idare eder oda askin gözükördür seni kücük görmez merak etme :roflol:
sen bare yemek yapmayi bilion etsiz neym olsada.. ben hec bilmiom yaff... anca yemesini biliom cokacimcoook

noldu beğenemedın mı:mymeka: allam ya almam bak hee
hem hersey boy demek deıl kavaktada boy var amme kuşlar sey edıy:dilcikar:

hoşbuldum özlemcim.

kızzzz böcüük kimlerlen anlaşıyosun sen bakiiim aaaaa

ben bısey bılmıyom gormedım tanımam ılla al dıo cok ıyı brı dıo gözumu boyuyo:1closedeyes: abıne de elını cabuh tutsun

kıslar ben geldimm yeni gelenler hosgeldiniz kıslar nasılsınz

böcük, sizin gelinde maşallah pabuç diilimiş. Hem bildiğim bebek odasını falan kız tarafı alır. takmayı ver gelinler hep öyle zati ( biz evlenince ne olcaksak )

mandilin, sizin gelin gitti.

bu oklava böcüğüm gelininize :oklava:
anaa hakket bi kızı bin kişi istiyir ama kız biriyle evleniyir. . . Birazda ben gözünü boyamalıyım uyy ne desemki :uhm:

burcum ben hasır ıstıycem:1closedeyes:
oslem tamam cnm caktrma hele
mandalın sormaya bızım bıldığımız kızın ceyısınıde kız tarafı yapardı ama neysem:delphin:

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
gulpembe1984, azra3434, bktbb+, Burcums+, Gasoline+, mandilin, mujdeci+, uğur böcüğü+
bu topic bukadar kalaba olmamıstı sırnaşık şey

bu oklava böcüğüm gelininize :oklava:
anaa hakket bi kızı bin kişi istiyir ama kız biriyle evleniyir. . . Birazda ben gözünü boyamalıyım uyy ne desemki :uhm:

aaa gorumceye bak hele
valla bu bişiler benı kandr yabana gtmeyım:jeyyar:

pembiş gelip gelip gitme, sohebete katıl aaaaa kaydirigubbakcemile

Bende 40 tane çeyrek altın isteyeceğim sengözlerimebaksanab

mehir istemesenizde hoca soruyor. benim 5 bilezik olarak belirlendi. eşim alamzsa şahitlere almak düşermiş.
ayrıca eşinize onu helal etmezseniz ve almazsa sizin hakkınız onda kalıyormuş. yani öldükten sonrada karşısına çıkıyormuş.

Birde süt hakkı diye bir şey varmış, kızlar anneleri içinde bilezik istiyorlarmış. Bunu biliyor musunuz?

DÜN CNM ÇIKTI çeyizleri toparlıcam die onları koliledim kız ben ne çok mutfak eşyası almışım ne çok bardak almışım inanın utanndım. elinizi ayağınızı tutun benim gibi her gördüğünüze sulanmayın sırnaşık şey

komşu nerde nan fotolar anlamadım gelmış mı gamzee

benım hıc bardağım yok almadım kucuk seylerı sonra alım dıom

oslem gız ben senın kusenle evlenmem olmas bu iş
oraya gıdersem ceyısleımı ucak olmaskı bende ceyıssız evlenmem
ama özel ucak tutarsa bılmem tabe:delphin:

Back