Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

burcum yanlışlıkla oldu bacım yaa baska burcu ıle karıstı sonuna kk koydum senın knt yokkı sana cvp verım:çok üzgünüm:
msn ekldım ama ıste cok acamıyom msn bacım ya

pembe nan sen çalışmıycak mydın hala burdasın neysem gel gel tatlım şaka edıkkŞeniz

ya olmuyo calısamıyommmmmm ben ya ne yapcammm nasıl girmem buraya vala patron alttan alttan laf sokuyoo -tatlicadiarzu-

Anladım böcüğüm hiç sorun diil...

Benim bir yanda KK açık bir yanda panelim ikisi bir arada çalışıyorum.

Bu arada bu smileyler neden çalışmıyor

smıley sana gıcık olmuş ondan valla bılmem arada yamukluk edıyler

pembe gıt çalış gız bende fırca yıyom aman boş oturmakla zmn gecmıyokı napım

pembişşş çalış bak sonra uyarı alırsın kötü olur üzülürüz canım.

Ama burası da pek boş ya kimsecikler yok.

ayy bızım patronda tutturdu her pc nın basına kmr koycam dıee aay öle yaparsa ne yaparık bılmem yaa-tatlicadiarzu-:1no2:

buralardayım tatlım yaaa acilen toparladım üstümden koca bi aşk geçtide
sizler naptınız bakimmm

bısey yapmadık dıelım
aksam benım herf kızdı gıtme tek basına kutlamaya dedı bende gıtcvem dedım aramıycam senıde dedım bakalım benı ne kadr merak edıyon(ben ona cıkışta barı benı eve bırak ddım oda ben 10da cıkcam dedı gelememkı bende kızdım )okadr baska bısey yok

bjk kuruluş kutlaması onu cağırdım calısıyom dedı ızın vermemışler bende iş olsunda tmm ben gıdeerım dedım sende gıtme dedı nıe dedım gec cıkcaksın nasıl tek başına eve dönceksın dedı
sen gel benı eve bırakırsın dedım ıyıde ben 10dan aşağı cıkamam sen 9da cıkcaksın en ıysı gıtme dedı ıyı dedım ben senı aramam bıle merak edersen ararsın ama gtcem dedım merak etmezsen zaten önemı yok dedım öle bır cesıt onu mecbur etcem gelmeye:roflol:

Böcüğüm üzgünüm bi tanem ama sen kırmışsın biraz.

Benimki de çok kızardı ve asla göndermezdi böyle bir şey olsaydı. CADIARZU

ben bjk duydum mu kımseyı tanımam oda ızın alıp erken cıksaymışdu bakım gelmezse ozmn görcek anyayı konyayı
dun aksam erkek ark brıne rastladım mahaleden oda gelcek benle duymasın benı oyar:roflol:

pembe nerde kaldı yaa
aysun mujdecı onlarda yok aslımda yok ee kımse yok ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…