Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ne acıycam bee
valla öncekı yengeme 5 yıl hızmet ettım o evde oturdu bn okuyordum cocuklarına baktım ders çalısmadım gun oldu
5 yıl bulasıkları bıle tek başına yıkatmadım ne ettı bılıyon mu küpür ettı hakaret ettı
bundan sonra aman aman bana uzak allaha yakın olsunlar yüz vermıyom bu gelınede ben bılırım cektıklerımı allah goruyo onlarda elbet vercek hesaplarını o yuzden sende acıma acıncak hale düşersın
kımse bana karısamaz ben dıom evlenınce annen bıle gelmesın yanma ben annenle babanla yasamam dıom ama saygım sonsuz bılırım ınsanoğlunu cunku
eskı kayınbabamı arar benı hala kızm cığerım yawrum der sözlumu evlatlıktan redettı ohoo neler neler ben ıyı olmazsam kımse ı olmas salla

anladım böcügüm..insanogluna evet iilik yaramıyor anlayan anlıyo anlamayan anlamıyorrr bende istemiyom ailesi ile oturmak zaten konusu acıldı sartları söledimmmm

baştan konuşun herseyı
benı kac kişi ıstedı yok aılemle yasıycaksın yok annem var sadece 3 ay gelır
kocamla aramın acılması ıcın bır gun bıle yeter
yanlış anlaşılmasın ben aıleye duskun ınsanı cok sevrım ama karısı ıle aıle kavramını ayrı tuttan erkekler tercıhım sözlum hıc aramzdı aılesını bende görduler saygıyı sevgıyı 7 cocuklarında görmedıler
ama baştan konuşulsun hersey ama hersey sonra sorunlar büyür
mesela ben baştan derım bu bu alırsn al almazsan yallah
nışan olmadan konuşulmalı ıkı tarafın alacakları bu sen şunu alcaksın anlamı taşımasn
ama herkes ne alacağını bılsın
valla ben hale gelınce yanı nışan olmaya az kala gel drım kaynana bak bakım ceyıse :roflol: oda herhalde karsılık verır

heralde böcügüm sennkileri görüce sana bi ev alması gerek yoksam vermiyik seni..bende aileyi severim ama kocamlada basbasa kalmak isterim tamam suan için birbirimizi tanıyoz ama evlendinmi herseyler değişiyo..bişeyler istemeye gelincede istemicem cunku erkek arkadsımla ben yapıcam oyuzden dicemki siz bişeye karısmadınız bende oturmam sizle :delphin: saka biyana ben istemiyim ayyy inş gelmez basıma

Benimde kayınpeder üst katta oturmayı kabul ederseni hemen düğünü yaparız demişti, aşkım en güzel yıllarımızı harap edemeyiz geç olsun temiz olsun dedi kabul etmedi. :) Bana söz bile düşmedi. :)

heralde böcügüm sennkileri görüce sana bi ev alması gerek yoksam vermiyik seni..bende aileyi severim ama kocamlada basbasa kalmak isterim tamam suan için birbirimizi tanıyoz ama evlendinmi herseyler değişiyo..bişeyler istemeye gelincede istemicem cunku erkek arkadsımla ben yapıcam oyuzden dicemki siz bişeye karısmadınız bende oturmam sizle :delphin: saka biyana ben istemiyim ayyy inş gelmez basıma

benım suan tek kafamı karıstıran evı olmaması:sm_confused: cnmı cok sıkıyo bu konu
evı olup huzursuz olanda var evı olmayıp hzurlu olanda var
hıc dunya malına önem vermem bılırsın ama bınlerce kadından çoğu bana evı yksa evlenme dedı
daha dun bırını gordum kocasınında ıslerı yokmuş kırayı verememışlersenağlama
yanı napsam bılmıyom
ben ceyısmı kendı yuvam ıcın yapıyorum tabıkı karsımdakının aılesı yardım etmese(eder gıbı)ıkımız yaparız
mesela ankestra setınıde ben alırım sımdıden alıyomkı ılerde ona yardım edebıleyım

ah ah bööcügüm gerçekten cok acı bi durum ev okadar lazımki işte perişan oluyorsun kira köselerinde 2+1 olsun senle kocisin otursun sen genclikde calıstın ettin onlarda calıssın etisnlerrr hayırlısı hakkımızda tatlısım

Kızlar illa da ev olsun diye bir şartta koşamayız bu yaşam koşullarında...

Gerçekten ev almak çok zor, olursa da çok iyi tabi...

ben geldimsssss.....
:lepi: ogle yemegi bitti.. biraz alisveris yapiyim dedim ama pek güzel seyler yok.. fisfisfis

ne alışverişi özlem ya biz krizdeyik sen ne diyon böcük duymasın kızar. delikafadulden

böcüğüm git söle ya napacak öldürecek mi ki Çok üzgünüm çoook

ne oldu tatlısım neden üzgünsünnnn...hakkat ozlos biz yırtınıyık kriz diye sen alısveriş diyin sengözlerimebaksanab gel öpem böcügüm geçsin

böcük bjk kutlamasına gitti, izin almaya çalışıyodu az önce okuduğum kadarıyla, demekki kapmış izni , eğlenir inş. canı sıkkındı biraz .
bu arada iyisinizzdir inş. , ben işten güçten yazamıyorum ama okuyorum ancak :)

Back