Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

sen nerelerdesin bakam iyimisin biz iyiyiz cok şüküründen...kıslar sevgilimin işi onaylandı haftaya heran gidebilir senağlama

Özlem ben üzgün değilim yapmaya çalıştığım smileyın adı o ama nedende görüntüsü değil yazısı çıkıyor. :)

Gasoline nelerdesin canım???

kaydirigubbakcemile3
hmm.. ok..

bi konu acinda konusalim hanimlar...
bugün icimden hic calismak gelmiyo yaff.... keske bende izin alip eve gidebilseydim..

pembecim burcucum işlerim çok yoğun ya, o yüzden hiç yazamıyorum, bütün gün açık olsa da ara bir ancak bakabiliyorum , akşam da devam ediyorum, ama akşam da buralarda kimsecikler pek olmuyo, ondan görüşemiyoruz :1hug:

Bende hiç çalışmak istemiyom. :( Aşkımla da aramız limoni 2 gündür... Artık sizden bile utanıyorum anlatmıyorum valla ya. :( Nolacak bu halimiz bilmiyorum...

Bugünkü mesajlaşmamız...

Son dileğim sorulsa...ılk seni seviyorum günki gibi seviyorum demen olurdu...

Onun cevabı

Keşke her şeyi iki kemileye bağlamayıp kalbimin derinliklerini görebilseydin...

Benim cevabım

ıki kelimeden oluşan bir cümle koca bir dünya taşır içinde...

Ondan cevap yok hala...

anlat da burcum ne olcak ben dinlerim eminmki diğer arkadaslarda dinler odun bunlar odunn tatlım hiç üzülme sen yontcaz inş kafa kagıtlarını alalım elimize sırnaşık şey Şeniz

Ya bak canım 2 gün önce beni iş yerinden aldı, tren bekliyoruz istasyonda... 1 hafta sonra dükkan açacaklar onun hakkında konuşuyoruz... Bende dedim ki: Dükkan açılınca akşamları beni almaya gelebilecek misin?
Aynen hiç umursamaz tavırda omzunu salladı ve "Bilmem, gelirim heralde" dedi bende nasıl heralde ya dedim... Hiç cevap vermedi, çok sinirlendim, hızlı hızlı yürüyorum hiç bir şey olmamış gibi nereye hadi caddeye gidelim eşarp alalım sana dedi, iyice sinirlerim bozuldu... Arkasından bende içimi döktüm... ışine gelmediğinde karanlık tek gidemezsin diyorsun, işine geldiğinde de bilmem diyorsun onun yerine " Aşkım, gelebileceğim her an yanındayım" desen nolur dedim, demesine gerek mi varmış benim anlamam gerekiyormuş, hemde haksız değilmiş özür dilemedi bende o zaman bundan sonra sakın beni almaya gelme dedim, yine de dün akşam geldi ama eve gidene kadar hiç konuşmadık. En son az önce yazdığım mesajları yazdık birbirimize... :(

aynı benmki aynıı hiç bi fark yok yanee okadr sinirliyimki bende yok ya kafam allak bullak oluyo bazen ne yazam ki bilmiyorum suan sana diyebilceğim tek seyler :1hug: :teselli:

Bende hiç çalışmak istemiyom. :( Aşkımla da aramız limoni 2 gündür... Artık sizden bile utanıyorum anlatmıyorum valla ya. :( Nolacak bu halimiz bilmiyorum...

Bugünkü mesajlaşmamız...

Son dileğim sorulsa...İlk seni seviyorum günki gibi seviyorum demen olurdu...

Onun cevabı

Benim cevabım

İki kelimeden oluşan bir cümle koca bir dünya taşır içinde...

Ondan cevap yok hala...

hayirdir cnm niye limoni?
neden utaniyosunki orayi anlamadim.. :uhm:

hee okudum simdi en son yazdigini şakkıdı
ya iki sevgili arasinda olur böle seyler.. bizde cok slk tartisiriz ve küseriz.. o yazmaz ben yazmam.. oooo :)
ama anlasma yaptik biraz daha dikkatli davrancaz bundan sonra... sizde öle herseye sinirlenmemeyi deneyin... ben suan deniyorum gayet iyi bakalim nekadar sürcek.. :D:delphin:

Bugünkü mesajlaşmamız...

Son dileğim sorulsa...İlk seni seviyorum günki gibi seviyorum demen olurdu...

Onun cevabı

Benim cevabım

İki kelimeden oluşan bir cümle koca bir dünya taşır içinde...

Ondan cevap yok hala...

2 gün önce beni iş yerinden aldı, tren bekliyoruz istasyonda... 1 hafta sonra dükkan açacaklar onun hakkında konuşuyoruz... Bende dedim ki: Dükkan açılınca akşamları beni almaya gelebilecek misin?
Aynen hiç umursamaz tavırda omzunu salladı ve "Bilmem, gelirim heralde" dedi bende nasıl heralde ya dedim... Hiç cevap vermedi, çok sinirlendim, hızlı hızlı yürüyorum hiç bir şey olmamış gibi nereye hadi caddeye gidelim eşarp alalım sana dedi, iyice sinirlerim bozuldu... Arkasından bende içimi döktüm... İşine gelmediğinde karanlık tek gidemezsin diyorsun, işine geldiğinde de bilmem diyorsun onun yerine " Aşkım, gelebileceğim her an yanındayım" desen nolur dedim, demesine gerek mi varmış benim anlamam gerekiyormuş, hemde haksız değilmiş özür dilemedi bende o zaman bundan sonra sakın beni almaya gelme dedim, yine de dün akşam geldi ama eve gidene kadar hiç konuşmadık.
Burcum canım bak, 10 yıllık tecrübeme dayanarak söyleyebilirim bunu, 2-3 sene öncesine kadar bizim de böyle tartışmalarımız oluyordu, ama artık ikimiz de öğrendik ki, böyle kelimelere falan takılırsak hayat geçmiyo, yazık ediyoruz birbirimize, takılma sen de, "bilmem gelirim heralde" demiş, tamam boşver illa tabi aşkım demez ki o da, her zaman kusursuz olmasını bekleyemezsin, "gelmem ne gelcem" dese, tamam bozul ama daha fazla detaya takılca canım benim mutsuz olursun. Seni anlıyorum, normalde karanlıkta yalnız dolaşma der ama o an heralde gelirim demiş, bu mantıksız ama dedim ya çok takılmicaksın böyle şeylere.
Bir de en önemlisi problemlerinizi mesajla çözmeye çalışmayın, ya arayın konuşun ya da yüzyüze , çünkü birbirinizin sesini duyduğunuzda mesajda ki kadar cesur olamazsınız olumsuz ifadeler kullanmak için, mutlaka daha ılımlı olursunuz..

Gasoline bi tanem çok teşekkür ederim yorumun için aslında doğru söylüyorsun, o dün bile bana gülümseyerek baktı yol boyunca suratımı astığım halde ama neden bu kadar hassasım kendimi anlayamıyorum bir türlü. :(
Söylediklerini dikkate alacağım, bakalım bu akşam ne olacak?

Gasoline bi tanem çok teşekkür ederim yorumun için aslında doğru söylüyorsun, o dün bile bana gülümseyerek baktı yol boyunca suratımı astığım halde ama neden bu kadar hassasım kendimi anlayamıyorum bir türlü. :(
Söylediklerini dikkate alacağım, bakalım bu akşam ne olacak?
evet canım sen biraz hassassın anladığım kadarıyla, bak sadece şunu yap, dedin ya bütün yol boyunca bana gülümsedi diye. De ki; “söylediğin şu cümle veya bu tavrın beni incitti, bunu konuyu uzatmak canımızı sıkmak için söylemiyorum sadece bunu bilmeni istedim ve konuyu da şuanda kapatıyorum”. Deyip gülümse ona sen de.. Yani tavır trip, bunlar insanları sıkan şeyler, sen yapınca onu yorar bir süre sonra, o yapınca da sen yorulursun öyle ıvır zıvır şeylere surat yaparsa.
Umarım meramımı anlatabilmişimdir. Bu konuyu genel anlamda da, bir kez onunla konuş, böyle bir durum olduğunda böyle böyle yapalım ve konuyu uzatmayalım olur mu aşkım de ve ikinizin de tavrı bu olsun konuyu uzatıp trip yapmak yerine, inan daha huzurla devam edeceksiniz.
Ay inşallah çok uzatmamışımdır dicektim ama uzatmışım pardon :ppp

Gerçekten çok açıklayıcı oldu hemde hiç uzun değil zevkle okuyorum ben üstelik çok doğru söylüyorsun bu akşam söyleyeceğim ona da çok teşekkür ederim Gasoline, canım benim. Şeniz

Back