Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

gidiyo pazar günü bidahaki haftaaa
şekercim hayırlısı olsun ya , üzme kendini çok, askere gitti mi senin ki asker yolu gözledin mi bilmiyorum ama ben gözledim, bir şekilde geçiyo ve bak seninki ne güzel iş yapmaya paracıkları(yuvanızı kuracağınız :p ) kazanmaya gidiyo hayırlısıyla:teytey:
güle güle gönder ki, güle güle de karşılayabilesin onu. Artık internet var telefon var oooo eskisi gibi mi şimdi :)) hadi hadi ağlama, üzülme de çok fazla, özlemek de güzeldir, daha bi tatlı olur kavuşmanız inş.:lepi:

tatlıslarım cok saolunnn...izin olayı olcakmı bilmiyozzz bi gitsede zaten görsek ne olcak ne bitecek...beklememmi asker yolu 5 ay bekledim gecen sene buzmanda askerdi hayırlısıyla gidip gelsin bebeğim bişey istemiyom...cok saolun tontişlerim cok güzel moral verdiniz

gunaydn
hayrlı cumalar
hersyın hayrlısını versın RABBIM yaşamanın bıle ölmenın bıle amın
dün cok kötuydu

günaydın güzel gelin adayları...hayırlı cumalar hepinizee..böcügüm ne oldu

dün sözlumu gordum kutlamaya gıderken keske gtmeseydım ve onu keske gormeseydım ya haytta hep onu unutmak ıstedıkce hersey onu hatrlatır oldu
o yuzden kımseyı sevemıyom umursamıom artık:(

:teselli: hadi bakam sen demiyormuydun üzülmeyin diye üzülme aaaaaa vala sen üzülünce bende üzülüyom

Günaydın kızlar,

Böcüğüm yapma böyle ama, sen bize kızıyordun sen aynısını yapıyorsuni nolur üzme kendini, zaman her şeyin ilacı ve sen onu da unutacaksın...

böcügüm yapma sen yasamdan gayet zevk alan bi insansın tabiki acıda olcak hayatımızda ama ayakta kalmamız daha önemli acılarla bas etmemiz gerek

böcük cük büyünce unutursunnn :roflol:

şaka tabıı cnm yaa benım bi sözum vardır herkes bılır benı ıstemeyenı ben hıcc ıstemem
erkeklere karsı hep katı olmak lazım daha fazla kıymetın bılınır cunku..
kendımı övmuyorum ama ben bu yuzden hep kazandım bunu ılk lıse donemınde farketmıstım lıse yıllarını bılırsın tozpembedır hayat ve en ıyı o zamanlarda anlarsın hayatı..
pesınden asla kosmadım bırısının ama ben geldıkce kacan taraf oldu anında bıraktım sevmedıgım yuz vermedım ksılerde hep koştu pesımden..
en sonunda terazıyı dengeleyen bırını buldum..
askıma her adımımda o da geldı kaçtım oda kaçtı benı asıl seven kısıyle beraber oldugum ıcın cok mutluyum..
o yuzden elbet bırgun terazıyı dengelıcek kısı karsına cıkacaktır..herseyın hayırlısını ıste cnmcım..

günaydın kızlar..güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle:))

ugur böcüğüm konunu tam olarak bilmiyorum ama üzülme boşver cnm... değmez.

kıslar ben bugun arada bi katılcam aranıza yogunum o sekil yane

Back