Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

durun laa geldım
yarın aylık alıyorukta hesap edıyom ama hesabın ıcınden cıkamıyom işçılerın maası(avans aldılar cokta maas denmez ama )verılcek
21bın bankada var 24 bın işçilere lazım artı ebn gıbı ıcerden avans cekmek ısteyenler var
ne mok yıycem sımdık ben

ben burdayım ama arada bi siz takılınn ben gelicem tatlıslar Şeniz

kislar... bi konu aciyorum.. bari konusulacak biseyimiz olsun..
Tobi bosuna "ah ah daha var diyenleri" bölümünü acmamis olsun bari.. :)

herkes söylesin.. nezaman nisanlanacagini yada evlenecigini...
bakalim kim en yakin zamanda evlencek..?? hihoyyyt

Oooo bu konu daha öncede açılmıştı sanırım ne de olsa vakit çok bizde yine de yazayım. :)

Biz Eylül ayında nişan gelecek sene bu zamanlarda da düğün yapmayı düşünüyoruz. :) Hayırlısı inşeallah...

Burcum, güzelcim nasılsın bu arada? nasıl geçti akşam? yerimsenibenyerimseniben

İyiyim canım sende iyisindir umarım, dün akşam tam eve girerken aynen dediklerini söyledim... O da gülümsedi ve seni çok seviyorum dedi... :asigim:
Eliyle yüzümü okşadı... :1hug: Ve ev girene kadar kapıda bekledi...
Bundan sonra senden fikir alacağım herşey için canım benim.... kaydirigubbakcemile5

bizde eger insallah babam kabul ederse artik bu yaz isteme fln olck ve nisan tabii..
seneye 2010 yazinda insallah dügünnnnnnnn............:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mmmm.... daha cook var... senağlama

bı enayı bulursam kendımı kakalıycan ekım gıbım olsun(taksıtlerım anca bıter nışanı kız tarafı yapıyo bızde)
ama bulamazsam 2012 aşaa olmas

Böcüğüm, O bulduğun kişi enayi değil dünyanın en şanslı erkeği olacak tatlım neden öyle diyorsun. yerimseniben

valla cnm şölekiii

biz 05.05.2007 de sevgili olduk
23.03.2008 babama söyledik
17.05.2008 istemeye geldiler
05.07.2008 nişanlandık

düğüne gelince orası tam birrr ahhhh ahhh yaniii kısmetse 2011 ağustos eylül...bi aksilik çıkarsada 2012 haziran:çok üzgünüm:

benm malum sevgilim gidiyor gelcek nisanda hayırlısıyla sonra da bizde baslarız yavas yavas inşş

burcum cok sevindim sizin adınıza evet gasoline danısmak gerekiyor

burcu ben adamın basının etını yerım gız valla akıllı delırı benle

allah tamamini erdirsin cnmcim
niye 2011? :uhm:

:dilcikar: burdaym
daha banlanmadim:jeyyar:

banlancak bsı yapmadın dımek
mahpusluk zordur dıem ben 3 kez gırdım saolsunlar bı yakısıklı ayarladım orda arada bı uğrarım:1rolleyes:
sen bıgun mahpusluk olursan paçalı donların benden :1closedeyes:

ben banlanmam güzelim..

naniknaniknaniknaniknaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…